Термин Декември 2024 ❤️

• 40 476
  • 887
  •   1
Отговори
# 765
На мен ми правиха в 6 седмица цитонамазка и микробиология. Няма нищо притеснително.

# 766
И на мен също ми правиха цитонамазка и микробиология в 9г.с.

# 767
На мен също ми правиха микробиология в 9 г.с. В момента съм към 12 седмица, с точност 11+4 дена. Бях на преглед тази седмица, всичко е наред и ми казаха да спирам утрогестана вече. Има ли някоя, която го е спряла също, дали сте имали някакви проблеми със спирането му?

# 768
Аз съм все още на утрогестан, четох по групите, че се спирало по схема, за да не намалее разко нивото на прогистерона, но така и не успях да видя и намеря каква е схемата
На мен също ми правиха микробиология в 9 г.с. В момента съм към 12 седмица, с точност 11+4 дена. Бях на преглед тази седмица, всичко е наред и ми казаха да спирам утрогестана вече. Има ли някоя, която го е спряла също, дали сте имали някакви проблеми със спирането му?

# 769
На мен ми правиха и цитона и микробиология и имам 🍄😔

# 770
На мен ми казаха да го спирам ей така от раз, без схема и затова реших да питам и вас.

# 771
Аз спирам утрогестана по схема в момента. Бях на 3х1, после 2х1, сега само 1 таблетка. Имам да го пия още 2 дни.

# 772
Аз спирам утрогестана по схема в момента. Бях на 3х1, после 2х1, сега само 1 таблетка. Имам да го пия още 2 дни.

А през колко дена го намаляте?

# 773
Аз спрях утрогестана в 11 седмица. И не съм го спирала по схема. Дозата ми беше вечер по 2 таб. вагинално.

# 774
Аз спрях утрогестана в 11 седмица. И не съм го спирала по схема. Дозата ми беше вечер по 2 таб. вагинално.
.

Благодаря ти за отговора! ❤ Казаха ми че няма смисъл да го пия вече, защото бебето си има плацента, но се притесних да го спирам от раз.

# 775
Каква ти е дозата?
.

Благодаря ти за отговора! ❤ Казаха ми че няма смисъл да го пия вече, защото бебето си има плацента, но се притесних да го спирам от раз.

# 776
  • Варна
На мен ми казаха като ми свърши Пролутекса да мина на Утрогестан..и че чудя до кога ще го ползвам ..

# 777
През 5 дни намалям дозата. По принцип съм чела за момичета, които го спират от раз и няма проблем. Аз обаче имах малко зацапване в 5 г.с. и АГ ме посъветва да е постепенно.

# 778
Здравейте,
Включвам се и аз в темата. Въпреки че терминът ми през декември е много оптимистично изчислен, тъй като са близнаци след инвитро.
Днес влизам в 14гс. Минах първата фетална и чакам резултат от прена-тест. Причината за теста е възрастта ми 37 и рискът при едното бебе, който е > 1:1000.
Живея в Базел и тук пускат тест при такъв риск.
Също съм в чудене за Прогестана. Аз спрях инжекциите Пролутекс в края на 12гс. После реших да попродължа до 14та с Прогестана вагинално - 2х200мг. Още съм в чудене, дали по схема или не…и кога?! Да продължа до 14та е съвет от бг гинеколог. Общо взето всичко е ‘за всеки случай’.
Тук твърдят, че няма никакво доказателство, че приемът на Прогестерон за всеки случай предотвратява усложнения, но ‘страх лозе пази’, както се казва…
Мисля да го спирам след 14та.
Според моят репродуктивен в Турция Прогестеронът се спира изведнъж и няма смисъл от схема.
Успех на всички! 🍀

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 10:35 от Anniey

# 779
Здравейте,
Туко-що излезе моя пренатален. Всичко е наред, ще си имам второ момченце! Много съм щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт