Термин Декември 2024 ❤️

• 40 467
  • 887
  •   1
Отговори
# 795
Честито розовко и на falan! 🩷 Темата взе да става цветна. 🥰

# 796
Много ви се радвам момичета🍀🍀🍀🍀

# 797
Тука и мъжът май лека се разочарова, но каза че е имал предчувствие, че ще е момиче.
Боже..те хората се надяват за различен пол..някой за обратното, ама важното е да са здрави децата!
Сега половин час дискутираме как ще е сложно да измислим име на момиче 😵‍💫🤣 че предния път пред родилното го уточнихме на баткото.

# 798
Поздравления ,момичета🌸❤  Вие имахте ли предчувствие за пола? Казват,че майките усещат.Аз клоня към момченце ,на 15-ти ще разбера🤗

# 799
Поздравления ,момичета🌸❤  Вие имахте ли предчувствие за пола? Казват,че майките усещат.Аз клоня към момченце ,на 15-ти ще разбера🤗

Аз - да. И с първата ми  и сегашната бременност от секундата, в която разбах, знаех пола 😀 на мъжа ми му казах - все едно ме питаш да не знам как се казвам, толкова съм убедена. 100 % от 100% съм, 3 опит няма да правя 😀

# 800
И на мен ми е много интересно това, ме майката може да предчувства… аз винаги съм си мечтаела за момченце, сега обаче предчувствам, че е момиче, още малко и ще разберем 😌

# 801
Аз си мисля, че нашето ще е момиче, ама то така или иначе родата от моята страна е само женска, включително и от страна на майка ми. Едно момче няма Grinning

# 802
И на мен ми е много интересно това, ме майката може да предчувства… аз винаги съм си мечтаела за момченце, сега обаче предчувствам, че е момиче, още малко и ще разберем 😌
Аз мечтаех за момче(та)…после, като разбрах, че са две, за момче и момиче. Накрая май се оказаха момичета.
Аз лично бях убедена, че са разнополови. Чак да се предчувства пола - това не ми се струва да е разумна теория. По-скоро се дължи на съвпадение. То като се замисли човек, шансът при едноплодна или еднояйчни е винаги 50% да познаеш. При разноячни е 33% шансът да познаеш.
Както и не вярвам в ‘генетична предразположеност’ към един или друг пол. За жалост след инвитро магията на забременяването не е огромна магия, а повече медицина. Simple Smile Може би от там и скептицизмът ми.
Така или иначе желая на всички най-вече успех при предстоящите прегледи и всичко да е наред с бебетата! 🍀

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 18:07 от Anniey

# 803
Аз първата бременност бях убедена, че е момче още сред теста. Сега много исках да е момче, но предчувствах обратното Simple Smile
Вярвам, че е възможно. На приятелки всички деца почти познах какви ще са 😁

# 804
Честито на момичетата, които са разбрали вече пола.

Аз предчувстах, че този път ще е момиче, макар че много исках да е момче. Оказа се момче - предчувствията ми не бяха никак точни Grinning

Но и аз имам драма с измислянето на име, хем да не е от най-разпространените, хем да не е някое изчанчено, да е лесно за чужденци, да има галено име и още и още. Мъжът ми е избрал едно, но леко ми се струва старомодно. Не знам.

# 805
Да, имах. За момче! А, то момиче Joy

# 806
Мами добро утро.Вие повръщате ли жълта течност? Какво е това чудо ? 😃

# 807
Мами добро утро.Вие повръщате ли жълта течност? Какво е това чудо ? 😃

Стомашен сок, ако не си яла храна...

# 808
  • Враца
Здравейте, мамчета и бъдещи такива! ❤
Честито на всички, които са разбрали вече пола на бебчетата! 🥰
Аз се включвам с един въпрос. Има ли след някоя ат вас, която да е получавала кафеникаво зацапване? Онзи ден вечерта имах и снощи пак, днес отидохме при доктора и каза, че с бебчо всичко е наред, на ми изписа Утрогестан 2х1 през устата. На моменти имам и лек дискомфорт в корема, появи ми се главоболие и гаденето няма изгледи да спира. През първата бременност въобще нямаше такова нещо и малко се притеснявам сега.
Иначе ние сме на БХС и Фетална чак другата седмица.

П.п.: В момента съм в 11+4 г.с.

# 809

Момичета всичко наред ли е? Ще ме побъркат тези тестове....не искам вече нищо да правят, само ме притесняват толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт