🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 7

• 89 515
  • 1 780
  •   1
Отговори
# 330
Мечтая за дивана и телешкото на майка ти, ОМГ! Това конкурира по криндж мятането на краката на Елена върху Генчо..

# 331
  • България
Тези реплики са ми много скучни и не съм възприела и едно изречение.

Алеко заспа.

# 332
И розата като срещата - бутафорна...

# 333
  • София
Репликите не от турски, направо от индийски сериал...

Мечтая за дивана и телешкото на майка ти, ОМГ! Това конкурира по криндж мятането на краката на Елена върху Генчо..

И това ми дойде в повече, не, не няма да издържа ако до края на сезона имат още една среща.

# 334
Каква е тая умряла роза? Joy

# 335
Каква е тая умряла роза? Joy
И тя като срещата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 336
Турските сериали пасти да ядат пред тези двама талантливи актьори.

# 337
Днес Маги е прекрасна! Преди не ми харесваше, но в тази среща я видях в друга светлина. Наистина е класи над останалите момичета. Нито една от другите участнички не мога да си представя да беше сега на тоя остров, където всичко е толкова семпло и същевременно прекрасно.

# 338
Тази мине ли го тоз хайван, въобще няма си дигне телефона повече Магдалена, инак умира от любов..

# 339
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Маги като ги говори наизустени тези работи не е зле да си напомня и, че физиономията и поне малко от малко трябва да излъчва същото. Алеко се чуди какво да изсмуче от пръстите си, белким убеди себе си и нас, че е хепи.
Скучна, безинтересна среща с блудкави главни герои и скучен скрипт.

# 340
Айде обратно в царството на цикатридинааатааа Joy

# 341
  • here and now
Тя и Магдалена едва издържа там, ама ко да прай...
Трай бабо за Ергенин....

# 342
Мале, какъв е този… ‘аутфит’ Joy

# 343
Бохо стил? По-скоро hobo (бездомник) стил.

# 344
  • България
Днес Маги е прекрасна! Преди не ми харесваше, но в тази среща я видях в друга светлина. Наистина е класи над останалите момичета. Нито една от другите участнички не мога да си представя да беше сега на тоя остров, където всичко е толкова семпло и същевременно прекрасно.

Изкуствени въздишки, бутане при добитъка, разходка по камънаците в слънцето. Свръх продукция тази година. Скучаем яко.

Алек ще се облече като плашило.

Общи условия

Активация на акаунт