🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 800
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 950
Скрита лимонка ще излезе този Алек. Уж кавалер, любезен, съпричастен, дава да го гушка и целува де коя го докопа, а ги гони студено и дистанцирано. Тази вечер демонстративно връчи втора роза на Катето и направо обидно изгони двете моми. Отделно, че хвърли в размисли и страсти оставащите. Май едва на раздяла показва истинското си отношение.
Какво казах аз отдааавна...
https://m.bg-mamma.com/?topic=1643838.msg47849287#msg47849287
Коравосърдечен е Алеко, нищо че играе ролята на състрадателен принц. И не го казвам заради предаването, ами си правя извод от малкото неща, които се знаят за него. И пак да се повторя - погледа. Там се чете всичко.

Не го защитавам, но за мен Алеко има около 5 процента участие в начина на тръгване на участничките.
Ще се повторя от горния си пост- това беше целенасочено, много мислено продуцентско решение, ако коментара ви е свързан с гоненето на Мария.
Според мен от неудобство как са го накарали да го направи- не й каза нищо.

# 1 951
Христина, Теа, Виктория, Горджъса - все участнички, използвани последователно да покриват изисквания за евтин и грозен скандал и себеунижение. Тъжно е, че са приели да бъдат експлоатирани по доста гнусен и унижаващ ги начин за едно голямо нищо и негативи само за тях. Продукцията е достатъчно на ниско ниво, за да говорим за негативни последици за нея.
Реално, всички са използвани. Едни по-видимо, други - не, но никой не може да е по-хитър от режещия накрая кадрите. Едни служат за скандали (цитираните горе, след тях са Йоана и Надя), а други - за сексуално съдържание (Мария беше една от тях и вече се изчерпа, Валерия ще е следващата). Има предварително решен финал, но няма реален победител, целта е “панаирът да върви на всяка цена”.
Отдавна писах, че Ергенът е перфектен актьор, но е напълно лишен от емпатия. Той играе сценария без грешка, няма скрупули да изпълнява ролята, в която симпатия и незаинтересованост трябва да се редуват и нищо (освен хонорарът) не го интересува. В това отношение, мисля, че другите двама са проявявали далеч повече характер и позиция.
Това е шоу на доброволното човешко унижение.

# 1 952
Горгонджъса сценарист, писател, гримьор, фитнес гуру и нам кво още. Само където в този пост показва как не знае къде да сложи пълен член. 🤣
И неграмотна може да добави. 😁

# 1 953
Алек е Водолей, събира симпатии, обича приключенията, гони идеали, но чувствата не са му най-силната страна. 🧐

# 1 954
Няма значение дали Алек играе по свирката на продукцията. Не можем постоянно да го оправдаваме. При Гената бяхме безпощадни. Вероятно и при Виктор е било така.

# 1 955
според мен няма неудобство при ергенчо на сбогуването с Мария, даже изпита зле прикрито удоволствие да я унижи с бездушния си поглед и мълчанието..
в тази сцена той бе доста зловещ, малко като психопат гледаше..Joy

# 1 956
Защо беше изгонена Мария? Може би защото освен на натискане не залага на друго. Говореше все за пари, имоти и не демонстрира особено някакъв интелект. На всичкото отгоре във вчерашния епизод сподели с Алек, че не познава часовника...а днес сподели, че искала ядрена физика да учи. Абсурд. Вярвам че Алек търси поне средна интелигентност в жената до себе си.

# 1 957
Аз още гледам.
Горджъса е тъпа, та вдлъбната. Баш тя като гримьор трябва да знае, че с мокри кърпи или мицеларна вода грим, какъвто се прави в телевизията не се трие.
Катето сама си каза, че е с пудра за лице, за да не й лъщи кожата. Така че определено не става въпрос за остатъци от грим. Blush
Само не мога да разбера защо на Кристина фон дьо тенът й е 5 нюанса по-тъмен от кожата. Изпод пластовете се подава светла кожа. Гримьорката на предаването е за спешна смяна.

E тя до скоро слагаше някакъв жълт фон дьо тен, с кафяво червило. Изглеждаше направо потресаващо. А в стремежа си да скрие пъпките и гадната си кожа, напластяваше го този грим, все едно е безплатен....

# 1 958
Както и да го мисля изгонването на Мария беше нелогично. Начинът по който го направи. След златото и пр. имаше още доста интимни моменти с нея, не охладня веднага . Че се поизтърка свалката съм съгласна, това оправдава тръгването и но не и държанието му към нея. Сякаш и отмъщава за нещо. Иначе Мария не се скара с никого през цялото време без да е безлична. Не заслужаваше това позорно  изгонване. Но пък Вики сигурно се е почувствала напълно реабилитирана.

# 1 959
Мария се застоя пред него, явно очаквайки обрат като при Маги. Като видя, че няма да я огрее, избълва хейтаджийското си пожелание, а той ѝ го върна със студеното и безвъзвратно "сбогом, Мария". Драматично се получи.

# 1 960
  • София
След като унижиха Виктория, сега спретнаха същия номер и на Мария. Изгонена от нищото, в пакет с противната Горджъс, с едно студено "сбогом" срещу сълзите й, след като беше доволно намачкана и нацелувана последните два епизода. А после Евгени бил гадняр. Официално Алек заема първо място по гаднярщина в класацията ми, защото се прави на едно, а всъщност грам не му пука и с кеф ги мачка.

Добрата новина е, че намилането на Горджъс свърши. Тя също беше доволно унижена. След като едва изтрая да постои малко без грим, като не посмя да припари до Алек, накрая си намери перфектното извинение да се намаже пак. И с грим, и без грим, плаши.

Надя май най-накрая я разбрах. Момичето е супер неуверено, няма самочувствие и й се налага да бълва по цял ден срещу другите, защото в собствените си очи няма качества, с които да изпъкне. Жалко, че след най-милия си и спонтанен момент в шоуто, веднага се върна към бълвоча. Пожелавам й да повярва в себе си, преди да са й изтиктакали така важните годинки.

# 1 961
  • Plovdiv
Умирам от криндж. Доглеждам последните митуси със срещата на пейката с Криси. Тази жена е най-лудата вътре. Grinning

Екатерина ми харесва без грим, не знам каква беше тази драма и натякване от останалите. Според мен са ги накарали да го казват. По-рано вчера питаха Васка и Хриси дали са виждали Катето без грим, те казаха, че всички са се виждали без грим.

edit: връщам си думите, най-криндж нещото е Надя и Алек.

Моята фаворитка е Екатерина.Много я харесвам от самото начало като поведение и външност,много е нежна.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 08:56 от Penelope77

# 1 962
Защо беше изгонена Мария? Може би защото освен на натискане не залага на друго. Говореше все за пари, имоти и не демонстрира особено някакъв интелект. На всичкото отгоре във вчерашния епизод сподели с Алек, че не познава часовника...а днес сподели, че искала ядрена физика да учи. Абсурд. Вярвам че Алек търси поне средна интелигентност в жената до себе си.
Ами на играта с въпросите Мария се справи най-добре след Надя. Какво говори това за другите момичета? Тъжна работа.

Средна интелигентност и затова се ориентира към Маги. 😂😂😂 Забавно.

Алеко видя възможност да охлади страстите с Валка и веднага след това би шута на Мара.

# 1 963
Надя май най-накрая я разбрах. Момичето е супер неуверено, няма самочувствие и й се налага да бълва по цял ден срещу другите, защото в собствените си очи няма качества, с които да изпъкне. Жалко, че след най-милия си и спонтанен момент в шоуто, веднага се върна към бълвоча. Пожелавам й да повярва в себе си, преди да са й изтиктакали така важните годинки.

По моите лични убеждения, че животът е с иронично чувство за хумор, Надя ще вземе да повярва в себе си на годините на Маги. Последния влак, нали.

# 1 964
Според мен на Марчето й даде пътя защото:
1. Не познава часовника
2. Материалистка
3. Не позволи на другата групичка да се видят с Алек на предишния коктейл.

Горжаса ясна. Хвана го шубе да не й се спуска някоя пъпка и да го опръска.

Общи условия

Активация на акаунт