Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 103 711
  • 674
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Коментирано е, но не мога да намеря. Някой знае ли код за отстъпка от сайта на Kilian, за първа поръчка? Ще съм ви много благодарна, ако споделите.

# 181
Аз изобщо не мога с новия дизайн на parfium.bg да разбера откъде да се логна през телефона. Иконата липсва. Историята с поръчките също не е налична. Има само списък с номерата на поръчките и сумите, но не може да видиш кой парфюм си купил

# 182
Преди няколко дни някой писа за Parfums de Marly без опаковка в парфюм. Изкупихте всичко или сайта дава бъг и не ги виждам?
Редактирам се - на общата търсачка по марка на излизат, но ако се даде раздел "Нишови без опаковка" излизат, но без описание - само картинка Smiling Imp сега остава и код да проработи.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 19:39 от mechetaishan

# 183
Много отдавна го дебна. За тези, които го харесват: https://www.breuninger.com/de/marken/kilian/apple-brandy-on-the- … ill/1001381096/p/                                 Има и 15 евро намаление за beyond membership. Аз ползвам превозвач.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 21:45 от unterdenlinden

# 184
# 185
Не е точно по темата- искам да си купя един парфюм от parfum bg, но съм сложила и други в кошницата, не искам да ги трия , а не мога да намеря къде да отбележа сърчицето за да отидат в любими. Как мога да отбележа продукт като любим?
Извинете за тъпия въпрос, но не го виждам.

# 186
Здравейте!
Коментирано е, но не мога да намеря. Някой знае ли код за отстъпка от сайта на Kilian, за първа поръчка? Ще съм ви много благодарна, ако споделите.

мисля че беше KILIANWELCOME

Не е точно по темата- искам да си купя един парфюм от parfum bg, но съм сложила и други в кошницата, не искам да ги трия , а не мога да намеря къде да отбележа сърчицето за да отидат в любими. Как мога да отбележа продукт като любим?
Извинете за тъпия въпрос, но не го виждам.

трябва да отворите страницата на продукта и там да отбележите

# 187
  • София
30% намаление на парфюмите от линка с код SS30 - https://www.rafinadparfumerie.com/special-sale?utm_campaign=12ba … a703-3290077cad54. Важи за регистрирани потребители.

# 188
# 189
Сега ми звъннаха от Parfium.bg да ми кажат, че нищо от 3те ми поръчки не е налично, ама как така от 7,8 парфюма поне 1 да е наличен? Бъгнат сайт, бъгнати хора! Много съм разочарована! Няма да им влизам на сайта само времето си хабя.🤬🤬🤬

# 190
# 191
ВК са пуснали нови кодове за новия сайт. При покупка над 250 лв до края на м. Май ще има отстъпка 10% от следващата поръчка. Не уточняват нищо друго, освен че при следваща поръчка трябва в бележка да напишете, че ще ги ползвате. Явно няма да пращат код, ще нанасят ръчно отстъпките.
Кодовете:
VK22 за следните брандове. Сваля 22%

VKDISC за следните брандове. Сваля 45%

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 12:05 от lurtzchen

# 192
Кой е новия сайт на ВК? Обърквам се с тях честно, приложение, ФБ, списъци, не мога да смогна да следя.

# 193
Май е този - https://vkfragrance.bg/
Още в началото на месеца ми попадна, като търсих цена на някакъв парфюм и забелязах, че с другия сайт имат разминаване с наличности и цени за един и същи парфюм. Тогава го подминах без много да задълбавам, защото във vkfragrance.shop е по-изгодно, но пък визуално се доближава много до приложението.

# 194
  • Бургас
Как виждате офертите от parfium.bg? На мен ми дава, че нямам достъп. От телефон съм, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт