На море в Турция - тема 83

• 62 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • sofia
Писах на личен.

mcnamara, в кой хотел бяхте? Разкажете повече. Кемер ми е любимец и постоянно следя за хотели там. Много силно се рекламира в Русия и Украйна. Надявам се отново да мога да се насладя на прекрасните гледки!
А защо на лични?

# 361
Конкретно за Турция не са им много конкурентни цените .
mcnamara, в кой хотел бяхте? Разкажете повече. Кемер ми е любимец и постоянно следя за хотели там. Много силно се рекламира в Русия и Украйна. Надявам се отново да мога да се насладя на прекрасните гледки!

# 362
От трите определено Sunis е вай- добре.

Последните две години нещо Турцията все ни се разминава , та и сега сме на косъм . ММ с неговите отпуски голяма драма . Та по същество - спряли сме се на няколко хотела
Palm wing beach resort
Selectum family resort side
Sunis epheus .
Ако имате наблюдения над хотелите моля драснете една мнения . С дете на 10 сме и ще пътуваме с автобус , тъй като бюджетът не ни позволява самолет . Може да предложите и други хотели . Гледахме Кушадасъ като по -близка опция , макар че мен адски ме изкушава селектума в сиде.

# 363

Къде па набута тоя Палм Уингс тука
[/quote]
Препоръчаха ни го приятели почивали там и останали доволни . Кофти ли е ?

# 364
Това не беше ли бившият Сюрмели (Палм уинкс) близо е до АкваФентъзи...той мисля е с стара база. Наши приятели бяха доволни преди 2години, но лично смятам,че  Съни Ефес  е страхотен хотел и е най-добрият от тези...дали да  не и в Кушадасъ изобщо.

# 365
Заради тях май вече ще ходим до Анталия с колата, живот и здраве!. Не знам да има отменени полети, или други проблеми, но единствено това, което ми направи впечатление е, че пилотът кацна на трети заход.  Никой нищо не обясни. 
А някой летял ли е с редовната линия София - Анталия на СънЕкспрес? Там има ли отменени полети? Редовно ли се изпълняват?

# 366
  • София
Това не беше ли бившият Сюрмели (Палм уинкс) близо е до АкваФентъзи...той мисля е с стара база. Наши приятели бяха доволни преди 2години, но лично смятам,че  Съни Ефес  е страхотен хотел и е най-добрият от тези...дали да  не и в Кушадасъ изобщо.

Не е бившия Сюрмели, той е на плажа Памучак, който като цяло е скапан, пак е Палм Уингс но Ефесус, докато Палм Уингс е на друг плаж, на най-добрия, Лонг Бийч. Сунис е на 35-40 км от Кушадъсъ и е класи не само над двата Палма, но и над всеки един в тоя район, може би Марви да е по-по, респ.цената е една педя дълга.

# 367
  • Пловдив
Добро утро от Кирман Белазур, Белек 😊 По първи впечатления хотелът е страхотен! Времето обаче наистина е жежко 😉 водата и в морето и басейните е супер! Ако някой се интерсува от нещо конкретно, питайте! 
Приятни почивки на всички! 😊😊

# 368
Добро утро от Кирман Белазур, Белек 😊 По първи впечатления хотелът е страхотен! Времето обаче наистина е жежко 😉 водата и в морето и басейните е супер! Ако някой се интерсува от нещо конкретно, питайте! 
Ще се радвам за малко повече информация относно забавленията за деца 4-6г. и дали наистина подходът в морето не никак плавен и от самото начало е много дълбоко. Blush

# 369
  • Някъде в Европа...
Пътувам и аз вече към Алания с автобус...Много добре се движим във времето на бг територия още. Да видим дали ще си почакаме на границата, дано не е много..
Подготвила съм се за много горещо време, но се радвам, че ще е така, че мин. лято с тези дъждове съвсем началото на юни ми се ревеше като стояхме на вътрешния басейн, без въобще да се топна в морето ..На морето му прилича горещото време 😀

# 370
  • София

Ще очакваме подробен отзив.

# 371
  • Пловдив
Миналата година бях в Кирман Белазур.Подхода в морето не е подходящ за деца и хора като мен които не могат да плуват.Веднага става дълбоко и има дребни камъчета при влизане.Уж е в Белек но доста се различава брега от други хотели там.

# 372
  • Стара Загора
Пътувам и аз вече към Алания с автобус...Много добре се движим във времето на бг територия още. Да видим дали ще си почакаме на границата, дано не е много..
Подготвила съм се за много горещо време, но се радвам, че ще е така, че мин. лято с тези дъждове съвсем началото на юни ми се ревеше като стояхме на вътрешния басейн, без въобще да се топна в морето ..На морето му прилича горещото време 😀

Ани, приятна почивка, слънчево време и страхотни морски емоции! Nature Sunny

# 373
Здравейте! Спешно на дъщеря ми и зет ми се наложи  да пътуват  на 22. 06.  със самолет, защото отпуската е на косъм  и само за тогава имат възможност. Оказа се, че има места в самолет за тази дата само за Бодрум и/или Мармарис и до края на деня трябва да изберат хотел. Моля ви за предложения за хотели, от които сте останали доволни! Благодаря!

# 374
  • София
Vogue Supreme, Бодрум. Страхотен е!

Общи условия

Активация на акаунт