На море в Турция - тема 83

• 61 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Да се включа за избора на хотел -аз съм от туристите, които подбират и предпочитам да платя, а да не ползвам нещо, пред това да ми потрябва и да го няма. Лятната седмица в Турция е насочена към 5-годишната ми дъщеря, съответно подбирам часовете на полетите да са макс удобно спрямо нейния режим. Пътуваме с баба - минимум спалня и легло или две спални, съответно стая от 30+ квадрата. Държа на детски забавления на немски и английски, чистота и малко българи
и повечко богати араби ( има ли ги - обслужването в на ниво). Разнообразна храна, плаж и море за влизане без аква обувки, детските басейни да са централно или разположени около морето (не като в Папилон Зойгма Релъкшъри).

Не правя сметка, дали съм си изяла платеното, не ми пречи да си платя екскурзия и цял ден да не съм в хотела.

С времето приоритети се променят и преди дъщеря ми съм почивала години наред в Мармарис, но сега мисля, че хотелът Делфин Империал преизпълнява всичко

# 556
Извадиха го директно от употреба този самолет. И сега е драма с всички планирани полети с него, защото в топ сезон се намират трудно свободни машини.
Самолетът е могъл да лети още 2 месеца. Друга е драмата с подизпълнителя, не с машината. Но причината е деликатна и естествено, че няма да ви я кажат.
Еха, споделете моля да знам как да процедирам, че полета ми наближава и вече ми се отщя....

# 557
  • sofia
Еха, досега не е имало такова изобилие от страхотни отзиви, от всички! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 22:50 от Tюркоаз

# 558
  • София
Еха, досега не е имало такова изобилие от страхотни отзиви от всички! Flowers Hibiscus
Ще ти се отвори работа при пускането на новата тема😄

# 559
  • Sofia
Морски поздрав от слънчева Анталия! 🌞 Хотелът ни е пълен с немци и поляци (за трети пореден път сме сред немскоговорящи) ММ не ги харесва особено, аз нямам проблем. Simple Smile Пак сме единствените българи, но така е, като си избирам непопулярни хотели. 😂 Персоналът е усмихнат и отзивчив, гладни не сме останали и си дебелеем на воля. Simple Smile Плажът е страхотен, пухкав пясък, без камъчета и плитко море с много топла вода. Подробен отзив за хотела, като се върнем. Simple Smile
Скрит текст:
Галактик, кажи моля те, че проблемите с вчерашния полет няма да ни засегнат, в неделя ни чака прибиране със същата авиокомпания. Миналият месец излетяхме с три часа закъснение от Анталия и много се надявам това да ни е рекорда със закъсненията. Simple Smile
Приятни почивки на всички. Simple Smile

# 560
  • София
Еха, споделете моля да знам как да процедирам, че полета ми наближава и вече ми се отщя.
Наистина не мога да навляза в детайли. Вижте дали полетът има подизпълнител и ако той е Джет-нещо си, имайте едно на ум. Там е проблемът.
Е, винаги може да има техническа неизправност на самолета или проблем в самата летищна организация... Никой не е застрахован и няма как да се знае от какво естество може да изникне проблем.

# 561
Къде е това, Манавгат?   Приятна почивка, Crystal_Noir!

Морски поздрав от слънчева Анталия! 🌞 Хотелът ни е пълен с немци и поляци (за трети пореден път сме сред немскоговорящи) ММ не ги харесва особено, аз нямам проблем. Simple Smile Пак сме единствените българи, но така е, като си избирам непопулярни хотели. 😂 Персоналът е усмихнат и отзивчив, гладни не сме останали и си дебелеем на воля. Simple Smile Плажът е страхотен, пухкав пясък, без камъчета и плитко море с много топла вода. Подробен отзив за хотела, като се върнем. Simple Smile
Скрит текст:
Галактик, кажи моля те, че проблемите с вчерашния полет няма да ни засегнат, в неделя ни чака прибиране със същата авиокомпания. Миналият месец излетяхме с три часа закъснение от Анталия и много се надявам това да ни е рекорда със закъсненията. Simple Smile
Приятни почивки на всички. Simple Smile

# 562
  • Sofia
Prinx, да, Сиде - Манавгат, квартал Колакли, ако го изписвам правилно. Хотелът е малък и непретенциозен (3-та линия), но за спокойна и релаксираща почивка е идеален. Simple Smile

# 563
  • sofia
Еха, досега не е имало такова изобилие от страхотни отзиви от всички! Flowers Hibiscus
Ще ти се отвори работа при пускането на новата тема😄
О, нека, радвам се, че темата е толкова жива!

# 564
Днес се прибрахме от Белек. Полет 13.45, излетяхме в 14.20. Летището е буквално претъпкано- нищо общо с началото на май.
Бяхме в Регнум ( малко ме е срам,) но не мога да дам пълен отзив- комплекса е огромен.
На плажа не отидохме- харесах ме си един от басейните и на него си висяхме, съседния беше с вълни- там ходихме с детето.
А ла карт ресторант не посетихме- хранехме се в основния ( беше рог на изобилието).
Следобедите прекарвахме на нашия басейн ( бяхме в pearl room- вила с басейн)
Питието вечер пиехме в един и същ бар
Накратко 7 дни са изключително малко за да се докоснеш до цялото разнообразие което предлага Regnum.
Базата за сравнение ми е Gural Belek- прекрасен е, с много по- малка територия и по уютен, може би. От Regnum лъха на лукс, но някак грандоманско ми дойде.

# 565
  • sofia
Чоч, може ли пълното име на хотела.

# 566
Чоч, може ли пълното име на хотела.
RegnumCarya

# 567
Изглежда с много зеленина - това басейна пред вилата ли е? Целия Регнум ли е толкова зелен?

# 568
Страхотно изглежда този Регнум, но и цената му е подобаваща 😊

# 569
След малко колебание и аз реших да публикувам отзив за Селектум Колорс Бодрум.Може пък за някой да е полезно.И така - 9 дни с личен транспорт.Междинни нощувки в Борнова,Измир и на връщане - Чанаккале.Настаняването от 14 часа,без гривни,2-3 етажни вили.За наш късмет много далеч бяхме от амфитеатъра.Сравнително малка територия.Един басейн.Плажът малък,но прекрасен.Има син флаг,каквото и да значи.Плитко море.След 5-6 метра едри камъни,ситен фин пясък.
Минибарът се зарежда всеки ден-пепси кола,спрайт,фанта,вода,сода и бира.
Храната изобилна,но първите 2-3 дни бях изненадан.В турски хотел да няма диня на всяко хранене-изненада.
Имаше само вечер.Баклава -йок.Индейката я напукаха.Без пилешко даже.
След третият ден обаче нещата си дойдоха на местата.И диня,и баклава,и телешко ,и пилешко.Почти всяка вечер-тематична.Имаше и морски дарове,макар че не съм любител.Но нямаше агнешко и дроб,на които съм любител.:}}}
Алкохол вносен по баровете,даже и на плажа.VAT 69,JB,ДЖАК ДАНИЕЛС.
Направи ми впечатление,че над 50 % са турските семейства,след това руснаци,англичани и поляци.
Преди 2 години бяхме в Селектум Фемили,и там имаше много турци.Но тогава си помислих,че е заради Байрама.Сега си мисля,че може би тази верига им дава допълнителни отстъпки.Май много дълго стана.
Една препоръка-вместо коктейли за разхлаждане ,опитайте Швепс лимон.Но техният,в България го няма.
А,и за пътуващите с коли.Ако видите на асфалтатабелка за радар контрол,почти сигурно е,че след няколко километра има цивилна кола,която засича.И след още няколко е жандармата и отбива грешниците.
Има стационарни камери на Езине и малко преди да се качите на магистралата към моста за Чанаккале.
Наистина стана дълго.

Общи условия

Активация на акаунт