Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 228
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Мандаринче, еехааа, право в целта.
Нека новата им учителка е също толкова добра колкото тази която ще си отиде, а пък ако е и нещо повече, ще бъде бонус.

Сега вече спокойно може да спретнете още една среща, преди да е дошъл lX.

# 677
  • София
Мандаринка, страхотна си! Да става, както си го нарекла!:heart:
Приключи оформянето при моят още началото на седмицата, но нямах време да пиша. Много съм доволна от младежът, успя да се пребори за повишаване и завършва добре годината.
Само по ИТ според мен беше ощетен. Абсолютно същата ситуация като при детето  на Vita, ама той явно няма да стане адвокат. Не искал да се разправя . Sunglasses
Vita, поздравления на момичето ти за отстояване на правото й!
Поздравления на всички деца! Догодина да са още по-щастливи в училище!
Вампирче, я метни тук един темплейт на жалба. Heart Eyes То, да не ни се налага, ама така да го имаме за всеки случай. Joy

Честитити да са рожденичките- здрави, щастливи, волни и доволни от живота. Желая им успех във всяко начинание. Flowers Four Leaf Clover
На седмокласниците, да влязат в желаните училища!
И моят имаше желание за работа, ама няма още навършени 16, та отпадна. Струва ми се, че даже си отдъхна от този факт, че май само на приказки я докарваше тази решимост. То, ако иска може да си намери и без договор, ама що пък да не си лентяйства. Joy
На морето е много хубаво сега - прохладно, водата е топла и чиста. А бе, рай в сравнение  с жегите в другите части в страната.
На мандаринка и другите дето им стават банските от миналата и по-минали години, им завидях, ама истински, по женски. Heart Eyes Девойки, ама я се вземете в ръце и не се цепете от колектива и налейте малко килца. Няма само ние да поддържаме икономиката с купуване на нови дрехи и бански по принуда . Хайде моля ви се , включете се по- активно. Joy

# 678
Ах морето, ах морето, ви очаква, с нетърпение да ви види, баджака ви бял. Та да плакне, та да плакне, капки морски, как ще топнете тез телца, и да ви понесе на своите вълни.
Айдеее, мятайте банските в чантата и към морето.

# 679
  • Бургас
Амин!🙏🍀
Завърши набора! Успешно! 🍀 Много ви благодаря за палците!
Даже хвана минимума за стипендия догодина!
С 3:70 завърши 😂🍀🙏😁☺️
НАЗДРАВЕ, ДРУЖИНА

# 680
Ехааа, Карзчеее, супер. Ама аз да пратя тогова сърдитка при вас, щом за тоз успех дават стипендия. И при нас има едно такова уч - ще, раздават високи стипендии за нисък успех, ноо, има едно НО, там е предимно за момчета. И до преди известно време, слушах майка на съученик от старото уч - ще, да се хвали с успеха му, и то по предмети по които повече от 3 - 4 без преписване и помощ никога не би изкарал в старото. Да са живи и здрави, пък кот такоа.
Радвам се, че избутахте и тая година. За следващата има време, и дано не се налага да го бута. Сега да се наслаждава на ваканцията с кеф, а ти още повече. Ся ще дишаш спокойно.

# 681
  • София
Честит РД на наборките.Да са живи , здрави и успешни.
Vita, и моята девойка със същия успех и замалко няма да хване стипендията.

# 682
  • София
Честити рожденици и постижения на всички деца! Честити ни десетокласници! Да са здрави, все така упорити и с късмет!
Успех на седмокласниците! Успех и на първокласниците като моето дете! Най-накрая е приета в желаното училище и сме щастливи - все едно в Кеймбридж е приета! Simple Smile Така за набора не се притеснявах, като кандидатства след седми клас.
Вече спокойни и удовлетворени ще се отдадем на почивка.
Младежът завърши успешно, с отличен успех и лятото започва.
За произведенията ще го мъча, да видим.
Приятно изкарване на всички, които се пекат на морето!

Последна редакция: пт, 28 юни 2024, 10:10 от denizara

# 683
Последен ден в училище. Предните дни се прибираше много рано, защото ги освобождаваха. Днес обаче ще изкара цял ден. Шести час имат математика. Учителката им се пенсионира и са ѝ подготвили някаква изненада и подарък за изпращане. Момичетата разбира се. Моят изобщо не е наясно какво са замислили, само е дал поисканите пари. Той много харесваше тази учителка. Тя му даваше и допълнителни задачи като свършеше тези от учебника. От сега е изтръпнал кой ще им преподава догодина. Една от учителките му е преподавала и не я харесва изобщо, друга е влизала по заместване и също не е одобрена. Надява се да ги поеме учителката, която сега водеше 12 клас.

# 684
Дени, ехааа, браво, успяхте и с малката сладурана, много се радвам, че са я приели където поискахте. Браво и за набора, заслужено ще си почивате лятото.

# 685
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дени, браво за малкото!

Честити ни десетокласници

Ваканцията започна от вчера, след като за първите два часа са били само 4 човека и класната им пуснала съобщение, че няма да имат останалите и днес въобще да не се разхождат.
Стартирахме с кино "Отвътре на вън". Беше забавно - аз, набора и кака му и един болюк дечурлига. Това ми е любимата анимация и по-скоро децата ми правиха компания да не съм сама. С каката си поревахме добре Grin

# 686
Да се похвалвя, че на наборката е променена оценката по ИТ в нейна полза 🙂.
Весела ваканция на всички! Ние вече сме на морето.🏖

# 687
Витка, видя ли, познах, знаех си, че ще стане тъй. Приятно моренце, топнете дупенца и зарад нас. Приятно изкарване.

# 688
  • Пловдив
Я да ви раздвижа. Много сте се умълчали.
Момичета, много е хубаво да няма никой около теб. Девойката е при кака си. Ние ще идем на 17 и ще ще приберем заедно. След ден пък каца каката с бебока. Никаква логика да си дойдеш август с бебе на 4 месеца. Жегата при нас е сериозна. После малко гръцко море ще видим и тя дошла новата учебна година.

# 689
Ренко, ама туй убавото да е само временно, инък ша ти е скучно. Ехааа, как сте ги нагласили нещата. Като идеш да нацелуваш и нагушкаш малката принцеса. Изтрай още мъничко, после ще си направите една хубава, дълга и приятна почивка.

Айде не остана мами на седмокласници, дано на децата им са добри резултатите. Ама там ко напрегнатоооо, ужас.

Сидончеее, нали знайш кога излизат, вече си минала по тоз път, както и останалите. Чакаме да съ поФалиш, сега с точките пък после и с класирането.

Общи условия

Активация на акаунт