Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 988
  • 973
  •   1
Отговори
# 270

Връщането става бързо - разпечатвате товарителницата и отивате в Спиди, за да сканират баркода от нея.
Заради добрата история на покупките при мен на 7-ия ден от заявяването на връщане на стока ми върнаха парите като кредит, като написаха че ако не я получат, могат да си ги вземат. Реално стоката пристига по-бавно - около 12-14 дни, може да следите по товарителницата от DHL.

Аз като балканец да питам Simple Smile - А ако веднага си купя нещо с тоя кредит? Как ще ми го вземат?

# 271
  • София
Автоматично ти го дърпат.

# 272
Според мен идеята е че заради историята на покупките ти имат доверие - дават ти като кредит парите след 7-ия ден, защото реално самото пристигане на стоката е доста по-дълго - около 14 дни.
Относно това което пишат че могат да си вземат пак кредита, ако не получат стоката - не знам как би станало реално ако вече са изхарчени, може би е декларативно, защото Ви имат доверие заради историята на покупките. Но те и виждат че има движение по товарителницата на DHL, тоест изпращане на стоката.

# 273
Автоматично ти го дърпат.

Сега картата се запазва в профила.
На като го закриеш, предполагам се премахва и запаметяването? Не съм сигурна обаче...

# 274
Има опция да не ти се запазва картата в профила, а си я вкарваш всеки път при всяка покупка.

# 275
Аз я запазвах и после я изтривах картата. Няма я в профила. Сега си писах в чата. Даже малко го поизнервих, не очаквах че си пиша с жив човек Simple Smile. Понеже два три пъти пиша че не отговарят и накрая снимах подметката и я пращам снимката настойчиво, а човека ми обяснява вече как да връщам.

Тета, не стана това с ниската оценка, т.к. вече артикула пише че е извън производство. И не се отваря в сайта.

# 276
Връщай ги.

Как така не стана...в смисъл вече го няма наличен ли артикула ?

# 277
Да, даже интересно като дадох връщане, вече човека беше задействал за връщане сандалките, само дадох принтиране на товарителницата за DHL (Speedy)

Връщай ги.
Как така не стана...в смисъл вече го няма наличен ли артикула ?

Да, вижда се това:

# 278
С Аспарух ли говори.... Grinning
Първото връщане пише че е безплатно. После не знам. Не съм връщала...

# 279
С Аспарух ли говори.... Grinning
Първото връщане пише че е безплатно. После не знам. Не съм връщала...
Друга дръпната Simple Smile.

# 280
  • София
https://share.temu.com/EjeTCYhWZcA
Много искам да си взема тази парна ютия, но не съм правила проучване как вървят по принцип цените и струва ли си. Някой, ако се е интересувал, може ли да ми каже дали да поръчвам.

# 281
За 65 лв от Тему не бих взела ютия.

# 282
Аз не бих я взела от там.
И тук има премного такива, хем гаранзия ще си има, 2г поне, ще съм спокойна...бих я взела от доказал се търговец
Апропо за такъв тип ютии отзивите не са добри. И в лидл са пускали, и къде ли не...

# 283
https://share.temu.com/Ct4M540gL6A за 16 лв
портативна парна ютия

каква горе-долу беше приемливата цена за нещото за навиване на сармички?

# 284
Какво общо има Европа с българските тарикати?
И какво за Пейпал? Аз плащам спокойно с него.
Ми сийке дригите сайтове резнаха пейпал от България. Явно злоупотребяват с него.

Общи условия

Активация на акаунт