Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 951
  • 973
  •   2
Отговори
# 315
Утре ще получа пратка от 7ми май със Спиди, никога не са били толкова бързи! Дано все така да продължават, че поръчах разни неща за рожденните дни, уж по-рано с месец, ама знам ли ..

# 316
  • Пазарджик
Аз също ще получа пратка утре с поръчка от 08.05.Явно оплакванията ни най-накрая са чути и са почнали да действат по-бързо.

# 317
  • Пловдив
... аз пък ще отсъствам от града от утре до вторник и сигурно точно тогава ще ми изпратят 48-часовия код за кутията! Flushed
Статусът на поръчката ми е:
"13.05.2024 г. 14:00 ч. Митническата обработка е приключила"

# 318
Падна ми се да въртя колело за купони за 180лв. Естествено, се падна тази сума (имаше и няколко по-малки). Трябваше да направя поръчка за 26лв в рамките на 4ч. за продукти от една страница (имаше от всякакви категории). Направих поръчка, отстъпката за следваща поръчка в размер на 180лв е 90лв, за 45 лв е 15 лв отстъпката. Имаше и междинни суми, които не запомних. Купонът в валиден 7 дни.

П. П. Не мога да се позная, за "боклучки" колко пари съм дала в Тему. Боклучки, боклучки, но полезни. 😃
Последно поръчах поставка за тоалетна хартия за по-малко от 5лв (Тета, благодаря за споделеното, мисля, че подобна на твоята поръчах). Хартия за печене, за Инстант пот-а форма за мъфини, ножица за кокали за разфасоване на птици и риба (за под 2лв, че и на голямата дъщеря поръчах), лятна бяла блуза за мен и една джиджавка за направа на понички.
Успокоявам се, че досега все влизащи в употреба боклучки купувам (2-3 неща да имам несполучливи).

# 319
Fortuna ,джиджавката за понички ползвала ли сте я?! Аз също я взех и сега си търся рецепта.
Някой питаше ,колко дни се е бавила поръчка на митницата.Последната ми 2 дни стоя на митница преди обработка и след  това още 9 .За  4  дни пристигна в България и още 14 до доставка в кутия.

# 320
  • Бургас

Получавате ли на мейл потвърждения за връщането?
Получих, да.
След като пратката е в Спиди ли получихте мейл за потвърждение или преди това?

# 321
mamamar4ela, това поръчах днес. Чакам я в края на месеца или началото на следващия.
Имам рецепта, бях правила в уреда за понички от Лидл.
https://share.temu.com/KwWODkM4PjA
Ще видя къде я бях записала.

# 322
  • София
Хм, миналия път от Бокс-а ми доставиха поръчката 1 ден по-рано, преди малко Спиди ми съобщиха, че утре ще получа поръчката, която трябваше да пристигне най-рано в петък.

# 323
Аз ти казвам, че си връзкарка. Още чакам да се изненадам и аз така.
Някой може ли да се похвали с реална снимка на бански или чанта? Каквито и да са. Гледам и снимките от коментарите, да.
Разпенители за мляко поръчвали ли сте? Техните цени дали падат хубаво надолу? За електрически питам, не механични.

# 324
Аз, че забравих стоката за връщане, забравих😀, но все пак влезнах в Спиди да проверя.
Прочете ми баркода от телефона, долния код сканира, че нали са два, написа ми на листче номера на тяхната товарителница, остава да ги занеса само обувките🤣

# 325
  • София
Някой може ли да се похвали с реална снимка на бански или чанта?
Аз мога.

Доволна съм. Стегнат и плътен, с подплата. Частично с прозрачни, мрежести елементи. Отговаря на номера си. Взех го за 4.09 лв с отстъпка за първа поръчка.

За малката. Трябва да се внимава с размерите обаче. Десният е уж 13-14, ръст 160, а с лимоните 11-12. И двата обаче си отговарят като дължина в см на дрехата, каквато е посочена. Така че ще се ориентирам по см, а не по години или ръст занапред. Иначе са прилични като качество.

# 326
Илит, благодаря, твоите снимки са и доста по-добри от повечето в коментарите.

# 327
  • София
И аз мога да снимам банския, но утре, на светло, че телефонът ми не прави добри снимки вечер.

# 328
Чанта тип "раница" чакам да ми доставят, ще покажа снимки, когато пристигне.

Банският на дъщеря ми. Тя е на 11г. Стана и', малко гуши отзад на кръста. Изглежда голям, а и' е добре.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 329
Благодаря много, така е друго нещо. Чакам още.

Някой мил ли е чашите с цветя вътре в миялна?

Общи условия

Активация на акаунт