Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 524
  • 973
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте!
Имам 2 поръчки от 13 май, като до 3 юни трябва да са доставени. От 24 май пише, че митническата обработка е приключила и толкоз. Сутринта писах в чата, но нещо не се разбрахме, имало време до 3 юни.
 И преди малко ми звъннаха, за пратка, като си помислих, че са тези пратки. Но.. оказа се, че е пратка, която съм направила на 17 май с крайна дата 7 юни. На нея също пишеше, че митническата обработка е приключила и я очаквах другата седмица. Отново писах в чата, ама нищо конкретно не ми отговориха.
В пратката, която получих имам блузи, за които бях дала филтър да са памук, но се оказаха страшно изкуствени материи и със сигурност ще запарват. Опитах да ги отметна за връщане, но ми изписа, че само един път имам право на безплатно връщане и да изчакам следващите поръчки, ако има за връщане да ги обединя за по- малка такса. А нали уж е безплатно и в двете посоки.
 До сега съм заявявала връщане 2 пъти, но и двата пъти не искаха да връщам нищо и веднага ми връщаха парите, като става въпрос за суми от 40 и 50 лв.
 Сега ще връщам блузите и едни джапанки, уж 39 номер, но са огромни. Някой обединявал ли е връщане от няколко поръчки и как става. И до колко дена от пристигане на поръчката мога да заява връщане?

# 826
Чета ви и направо се плаша, че повечето пишат за проблеми със самите проукти. Има ли въобще някой, напълно улучил стоките, които е поръчал? По-малък брой, не работят, по-различен размер. Звучи като тираж на тото 2.

# 827
Чета ви и направо се плаша, че повечето пишат за проблеми със самите проукти. Има ли въобще някой, напълно улучил стоките, които е поръчал? По-малък брой, не работят, по-различен размер. Звучи като тираж на тото 2.
Досега от около 100 артикула, само от едни джапанки не съм доволна. Прекалено широка е каишката отгоре, но като качество са добре, ще им намеря приложение вероятно зимата с дебел чорап като обувки за вкъщи.

# 828
  • Асеновград
Пуснах една поръчка снощи за да хвана колелото и ваучерите. Успях, имам въпрос. Веднага се финализира като избрах два артикула и не ми поиска да добавям до минимум, за безплатна доставка, винаги ли е така с поръчките за колелото? И съответно реших да оползотворя един ваучер, е няма такава мъка, не мога да платя със същата карта с която половин час преди това платих безпроблемно. Тази сутрин си насметох банката, за 50 лв. искали потвърждение , пак са променяли , направо ме изнервиха. Накрая платих с три кода за потвърждение ,че съм аз.
Сега гледам статуса и се чудя, досега такова не ми е излизало

Някой с опит, да подскаже. Това показва като натисна проследяване, куриер и номер няма.

# 829
Някой да е поръчвал хавлии за плаж?
И ако да -как ви се струват

# 830
  • Асеновград
Досега от около 100 артикула, само от едни джапанки не съм доволна. Прекалено широка е каишката отгоре, но като качество са добре, ще им намеря приложение вероятно зимата с дебел чорап като обувки за вкъщи.
Има разбира се и артикули които не са наред, но в повечето случаи съм доволна от нещата които поръчвам. Тук коментираме за да сме си полезни.Ако всичко беше зле нямаше да я има темата и нямаше да пускаме поредна поръчка. Четете отзиви и описание преди да поръчате нещо.

# 831
  • София
Взех тази постелка за пикник, не зная защо съм решила, че става за седене върху нея. Абсолютно тънка, една идея по-дебела от материята на мокрите кърпи. А някъде, не на този линк, имаше снимка на лежащи хора върху нея....абсолютна глупост. Вярно, 5 лв., но определено не става. https://share.temu.com/JgVveWk4jrA

# 832
Пуснах една поръчка снощи за да хвана колелото и ваучерите. Успях, имам въпрос. Веднага се финализира като избрах два артикула и не ми поиска да добавям до минимум, за безплатна доставка, винаги ли е така с поръчките за колелото? И съответно реших да оползотворя един ваучер, е няма такава мъка, не мога да платя със същата карта с която половин час преди това платих безпроблемно. Тази сутрин си насметох банката, за 50 лв. искали потвърждение , пак са променяли , направо ме изнервиха. Накрая платих с три кода за потвърждение ,че съм аз.
Сега гледам статуса и се чудя, досега такова не ми е излизало

Някой с опит, да подскаже. Това показва като натисна проследяване, куриер и номер няма.
Това е ново, показва се, когато все още не е изпратено - т.е. събира се поръчката, опакова се и т.н , накрая като се шипне ще ти излезе куриера

# 833
Аз съм доволна от стоките. Получавала съм това, което е описано, дрехите и обувките отговаряха на номера. Така че, Morphea, не се притеснявай. Трябва да се гледа внимателно.

За този предпазител от пръски явно ме е заблудило това, че пише комплект от 2 броя (детските клинове по-горе пише 2 броя и получих 2 броя).
Ето как изглежда поръчката.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 834
За 300 лева е така колелото, два продукта само. За 180 са 26 лева минимум.
Аз си стискам последното ваучерче и само слагам, вадя. Искам пак за 300. Освен да подкарам нов акаунт ли, ни оферти, ни колела ми предлагат вече!

# 835
  • Разпиляна във въображението
И аз съм доволна от покупките си. Взимам каквото ми е необходимо, чета описанието, гледам да има реална снимка на продукта.

# 836
И аз успях днес да си взема първата поръчка. Доволна съм от нещата! Отговарят на снимките.

# 837
  • Пловдив

Поеже работата отива към това да не си получа поръчката в срок,да попитам - текстът в червено означава,че ще имам този кредит от 10 лв само за 48 часа,в които да го похарча!?
Малко двусмислено е написано.

# 838
Аз също днес получих поръчката която беше за 1 дата 28.05.На адрес със спиди точни са и съм доволна.купичка за котето с бутилка отгоре взех,но то е малко и ше му я слагам когато порасне. Две тениски,но материята не ми допада,ама айде....за тия пари ще се носят пощо-защо😁Палатка за котето,бижу е,харесва ми.Смарт часовник,и той е ок.И едни комплектчета обици гривна и пръстен,боклучетини общо взето,но все ще влязат в употреба😁

# 839
Щом идват без телефон пратките, как ти пратиха съобщение по вайбър.

Именно Simple Smile.
Но наистина жената в офиса на Easypay ми показа пратката с един лист към нея,  на който нямаше попълнен телефон и име.
Easypay са само посредник, каквото им дадат от Express One, това е Simple Smile .
С една дума - не им се занимава много.

Общи условия

Активация на акаунт