Отговори
# 510
А аз се чудя за какъв трети сезон се мисли, при условие, че демонстрират пълна мисловна безпътица. Хеле това с баща, отмъщаващ на сина си и пращащ го на смърт... Ако си мислят, че зрителите си умират да гледат човешка деградация 100 серии... Нещо са се объркали. Confused

# 511
  • Ямбол
Как не ги е срам да ни пускат такъв фраг за толкова дни толкова ли успяха да направят.🙎 Въобще не ме грабна фрага незнам Гюнгер дали  е развял белия флаг и си е хванал пътя,ама писанията на новия сценарист нещо не ме кефят.Толкова е важна хамсията,че дори не я забелязах във фрага хаха забелязах я чак от второто гледане 😂😂😂.

# 512
За бебето имах предвид да зададът и сезона да свърши как раждането е трудно например и да кажат, че или майката или детето ще оцелее и в трети сезон вече да гледаме мама, тати и бебе щастливи и проблемите им да са свързани с фирмата примерно а не с трети лица.
Като цяло концепцията от първия сезон не се е променила въобще даже върви на по-зле, докато Пелин още е в сериала тази концепция ще си остане... Общо взето все става така, че нещата се завъртат около любовницата.

Jessy3, мерси за уточнението, грешно съм разбрала.
 Колкото до очакванията исках да рисуват активно заедно, това да им е терапията - общия бранд . Бебето да е в сезон 3 по-добре.
Сега мисля да си пусна серията с шофирането.

# 513
Леле, влизам в групата и 70 съобщения. Веднага започвам да чета-, казвам си нещо е станало...Сигурно фрага е бомба...
-  а то ?!  Все същото лайно 😄
Извинете но израза " копаят  дъното"  е комплимент за сценаристите. По тизи начин засвидетелствате тяхната дейност. Те не заслужават тази похвала. От доста време мозъчните им клетки са в дълбока летатгия и само се захващат ту тук- ту там, ама без успех.

# 514
Ситуацията във  фрага   е едното за краката другото за главата .
Есмето ми хареса как подметна Кязъм с думи ,а той гледа виновно ,виновно и още повече ми хареса как метна Зерин.Ей тия двете майка и дъщеря не се наситиха да съсипват семейства бе Angry
Няма да се настройвам негативно ще си пазя силите за петък та тогава ако ще се ядосвам да е за един път и на цяло. Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 00:16 от Eny87

# 515
Аз мисля да дадем идея на Онур.Да напише един сценарий на филм за възрастни,да си се снимат двамата с Бучето там и след това да си го гледкат с пуканки.Тя  вече има опит като "практикуваща най-древната професия" от сериала,а сигурно в реала е по-добра,за да не могат без нея.Може да включат и "маман"Зерин.

# 516

Незнам дали не е пускано...не съм ви чела вчера и днес...
Взех го от фейса...

Скрит текст:
Спойлери Златно момче (Yalı çapkını)
- Научавайки за болестта на Сейран, Ферит много ще се ядоса, че тя не му е споделила и че Тарък е разбрал преди него
- Сейран е бременна, но самата бременност е много рискова и ще и препоръчат аборт
- Халис цели само да тества и да изплаши Орхан
- Халис ще научи, че Ифакат има връзка със смъртта на първата му жена
- сватбата на Абидин ще се отмени, поради някаква причина свързана със Суна вероятно
Рейтингът тази седмица беше много зле. Удължават сезона, защото сериала е продаден в много държави. Ще видим как се представя в новия сезон наесен и има ли бъдеще.

# 517
Здравейте,
Нямам думи за поредните небивалици във фрага. Честно да ви кажа съжалявам Мерт и Афра  на какъв огън ги поставят СЦ. Отново се задават глупави и ненужни сцени с майсторката на древната професия и нейната майка. То бива глупости, но вече е прекалено. За кой ли път Ферит  ще го правят на глупак,  който при поредното повикване ще отива да утешава и помага на метресата си. Нищо старо не е забравено.
А, Сейран от много любов към мъжа си, ще търси подкрепа от този който искаше да го убие. Колко лековерно се хвана на думите на Тарък, че ще намери начин да я излекува, както и първия път я излъга, че ще я запише да продължи образованието си.
Дано не излезе вярно това, че тя отива в чужбина с Тарък на лечение. Това Ферит трудно би го понесъл.
Отново Ферит не научава истината за жена си и до кога ще го влачат не е ясно.  Жалка история. Загубих всякакъв интерес от сюжета.

# 518
Вместо да се стегнат, все повече затъват  с глупостите в  сценария. Язък.

# 519
  • София
Аз не разбрах къде Сейран се доверява на Тарък за лечение. Та тя поверява мъжа си и майка си на Суна. За никакво лечение не мисли.

Аз винаги съм била от тези, дето най-много желаят трети сезон, но това желание рязко намаля за два дни.

Според последните спойлери отварят пътя на рибата за трети сезон.
Скрит текст:
Потвърждават, че рибата ще спасява Орхан и ще я ранят.
Все си мисля, че дори и да не им пука за рейтингите на този сезон, за следващия няма да е така и не могат да си позволят да паднат чак толкова много.

В Х почти всички плюят, взаимодействието на фрага падна на нивата преди 62-ри епизод.
И това успяха да го направят само за няколко дни със спойлерите, които пуснаха и снимките от сетовете.

Сега пак четох единия спойлерски писал, че продукцията е много самоуверена и знае как да си върне публиката, ако се наложи. Наистина се надявам, че тестват да видят как ще е гледаемостта с тези велики глупости и в събота ще се откажат от тях.

# 520
Усещането ми е,че не само Буче е с "гръб", а и сериала. Фенска аудитория, рейтинг показват, че филма "куца", но ... "кучетата си лаят, кервана си върви".

# 521
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и благодаря за изчерпателния разказ на фрага, ще пропусна да го гледам този път.

Попрочетох и какво пише в Х, и един коментар ми хареса - За бога, това е просто едно ТВ шоу… 😃 Да, сериалът вече е само едно шоу. Това шоу и случващото се зад кулисите показва в умален мащаб какво се случва в света всеки ден. Такива лоши сценарии - демек проекти или продукти, такива бездарни хора - демек колеги, които ги побутват в работата или имат гръб, има навсякъде. В момента, в моята работа, засега, се натъкнах само на двама, но може и още да има. И всеки в офиса, който е опрял да работи с тях, е вдигнал ръка и е потърсил някого другиго, за да свърши работата си. А те си остават, вземат си пари, клатят си краката и са си екстра, защото на никого не му се занимава да се обяснява на шефовете им колко са некадърни, защото се знае чий човек са. Вярно, тези нашите некадърници поне не се излагат в национален ефир 🤣

Буче с гръб или без си е все толкова некадърна и нахална. Няма да забравя интервюто за някакви араби, в което повдигна въпроса за равното заплащане. Била като другите на сета и трябвало да й плашат подобаващо 🤮🤦 Все някога този сериал ще свърши и ще я вкарат в друг, нямам съмнение, че нахалният й мениджър ще успее да я пробута. За да имат сцени двете с Топрак, измислиха Есме да стане почти убийца 🤦Голяма любов завъртя Кязъм, няма що. Изобщо за какво става въпрос в този сериал вече? Някой разбира ли?

# 522
Някъде в Х наскоро четох, че Пелин ще се окаже бременна от Кая. Вече направо ми загубиха ентусиазма с тези нелепи нови попълнения. Бучето само като я видя случайно из мрежите ме ядосва, камо ли да я гледам в сериала…🥲 но пък ще дам шанс все пак

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:32 от Music passion girl

# 523
  • Яко в Матрицата...
Бучето си е Буче, но за положението не е виновна тя, а тези, които позволяват тя да стои още в сериала и толерират това нейно поведение. После кризисен ПР - стори от главния или на лансман с главната 🙄

# 524
Може да съм наопаки спрямо вас, но продължавам да гледам, за да видя разчистване на сметки, болници, терапии, превъзмогване, иначе сред тези "помияри" няма как да процъфтят СейФер.

Общи условия

Активация на акаунт