JYSK тема 3

• 47 330
  • 697
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не е спор. Пише го съвсем ясно в условията им на сайта. Няма как да има спор. Те ги взимат, но по условия в сайта не връщат пари, а трябва да вземеш друг голд матрак.

За гаранцията... Имаше за модела, който бяхме харесали доста мнения как след година две се смачквал/деформирал и тн... (матрак от пяна, без пружини беше), та сменяха им ги гаранционно на хората... Но това си е разправия... Общо взето гаранционно не знам какво друго би могло да покрива ... Е и фабричен дефект ест.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 09:02 от Angel_Dust

# 691
Да пише някой върнал..е друго от това да пише някой купил. Wink
Казъл..рекъл..па преразказал тук..ама така ли е, не е ли..са само думи.

Когато някой реално минал през процедурата по връщане пише тук...тогава ще коментирам пак.

Рекламация.
Тест период.
Връщане неограничено във времето.

Са 3 различни неща! И за всяко условията са различни.

ПС..Пинко пише че ги вземат обратно. Те ги вземат, това е факт. Спорът беше какво връщат- пари, или си избирате друг матрак.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 09:03 от teta75

# 692
Момичета, моля пишете дали дрънчи туй чудо на плочки и дали ги драска, че съм на косъм да я поръчам. Стои в количката и чака. GrinningBlush
Май ще трябва да се разходя и аз да питам, ако не ми допадне, мога ли да я върна и какви са условията. Все пак не мога да я видя никъде "на живо".

# 693
В какъв смисъл дали драска плочките? Можеш да сложиш филц за лепене на този среден крак. Продават се и в по-големи размери, ти си изрязваш.
Или ти имаш предвид дали плотът дрънчи?

# 694
В описанието пише Долна част - стомана. 🤔
Представям си нещо метално, което не мога да търкалям и побутвам по пода, както правя сегашната маса. Не постоянно, разбира се. Но често се налага да я поместя нанякъде. Децата също я бутат.
Ако новата е метал, ще е доста шумно. А, и не знам как се търкаля метал по плочки, със сигурност ще има следи.
Не мога да си го представя, затова питам. Не намирам друга подобна, налична по магазините, за да я видя в действителност и да си преценя.

Сегашната ми я показах по-нагоре - с дървени крака, на които съм сложила отдолу силикон и е супер безшумна. Много е хубава и удобна, просто формата й не отива на моята кухня, иначе не бих я сменила.

# 695
В описанието пише Долна част - стомана. 🤔
Представям си нещо метално, което не мога да търкалям и побутвам по пода, както правя сегашната маса. Не постоянно, разбира се. Но често се налага да я поместя нанякъде. Децата също я бутат.
Ако новата е метал, ще е доста шумно. А, и не знам как се търкаля метал по плочки, със сигурност ще има следи.
Не мога да си го представя, затова питам. Не намирам друга подобна, налична по магазините, за да я видя в действителност и да си преценя.

Сегашната ми я показах по-нагоре - с дървени крака, на които съм сложила отдолу силикон и е супер безшумна. Много е хубава и удобна, просто формата й не отива на моята кухня, иначе не бих я сменила.
Нашата я бутаме и по ламинат и по гранитогрес. Имаме две от черните, а те са същите. Имаше нещо отдолу със сигурност, не е гола стомана.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 22:20 от drago_2008

# 696
Благодаря ти Hug

# 697
Залепила съм от меките квадратчета отдолу на метала, които се лепят на столовете, само че по-големи. Местя я и сама с бутане или въртене. Бях я видяла в магазина, не знам сега дали я няма някъде.

Общи условия

Активация на акаунт