Звездни компромати - 9 част!!!

• 31 201
  • 291
  •   1
Отговори
# 90

А аз мисля, че някои от "грозните" снимки, са обработени, а не хубавите...Просто са допълнително загрозени..И аз не знам защо  Thinking Може би за да спят спокойно обикновените жени и за да могат да злорадстват..знам ли....

Точно за да се злорадства + да се чувстваме по-добре ние "обикновените" хора. В повечето случаи ми е все тая, но за някои много се ядосвам, защото прекаляват с "обработката" и се опитват да изкарат абсолютни красавици като баба Яга едва ли не...не мисля че ако която и да е от звездите изглеждаше по такъв начин щеше да стане звезда. Peace Една нормална жена могат да я направят перфектна с грим и фотошоп, но чудовищата от тези снимки, не можеш да ги преобразиш до такава степен. Peace

# 91
да , и аз така смятам , то си личи толкова , че няма накъде ...
учудва ме , че темата върви нон стоп и вече има 9 издание и друго ме учудва - страстта , с която някои ровят и качват  тия измислени до немай къде снимки ....

# 92
# 93
Jennifer Lopez  Nicole Richie 
Ashton Kutcher  Sting & Trudie Styler

# 94
# 95
            Аман от вас, и на Мила Йовович посегнахте... Срам нямате, срам!
            Не е компромат, само клюкинка: http://life.dir.bg/2007/02/17/news1349057.html

# 96
  • София
да , и аз така смятам , то си личи толкова , че няма накъде ...
учудва ме , че темата върви нон стоп и вече има 9 издание и друго ме учудва - страстта , с която някои ровят и качват  тия измислени до немай къде снимки ....
Нещо против мен ли имаш? newsm78

# 97
# 98
Виктория Бекам1,2,3
Тайра 1,2
Парис1
Мадона1,2,3
Джулия Робъртс 1,2,3
Джесика1
Лопес smile3507
Джоли1,2,3
Бионсе1,2,3

# 99
  • Варна
В един руски форум обсъждаха Виктория Бекъм, как на всички снимки е намръщена, рядкост е да се види усмихната. Някой спомена, че едно от децата й често боледувало - имате ли идея от какво?  Thinking

# 100
  • E-CLM & CH-VD
МариаБутти, страхотно попадение е този клип    bouquet 

В един руски форум обсъждаха Виктория Бекъм, как на всички снимки е намръщена, рядкост е да се види усмихната. Някой спомена, че едно от децата й често боледувало - имате ли идея от какво?  Thinking

Ромео (мисля, че беше втория им син), от епилепсия. Поне така пише испанската преса.  Peace

# 101
  • Варна
МариаБутти, страхотно попадение е този клип    bouquet

Ромео (мисля, че беше втория им син), от епилепсия. Поне така пише испанската преса.  Peace

Жалко.  Sad

# 102
http://bglaf.org/web/uploads/photos/241.jpg

Може да е стара, ма не съм я виждала. Crazy

# 103
И аз не я бях виждала-много е фотогенично това момиче.

# 104
И аз не я бях виждала-много е фотогенично това момиче.

Aбе в лице ич не ми харесва Sick , ама има яки цици Mr. Green истински ли са? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт