Фотошоп-17 тема

• 20 642
  • 429
  •   1
Отговори
# 270
Не става с Tab Sad Явно ще преинсталирам Sad(
Уф, оправи се Simple Smile) Window/Workspace/Reset Palette Location Simple Smile)))))))))))

# 271
Мисля че е страхотно! Цветовете са много добре подбрани и тематично добре оформени. Потребителския интерфейс е направен отлично, лесно се ориентира човек  Grinning добре изпълнено, функционално и визуално   bouquet Твой ли е проекта?

Мерси много. Мой е проекта, но ще е само до тук. Просто нямах какво да правя и затова го правих.

Грибо, "нещо"-то е много добре направено. Приятно за погледа, четливо, подредено. Подканва те да поцъкаш и да го разгладаш. Само едновременното съществуване на английски и български надписи ме смути.

Има и от двата езика, защото не е на сериозно и не ми се търсеше подобен шрифт, който да е на кирилица. Ако го правя на сериозно, ще е само на български.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 16:56 от Грибо

# 272
И аз се чудя какво точно пише .  Simple Smile

Лельо / зайо  веднага идвай ?  Thinking    Simple Smile

Joy Joy Joy

Яйо, агага идуай!
Превеждам:
Алек, веднага идвай! Алек е братовчед й -13годишен

# 273
Цяла седмица имах проблеми с връзката(с нета) и така се ядосвах а вие сте творили ли творили и все хубави работи. Simple Smile

# 274
Момичета ,пак сте натворили големи красоти. Аз все още не мога да хвана някаква техника за рамките, и ми стават малко хаотични и претрупани, но дано с времето и с натрупан малко повече опит и аз да се справям добре. WinkТова е от мен :

# 275
  • София
Момичета ,пак сте натворили големи красоти. Аз все още не мога да хвана някаква техника за рамките, и ми стават малко хаотични и претрупани, но дано с времето и с натрупан малко повече опит и аз да се справям добре. WinkТова е от мен :

Много ми харесва! Страхотно е! Такова настроение лъха от тази снимка!   Peace Hug Само си мисля, че ако увеличиш малко лентата със снимките ще е по-добре... Защото снимките наистина са хубави и си заслужава да заемат 90 % от рамката...

# 276
EliG много са хубави   bouquet

А фоновете сама ли си ги прави или си ги свали от някъде?

# 277
  • Smallville
 ДИМИКА,много веселяшко,чак ми се пританцува newsm68
ЗА другите просто не искам да се повтарям,колко много ме кефят,ставам банална Blush

# 278
  • София
Нямам думи за красотите които творите.Всички са много красиви, ама наистина МНОГО.Наслаждавам се на всяка една и с нетърпение очаквам следващата  Hug
Охх, кога ли ще се понауча  Blush
Влюбена съм в дъщерята на Малена  Embarassed , толкова красиво момиченце.... Heart Eyes Албумът ти е меко казно страхотен  Hug   bouquet
Искам да питам.Гледам на доста снимки има едни фрагменти като нарисувани .Ще си позволя да покажа за какво говоря от една снимка на Малена ЕТО. Говоря за тези светлите цветя и клонки в средната част на рамката   Praynig
А самите картинки и текстури сами ли си ги рисувате или ги сваляте от някъде.
Извинявам се, зщото сигурно е коментирано някъде, но не ми е възможно да изчета 17 теми с по още толкова страници  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 279
  • София
Дамаянти, в началото на всяка фотошопска тема има библиотека с линкове за теглене на четки, текстури, шрифтове и т.н, както и уроци.
Като за начало примерно можеш да се поровиш тук http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223

И да споделя една много приятна случка от днес - запознах се с Fun Lovin Hug Много е готина! Познала ме по Лили... Sunglasses
Страшно приятно и готино ми стана, че събра смелост да ми се обади  bouquet

# 280
Отдавна не бях правила нищо.Ето една рамчица,която завърших преди малко:

emi_jamie   къде се запозна с Fun Lovin ? Тя защо не се появява тук,каза ли ти?  newsm78

# 281
  • София-там нейде в западната част
прочетооооооооооооох ви  Laughing най-сетне или по-точно 11 страници от както не бях влизала  Mr. Green
mimmss на въпроса за слабото посещение на темата... имах доста работа тези дни прокрай приключването на 2006 година освен това неистово се боря с копмютъра в работата / след поредния преинстал не работи както трябва/ тъй или иначе и без това е доста слаб та решихме да го сменим идната седмица  Flutter
страхотни творби видях  Peace
лулуто със закъснение ЧРД   bouquet

# 282
Дамаянти,
Благодаря ти за милите думи:())))
това за което ме питаш са четки, в началото на всяка тема има линкове откъдето са теглени

# 283
Здравейте!Искам да попитам има ли начин да поставя снимки във някои от рамките на този адрес: http://photofile.ru/users/devilka/1403641/     без да използвам фотошоп?

# 284
Здравейте!Искам да попитам има ли начин да поставя снимки във някои от рамките на този адрес: http://photofile.ru/users/devilka/1403641/     без да използвам фотошоп?
Мисля,че не.Те са правени с ФШ.

Общи условия

Активация на акаунт