Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 28 077
  • 431
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм с микроблейдинг поради липса на вежди, почти нямам вече никакви и то не от скубане, такива са си били винаги нищожни, с възрастта съвсем. Първият път станаха буквално перфектни. Леко по-мазна ми е кожата, след две години правих наново, защото бяха поизбледнели. Вторият път пътвоначално бяха добре, просто бяхме освежили чертичките, впоследствие обаче чертичките ми се разляха и не са така отчетливи като косъмчета. Наясно съм, че и това е до тип кожа, просто споделям, чудя се дали да предприема друг вид техника, дали да премахна първо наличното и т.н. Та ще чета и ще се ослушвам за сега.

# 376
  • София
Бих искала да си направя микропигментация на устните в София. Имам хубави устни, но контурът им малко взе да се губи. Не искам нещо уау, искам си моите устни, само че по-добри.
Можете ли да ми препоръчате студио?

# 377
  • Някъде там
Благодаря на тези, които се включиха и споделиха своя опит. Все пак се спрях на микроблейдинг PhiBrows със светлосенки.

# 378
Аз съм доволна от микроблейдинг phibrows в Козметичен център 8 във Варна. Много внимателно и прецизно работи момичето.

# 379
  • Plovdiv, Bulgaria
Иска ми се да повдигна темата малко относно препоръка за микроблейдинг в Пловдив. Аз съм от много години с вежди, правени от Цвети Бита.

# 380
Иска ми се да повдигна темата малко относно препоръка за микроблейдинг в Пловдив. Аз съм от много години с вежди, правени от Цвети Бита.
Ходя в Noar by Iva Chelibashka.
Може да разгледаш работата ѝ, аз съм изключително доволна, че я открих. Страхотен професионалист и човек. Направих си микроблейдинг, предстои ми микропигментация на устни. Като всеки месец си ходя на процедури за лице. Препоръчвам!

# 381
Здравейте, питала съм и преди, но сега вече събрах смелост и си запазих час за перманентен грим на устни. Много се притеснявам и го мисля как ще изглеждам после. Ако някоя от Вас си е правила, много ще съм и благодарна да ми обясни как се променят устните после. Също, дали стават по-ярки. Моите са големи и не искам да изглеждат по-големи отколкото са си. Идеята ми е минимално да се гримирам сутрин, че ежедневието ми е мнг. забързано и нямам време за нищо.Също, моите са с избледнял пигмент /излизат ми често стресници, когато се стресна/, но не искам да станат ярки и набиващи се на очи. Искам да изглеждат естествено.Аз си слагам предимно кафяви червила, не ми отиват ярките.А, ако ги направят червени, не знам как ще се възприема. Това също много ме притеснява.

# 382
Има много различни пигменти, намерете артист, който работи с нюд нюанси. Освен това преди процедурата запишете час за консултация, когато ще разчертаят устните и ще изберете цвят.

# 383
  • Бургас
Здравейте, питала съм и преди, но сега вече събрах смелост и си запазих час за перманентен грим на устни. Много се притеснявам и го мисля как ще изглеждам после. Ако някоя от Вас си е правила, много ще съм и благодарна да ми обясни как се променят устните после. Също, дали стават по-ярки. Моите са големи и не искам да изглеждат по-големи отколкото са си. Идеята ми е минимално да се гримирам сутрин, че ежедневието ми е мнг. забързано и нямам време за нищо.Също, моите са с избледнял пигмент /излизат ми често стресници, когато се стресна/, но не искам да станат ярки и набиващи се на очи. Искам да изглеждат естествено.Аз си слагам предимно кафяви червила, не ми отиват ярките.А, ако ги направят червени, не знам как ще се възприема. Това също много ме притеснява.
Преди процедурата казвате всичките си изисквания и предпочитания на артиста и заедно избирате цвета на пигмента, както и дали ще има промяна на линията на устните и едва когато уточните всичко, тогава се работи.
Аз исках естествен цвят, нюд, съвсем леко по-тъмен от цвета на моите устни, без промяна на формата или други екстри. Получих точно това - все едно съм с лек нюд нюанс червило и сега ползвам само безцветен гланц. След процедурата устните леко се подуват (моите малко повече, че съм с чувствителна и реактивна кожа), все едно са леко напомпани с хиалурон и цветът на пигмента е по-тъмен (в моя случай беше по-червенеещ от реалния цвят, който исках), но след ден-два размерът се нормализира, а след обелване цветът си е точно избраният. Вече трета година май съм с перманент, като след около година и половина - две е добре да се направи ретуш, ако има избледняване. Определено съм доволна аз и се радвам, че се реших.
Успех!

П.С. Сетих се и друго... Мен ме питаха всеки път дали имам проблеми със стресници, защото след процедурата се случва да избият и се налага допълнително мазане с медикамент, но не знам подробности, защото аз никога досега не съм имала такъв проблем. Обсъдете и това като отидете:)

# 384
То избледнявя после и седи просто като естествен цвят. Просто в началото е ярко.
Това са ми първите

А това последните, тук има бая оток🤣

И така са ми вече минали.

Като се сложи гланц или балсам става много хубаво. Тук са ми и малко сухи, де.
Със сигурност устни и вежди ще повтарям и 200 пъти, обожавам резултата.

# 385
  • Варна
На мен ми е интересно като стане време за освежаване, примерно на очна линия, пак ли пълна цена се заплаща, или цена на ретуш?

# 386
Повечето, при които съм проучвала обявяват цена за процедура+ретуш, която се заплаща при първата процедура. По-рядко се среща да има отделна цена на единична процедера, и после отделна цена за ретуша месец по-късно. Най-малкото защото има клиентки, които подхождат несериозно и казват "ама то добре стана от първия път, няма защо да ходя на ретуш и да дам още Х пари", което от своя страна може да доведе до потенциално незадоволителен резултат в дългосрочен план и съответно кофти реклама за специалиста, извършил процедурата.

Освежаване и подновяване на цвета 2-3-4 години по-късно си е нова процедура, (съставена отново от 2 сесии), съответно с пълната й цена, а не ретуш на старата.

Последна редакция: пт, 01 май 2026, 12:19 от HoneyBee33

# 387
  • Някъде там
То избледнявя после и седи просто като естествен цвят. Просто в началото е ярко.
Това са ми първите

А това последните, тук има бая оток🤣

И така са ми вече минали.

Като се сложи гланц или балсам става много хубаво. Тук са ми и малко сухи, де.
Със сигурност устни и вежди ще повтарям и 200 пъти, обожавам резултата.
Страхотни са, къде правите устни и вежди?

# 388
Аз бих желала да видя и веждите 🙂

Устните са страхотни!

# 389
  • Варна
Повечето, при които съм проучвала обявават цена за процедура+ретуш, която се заплаща при първата процедура. По-рядко се среща да има отделна цена на единична процедера, и после отделна цена за ретуша месец по-късно. Най-малкото защото има клиентки, които подхождат несериозно и казват "ама то добре стана от първия път, няма защо да ходя на ретуш и да дам още Х пари", което от своя страна може да доведе до потенциално незадоволителен резултат в дългосрочен план и съответно кофти реклама за специалиста, извършил процедурата.

Освежаване и подновяване на цвета 2-3-4 години по-късно си е нова процедура, (съставена отново от 2 сесии), съответно с пълната й цена, а не ретуш на старата.
Ми не знам, аз го виждам да трябва просто да повтори малко да се освежи пигментът, затова ми се струва странно да платя пълна цена все едно сега ще определяме и сътворяваме форми. Бих го нарекла по-скоро ретуш.

Общи условия

Активация на акаунт