Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 28 146
  • 431
  •   1
Отговори
# 420
Отзив за перманентен грим, перманент, татуаж.
Пиша този отзив, за да не попадне никой друг в ситуация като моята.

Направих си перманентен грим на вежди и очна линия при Наталия Чемерис (твърди, че има над 20 години опит). По време на процедурата върху клепачите беше нанесен анестетик. Той попадна върху лигавицата на очите, моментално ги обезболи и започна да ги разяжда. Майсторката знаеше, че препаратът е попаднал в очите ми, но продължи да работи. Заради упойката не усещах болка, но по време на процедурата зрението ми започна да се замъглява.

Същата вечер по спешност потърсих медицинска помощ. Диагнозата беше: химическо изгаряне на роговицата и конюнктивалния сак на двете очи. Назначено ми беше лечение за две седмици, включително антибиотик. Два дни изобщо не можех да отворя очите си.

Когато поисках да ми върне парите, Наталия изтри цялата ни кореспонденция и ме блокира. Успях да си върна сумата само за очната линия и то едва след сериозен разговор и предупреждение, че ще сезирам правоохранителните органи.

Прилагам медицинския документ и скрийншоти от кореспонденцията.

По-късно разбрах, че този анестетик е забранен в Европейския съюз, тъй като концентрацията на активните вещества в него надвишава допустимите европейски норми. Майсторка с над 20 години опит не е знаела, че при попадане върху лигавицата може да причини химическо изгаряне. Тя дори се е консултирала с ChatGPT какво може да е, според симптомите ми.

Взех решение да премахна перманентния грим на веждите. Бях на консултация при други специалисти. Премахването ще отнеме повече от година, тъй като пигментът е поставен много дълбоко.

Наталия ми направи нова форма на веждите и старият ми перманент сега грозно се вижда под новия, който е много по-ярък. Ясен контур, плътно нанасяне, несиметрична форма – изглеждам по-възрастна.

След като публикувах отзива си в групата, с мен се свързаха и други жени, пострадали от работата на Наталия. Неравномерно направени устни, вежди, изгаряне, лошо изпълнение и блокиране на клиентите след подадени оплаквания – това се оказа типично поведение за този човек.

СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ НЕЯ!

https://www.facebook.com/share/1DyRyD4ZWQ/

# 421
  • SF
Съжалявам за това, което ви се е случило. Не изчетох комуникацията, но ви вярвам. Понякога има и разочаровани клиенти. За да изберете именно нея, сигурно сте чела отзивите на куп доволни.

# 422
Съжалявам за това, което ви се е случило. Не изчетох комуникацията, но ви вярвам. Понякога има и разочаровани клиенти. За да изберете именно нея, сигурно сте чела отзивите на куп доволни.
Благодаря Ви. За съжаление, за нея нямаше никакви отзиви. Подведох се по твърдението ѝ, че има над 20 години опит. Отзиви започнаха да се появяват едва след като аз публикувах моя, и виски са отрицателни. Оказа се, че има много недоволни клиентки.

# 423
  • София
Олеле, много съжалявам за случилото се! Тази жена е за съд! Но какво да кажа, напоследък секторът с услугите е трагичен откъм качество. Затова съм много ЗА да се споделя и да се пишат ревюта, да се знае! Това поне можем да направим като потребители. Остави това ревю на страницата и в google/facebook, да се знае какви тъпотии може да свърши тази жена!

# 424
Съжалявам много за случилото се! Аз затова си имам едно наум за тези артисти, защото много от тях не стават.
Някой наскоро да е ходил при Мария Данченко? Трябва да освежа очна линия, тя ми я е правила, но искам да чуя актуални отзиви.

# 425
Момичета, има ли доволни от Стара Загора за очна линия, и къде? Благодаря!

# 426
Здравейте момичета! Днес направих Phibrows и съм впечатлена:) Момичето което извърши процедурата беше изключително внимателно и мило. Искаше ми се да покажа снимки преди, защото имах асиметрични, тънки, руси вежди, като на дясната имам дълбок белег. Сигурно съм била големичко предизвикателство за нея Simple Smile На 46 съм и сигурно се досещате колко тънки са били, в предвид модата, когато бях млада Simple Smile Сега ще покажа веждите точно 2 часа след процедурата. Как ви се струват? Следвано е златно сечение, или както се казва, но помолих опашките да са малко по- къси. Дали не сбърках с избора си....

# 427
  • Sofia
На мен много ми харесват, уникални! Simple Smile А и цветът е перфектен.

# 428
Благодаря Simple Smile И аз харесвам цвета, който избра, макар че сподели за изсветляването му и как друга клиентка с този цвят е пожелала на ретуш да бъде по-тъмен. Не мисля, че ще поискам смяна на цвета, но.... знам ли. Ще се гледам така и ще свикна Simple Smile Изглеждат все едно са си били там Simple Smile Момичето е ново в тази област и се стара много. Ще и споделя за отзива, за да я зарадвам Simple Smile

# 429
Наистина изглеждат много добре - и като цвят, и като форма, от малкото което се вижда на снимките според мин ти отиват.
Напоследък пак ми минават мисли и на мен за вежди, на наколко пъти се навивах и отказвах... Но както се вижда, не изпускам темата от поглед, не съм се отказала на 100% 😆
Ще е интересно да споделиш като мине малко време, всички казват че отначало изглеждат по-тъмни и по-дебели.

# 430
Да, ще покажа отново снимки и ще споделя. Благодаря за комплимента Simple Smile Изморена и с проскубани мигли направих снимките, но всичко ще си дойде на мястото след седмица Simple SmileДори ще поискам да ми изпрати снимките преди. Ще се радвам да съм полезна. Аз с едната вежда по-надолу, с изключително редки, тънки вежди, слаби косъмчета и белег на другата вежда ще съм нагледно доказателство колко е по-добре след процедурата. Ако Вие си имате дебел косъм и достатъчно вежди е добре само оформяне, ламиниране и някакви други процедури за подредба Simple Smile При мен шанс нямаше.

# 431
Аз ако си имах достатъчно "материал", щях да си го оформя и да не го мисля... Но нямам Grinning
Веждите ми са като за блондинка, каквато аз не съм. Тънки косъмчета и не особено гъсти, та съвсем не се открояват. Ако искам и да ги оформя както на мен ми харесват, те ще останат наполовина на това което са сега, затова и почти не им пипам формата.
Ако не друго - успокоявам се че поне тая мода с тънките вежди я пропуснах че щях да съм като без хич. Като гледам колко жени се оплакват че след това не са им се възстановили веждите, добре че не съм се повела тогава и аз по това.

Общи условия

Активация на акаунт