Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 28 922
  • 446
  •   2
Отговори
# 435
Elimn, леле, какви очи ❤️ Прекрасна си!

# 436
Благодаря на всички за комплиментите. Те са за момичето, което ме "тунингова" и ще и предам Simple Smile Sharpi, благодаря ти за личния комплимент.
И в момента напълно естествено изглеждат, макар да са по- тъмни. Еднаквички, спретнатички....Изпрати ми колажче на снимка. Ще покажа и след седмица пак след излющване. Нямам още сърбеж, нямам лющене. В същия салон ми правят и миглите, така че следващата снимка ще е мааалко по- добре. Сега са за гледане само веждичките.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 14:05 от Elimn

# 437
Веждите наистина изглеждат чудесно.
А аз наскоро си правих ретуш на перманентен грим на устни, но тъй като първия път след приема на "Ацикловир" получих дисбактериоза, този път не го пих и съответно ми излязоха стресници. А още не са ми се обелили устните. Някой сблъсквал ли се е със същото?

# 438
Да, на мен ми излязоха на ретуша херпеси още първите дни въпреки приема на Валтрекс. Нищо не правихме, довърших си ги и така. Аз усещах, че ще излязат, защото усещах дразненето на нервите точно на тези места, от машинката.

# 439
Здравейте момичета! Днес направих Phibrows и съм впечатлена:) Момичето което извърши процедурата беше изключително внимателно и мило. Искаше ми се да покажа снимки преди, защото имах асиметрични, тънки, руси вежди, като на дясната имам дълбок белег. Сигурно съм била големичко предизвикателство за нея Simple Smile На 46 съм и сигурно се досещате колко тънки са били, в предвид модата, когато бях млада Simple Smile Сега ще покажа веждите точно 2 часа след процедурата. Как ви се струват? Следвано е златно сечение, или както се казва, но помолих опашките да са малко по- къси. Дали не сбърках с избора си....

Седмица след процедурата. Спазвала съм всичко. Нямам лющене. На вас кога ви се обелва кожата?

# 440
Ей такива вежди кото видя и пак ме обзема мерак да си направя. Много ме е шубе обаче от крайния резултат.

# 441
Elimn, да ти отправя сега и малко градивна критика.
Мисля, че тези мигли не са за твоето лице. А имаш тооооолкова красиви очи!
Лицето ти е с нежни черти, светли вежди и очи, върху които тези обемни и плътни мигли с наситено черен цвят, идват твърде тежки за нежното ти лице.

# 442
Ze-ze, ако си от Варна ще ти кажа къде да отидеш. Мен също ме беше страх, защото съм виждала много "изкуствени" вежди, които за разлика от изкуствените мигли не харесвам. Ако се следват правилата и избора на цвят, мисля веждите ще се получат.
sharpy, аз съм като измита чиния. Всичко ми е светло, дори и кожата, която сега е тъмна. Нямам никакъв контраст на лицето и не се гримирам..... Преди по 5-10 мин. мажех спирала, после толкова размазвах при изтриване, а мигли много харесвам Simple Smile След още някоя годинка сигурно ще ги махна. Бабка с мигли определено няма да ставам хахха.

# 443
Elimn, идеята ми беше да не са толкова плътни и черни. Не съм наясно с поставянето на мигли, но предполагам, че както и при веждите, има опции за цвят и гъстота. На предната снимка, която показа и изрично каза да не гледаме миглите ти, за мен си много по-красива. Ето тази:
Скрит текст:
Но, разбира се, това е твой личен избор, важното е ти да се харесваш и да си щастлива.

# 444
  • Sofia
Elimn, мен, ако питаш, си се прави, както се харесваш най-много. Simple Smile

# 445
Някой премахвал ли е микропигментация с лазер?Премахва ли се с една процедура или трябват няколко? Остават ли белези?
Някой с мнение за Nano Brows? Виждам, че при тази техника косъмчетата се правят с машинка, а не със скалпел. Разливат ли се във времето както при Phi Brows?

# 446
Златното правило не е ли началото на веждата да бъде на една хоризонтална линия с опашката или малко по-ниско от нея. На мен ми се струва, че когато началото е ниско, средата висока, се получава т.нар. „сърдит“ ефект.

Общи условия

Активация на акаунт