Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юни 24

• 222 646
  • 2 856
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Мариета, вижда се клипчето. Голяма красота е.
Ал, благодаря ти, отказвам се от полата, поне 10 см по-дълга е от максимума ми.
Копче, супер е, че си намерила човек за чантата сред близките ти.

# 2 401
Мариета, благодаря за клипчетата. Много интересни. Разкриваш ни един нов свят, така различен от нашите ширини. Аз също си мечтая за Япония, но по-точно за красивите японски градини, обмислени до съвършенство, традиционната японска архитектура, къщите със странните покриви, кимоната и цъфналите розови вишни. Дай Боже да я видя някога Simple Smile. Нали мечтите са безплатни Simple Smile.
За полата на Ал - предизвика истински фурор! Признавам си, че още сутринта, след като Змия даде линка, веднага си я поръчах. Влюбих се в нея още снощи. Голям разкош е. А и аз обичам бродериите и шевиците. Колко сме различни хората. И добре, че е така!

# 2 402
  • Бургас/Пз
Тит, толкова много ми харесаха последните две изречения. Абсолютно съм съгласна с теб.

Пристигнаха ми Биркенщоците. Знам, че и тя са от недолюбваните чехли тук, но много ми харесаха как стоят и с къса пола, къси гащи, миди рокля. А и като за нови чак не повярвах колко са удобни. Бях останала с впечатление, че ще са твърди и ръбести, но изобщо не са така за мен

# 2 403
Мадрид с малка катарама и металици - добър избор, Ani! Със здраве!

# 2 404
  • Бургас/Пз
Мадрид с малка катарама и металици - добър избор, Ani! Със здраве!
Благодаря, Агент, и за помощта в избора също. Моят модел са определено

# 2 405
Мариета,
Благодаря за споделеното преживяване.

Напълнила съм 3-4 кошници по разни сайтове, но някак всичко ми  е компромисно, тип става и е на добра цена, някаква шопинг апатия ме е налегнала, което е добре.  
Днес цял ден бях с високи сандали, краката ми отекоха, едвам се прибрах. Тръгнах за едно кафе с приятелки сутринта, то премина в обед и прибирането пеша по големите жеги следобед не ми се отрази добре. Добре вървеше до един момент, но накрая имах чувството, че ще колабирам от жега.

Grinning Чудесна идея за срещата, не знам дали ще мога да дойда, ако мога ще пиша.

# 2 406
  • София
Ани, дай линк моля. Искам и аз Биркенщок. Номерът, който си носиш ли поръча?

# 2 407
  • тук-там
Имам 2 чифта същите бирки, Ани. За мен по-удобно нещо от тях няма. Имам общо 5 чифта бирки.

# 2 408
  • Бургас/Пз
Ани, дай линк моля. Искам и аз Биркенщок. Номерът, който си носиш ли поръча?
Да, 38 нося, всички на Гес, Каприз и Тамарис са ми този номер. Тук ги намерих на най добра цена https://www.sportdepot.bg/product/birkenstock_chehli_madrid_bs-N … asic.html?size=40 през приложението има още 10% намаление
Разходих ги стабилно. 10000 крачки без нито една пришка, което за мен е цяло чудо при нова обувка.
За семейна разходка в центъра и край морето се спретнах така Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 18:04 от ani_d

# 2 409
Ами копче, като написа:
Цитат
Направо ми я купувай! Heart Eyes HugHug
помислих, че ще купуваш роклята
Нищо де - приемаме, че предварително съм харесала следващата покупка-рокля, каквато рано или късно несъмнено ще има Simple Smile

Ани, хареса ми - хубав аутфит за лежерна разходка!

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 22:40 от Sweta

# 2 410
Една снимка от мен и мини почивката, която си спретнахме 😊
(форума прецаква цветовете…, )

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 19:16 от Pollinaa

# 2 411
  • София
Ани, 10000 крачки по чехли ми подействаха мотивиращо. Купих и аз. Не съм шляпала по чехли в София. Да видим...
Много сладко ти стоят на крачетата.

# 2 412
  • Бургас
Аз днес направих малко над 20 000 крачки из Осло, но с маратонки. Иначе съм много доволна от едни силиконови сандали Ipanema. Подметките са тънки, но не се усещат неравностите по пътя, а за пришки пък изобщо.
Ани, честито, много са фини като за Биркенщок .
Мерих две рокли в Зара, но нищо не взех. Тази уж ми хареса как стои, естествено ми е почти до земята на дължина, но е с гол гръб и прецених, че няма да я нося без сутиен.

Клипчетата нямах време да гледам, сигурна съм че е изключително преживяване. Благодаря, Мариета!

# 2 413
  • Бургас/Пз
Аса, дано да си доволна. За мен са откритието това лято. Никога не съм си представила, че тази чехла може да е удобна Simple Smile
Мариета, благодаря за клипчетата. Един друг свят е това ❤️

# 2 414
Много са удобни бирките. И даже са чаровни.
Аз имам нови солар лампички. Светлинки в мрака. Благодаря за куража мили момичета. Heart

Общи условия

Активация на акаунт