КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Какъв е въпросът?!
Имат ли определени позиции ?
Защо са 5?
Кои са пояснителни ?

# 571
Няма никакви чаши и жезли, които да покажат емоционален или сексуален интерес.

Това е малко повърхностно, според мен. Няма също мечове, значи си е загубил ума...
Неслучайно тестето има 78 карти - за "има/няма пентакли и чаши" биха ни били достатъчни и 4.

Според мен комбинацията може много по-лесно да се тълкува като сериозен интерес и потенциал за дългосрочни отношения.

@Zara2020
Колелото на първа позиция по-скоро разяснява предпоставките и обстоятелствата, отколкото изгледите за бъдещето, и в този ред на мисли, каква е разликата за Вас между "съдбовна" и "случайна"?
Според мен влагате смисъл, който може да бъде видим единствено от дистанцията на времето.

Във всеки случай най-голяма полза бихте имали ако се вгледате в собствения си прочит на картите. Поне в моя опит, това дава една важна странична перспектива, която ни помага да изясним собственото си положение в ситуацията.

# 572
Вчера имах среща с мъж. След срещата изтеглих 3 карти, като въпросът беше какво е било неговото отношение към срещата. Изтеглих 1. Колелото на съдбата, 2. Крал пентакли и 3. Три пентакли. Как ги тълкувате? Чудя се това Колело на съдбата дали говори за случайна среща или съдбовна среща?

По тези карти срещата е минала добре, имате общи интереси или среда, но той няма да се обади пръв за втора среща. Може би Вие трябва да предприемете нещо, ако искате да продължите общуването с него. Но ако става въпрос за работа или общ проект ще имате неговата подкрепа и картите са доста положителни в това отношение.

# 573
Подкрепям тълкуването на Twinklestar. Липсата на жезли и чаши показва, че изобщо не е развълнуван. Липсата на мечове пък показва, че не го мисли особено. По Колелото още не е и взел решение какво му е отношението и може да обърне палачинката във всеки един момент. По пентаклите гледа практично, а Кралят пентакли е и пасивен, и стиснат. Има какво да даде, но това богатство не се трупа с даване. 3 пентакли е доста нисък аркан. Може да продължите комуникацията и отношенията, но тук не се вижда особена перспектива за развитие на този етап.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:14 от Rebel Rebel

# 574
Здравейте! Каква е вашата интерпретация на тези карти.🍀🌼🩷
Скрит текст:

Търсене на баланс за някаква ситуация, но малко се надценявате, нямате реална преценка за случващото се и не "виждате" всичко, затова и не успявате и Ви е трудно.

# 575
Подкрепям търкуването на Twinklestar. Липсата на жезли и чаши показва, че изобщо не е развълнуван. Липсата на мечове пък показва, че не го мисли особено. По Колелото още не е и взел решение какво му е отношението и може да обърне палачинката във всеки един момент. По пентаклите гледа практично, а Кралят пентакли е и пасивен, и стиснат. Има какво да даде, но това богатство не се трупа с даване. 3 пентакли е доста нисък аркан. Може да продължите комуникацията и отношенията, но тук не се вижда особена перспектива за развитие на този етап.

Абсолютно си права, с 3ка пентакли - може да е концентриран върху работата си и въобще да не му е до дълбоки любовни отношения или да си останат работни отношения ако са колеги и мъжът да има интерес в работен план, сътрудничество, работа в екип.
Това не са карти, които искаме да видим след първа любовна среща - ако срещата е била такава,  ако пък срещата е в делови план то тогава са благоприятни и  може да има начало на някакви работни отношения или по проект.

Наскоро даже при клиентка излезе тройка пентакли като тройна конфигурация ( за което обикновено излиза 3 меч) имаше проявен интерес към нея от двама мъже

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:26 от Twinklestar

# 576
Аз смятам, че отношението му по повод срещата е добро, има интерес, и може да донесе нови възможности за вас, ако говорим за любовен аспект.
Ето отново се убеждавам, че всеки тълкува картите по различен начин. 🙃

# 577
  • Sofia
Колелото може да показва кармични отношения, също и неочаквани промени, обикновено за добро. Но може и да покаже повтаряемост на събития.
Аз харесвам, когато някой излиза като крал пентакли за взаимоотношения - обикновено е зрял, улегнал.. но може да е много бавен или скучен, особено с 3 пентакли накрая, ако е много фокусиран в работата си.
В случая на въпроса, който си задала, бих тълкувала, че си е казал, че и тук ще се повтори някаква ситуация, в която е бил и няма да си дава зор, ще си си гледа работата. (Това в по-негативен аспект). Иначе в положителен, би могло и да се тълкува, че срещата му се е видяла съдбоносна и иска да подходи внимателно, обмислено, за да може заедно да работите за постигането на общи цели. Хубаво щеше да е да снимаш картите.
Липсата на жезли и чаши и аз я отчитам като да не са се развихрили страсти и емоции, но ако мъжът си е в архетипа на крал пентакли, може да си е такъв. Това не го прави невъзможно за сериозна връзка, зависи кой какво търси в едни отношения.
Пиши как са се развили нещата.

Вчера имах среща с мъж. След срещата изтеглих 3 карти, като въпросът беше какво е било неговото отношение към срещата. Изтеглих 1. Колелото на съдбата, 2. Крал пентакли и 3. Три пентакли. Как ги тълкувате? Чудя се това Колело на съдбата дали говори за случайна среща или съдбовна среща?

# 578
Разбирам, че Колелото по принцип се свързва с кармичност и намеса свише. В случая обаче въпросът е твърде битов, за да се търсят такива нюанси, а и картите са твърде малко и няма какво да подкрепи подобна теза. Ако прави диагностика на отношения с по-голямо подредба (келтски кръст например), ок. Тогава има вероятност да излезе такова проявление, ако изобщо го има, но с три карти на такъв ситуационен въпрос, на мен ми се струва пресилено.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 20:31 от Rebel Rebel

# 579
  • Sofia
Да, затова първият ми коментар е за Колелото по принцип. След това съм обяснила как го виждам в тази комбинация. Може би не става достатъчно ясно. Но и не може да се пренебрегне, че е голям аркан, дори и за "битови" въпроси, това има значение.
Разбирам, че Колелото по принцип се свързва с кармичност и намеса свише. В случая обаче въпросът е твърде битов, за да се търсят такива нюанси, а и картите са твърде малко и няма какво да подкрепи подобна теза. Ако прави диагностика на отношения с по-голямо подредба (келтски кръст например), ок. Тогава има вероятност да излезе такова проявление, ако изобщо го има, но с три карти на такъв ситуационен въпрос, на мен ми се струва пресилено.

# 580
Да, затова първият ми коментар е за Колелото по принцип. След това съм обяснила как го виждам в тази комбинация. Може би не става достатъчно ясно. Но и не може да се пренебрегне, че е голям аркан, дори и за "битови" въпроси, това има значение.

Но пък няма карта от малките аркани, която да ни покаже цикличност.

# 581
Кармичност трудно ще се прояви при битови въпроси и такива, ограничени до определена прозаична ситуация. Например, на въпрос как ще премине работният ми ден утре, голям аркан няма да ми покаже нещо особено. Това си е битовизъм и рядко би се оказало нещо повече отколкото е.

По картите на потребителката сега, на второ четене, дори бих казала, че колелото може да показва, че този човек не е стабилен, въпреки че си дава вид на такъв по крал пентакли.

# 582
  • там, където ми харесва
Здравейте зададох въпроса Какви са намеренията на бившия ми ММ?
Картите са
Шест пентакли Шест мечове Десет мечове

# 583
Здравейте зададох въпроса Какви са намеренията на бившия ми ММ?
Картите са
Шест пентакли Шест мечове Десет мечове

Според мен планира да прекрати нещо по 6 пентакли. Дали са някакви финансови взаимоотношения или нещо друго, Вие ще знаете. По тези карти мисля, че целта му е окончателно да прекрати въпросното вземане-даване. Ако е даване на издръжка след раздяла (6 пентакли следва 5 пентакли), то не иска да я дава. Не знам дали това вземане-даване е с Вас, но щом излиза, значи има отношение.

# 584
Здравейте. Моля да ми разтълкувате тези карти. Става въпрос за отношения, връзка от 11 години. В момента сме раздели. Благодаря Ви

Общи условия

Активация на акаунт