Отговори
# 1 860
И аз снощи в 9 купувах чертожни материали. За пети път сигурно тази година. Сигурно на всяка тройка ходи някъде и ги гори ритуално.

Как снощи, 5 пъти питах сутринта взе ли всичко. Отговаря: Да и в един момент на входа на Бургас, ами пергелът забравих, дали не ходихме по път до Кауфланд. Този му е трети комплект...
После от 14ч е изпита пред ДАИ на големия син, уж щял да си сложи аларма ама след нощната смяна дали ще стане на време...

# 1 861
Малее, Поли , голям стрес

# 1 862
  • София
Ами спретнах си един аперол шприц. Нали оранжевото било на късмет днес. Relieved

# 1 863
  • Пловдив

Не знам дали ще донесе късмет, но усмивка донесе.

Това е най-ценното, което си постигнала! Браво!

# 1 864
  • у дома
Това е нормално. Но как излиза информация преди 11-12 часа за мен е непонятно и даже малко неприятно.

В Сряда при нас квесторите са си били с телефоните. Колко му е да напишат едно съобщение...
Квесторите не са математици и не виждам как могат да преценят трудността.

# 1 865
  • В Страната на чудесата
Да бъдат здрави и честити рожденичките, да им се случат нещата и да им е на късмет днешната дата! Flowers Four Leaf Clover

До 9 задача били елементарни за решаване
Не че се е очаквало друго за трудността, ама  как още в 9, 36 вече е изтекла до хора навън информация за нивото на сложност...

Преди 2 дена в една от ФБ групите ми попадна изказване на една директорка, горе-долу по същото време, че бил лесен тестът по БЕЛ... Търсят изява хората... Rolling Eyes

Аз от вчера съм в някакъв ступор. На всичкото отгоре  дадох съвет на детето, за който съжалих още в момента, в който го оставих пред школото сутринта. Имам усещането, че сама съм го провалила и само на рев ме избива. Поне се оплаках, кой би ме разбрал по-добре от група "съоткачалки", нали...

# 1 866
  • София
Ами спретнах си един аперол шприц. Нали оранжевото било на късмет днес. Relieved
На работа съм. А как ми се пие и на мен коктейлче... Джин-тоник с лайм и мента ммм ...
Едната щерка, която е в АК има файнъл по математика, за дребния е ясно, а третото и то на подбор за работа през лятото.
И междувременно Школо изпраща оценки в несвяст.

Обаче терминът "съоткачалки" печели награда за най-подходяща дума на темата Simple Smile Чувствам се разбрана.

Да са живи и здрави рожденичките и всички набори да се представят възможно най-добре!

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:29 от esma

# 1 867
  • София
Щерката се обади - взела е физиката. Един дерт отпадна. Знаех си, че аперолът ще помогне.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:41 от sanaka

# 1 868
  • у дома
Щерката се обади - взела е физиката. Един дерт отпадна. Знаех си, че апуролът ще помогне.
Значи сипи си още един-този е бил за щерката...

# 1 869
Мислех, че ще съм по-спокойна, но не се получи така.
Цяла година дудна какво училище искаш да е, защото аз няма да проучвам всички. И все още нямаме дори първите три желания.
Българския му винаги е бил най-слабия му предмет и си викам далеч от всичко хуманитарно. Но вчера по груби сметки има 50 точки поне на 1модул, което ме изненада много, особено като знам, че никак не се беше подготвил.  И сега съм притиснена  да не прецака математиката, а там е много по-добре, но знам ли. Прави изчислителни грешки от невнимание и то на лесните задачи. А на втори модул  гледам правил някакви чертежчета и не писал почти нищо. И аз му викам тук целия лист трябва е пълен със сметки. Той вика що? То било се поразбирало, нямало нужда. Всичко си бил записал на чертежа.
Незнам как ще избираме училища изобщо. Очакван бал между 330-400 макс. Вчера като разбра, че в езиковите се учат и предмети на първи език и хич не му хареса. Нещял с компютри, не разбирал бил програмирането, че кога пробва, че разбра, че не разбира:)

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:29 от dalil

# 1 870
Сигурно само моят син е без пергел днес. Има, но каза че не му трябва и не го взе. Ами и аз така мисля и безотговорно не ностоявах. 

# 1 871
Ние после сме на фризьор, английски и козметик, само се надявам да не и се е развалило настроението , ако не се е справила много добре.

# 1 872
  • София
Аз от вчера съм в някакъв ступор. На всичкото отгоре  дадох съвет на детето, за който съжалих още в момента, в който го оставих пред школото сутринта. Имам усещането, че сама съм го провалила и само на рев ме избива. Поне се оплаках, кой би ме разбрал по-добре от група "съоткачалки", нали...
Разбира се, че не си провалила никого. Те математиците са им дали съвети и децата си ги слушат. И тази сутрин пристигаха поощрителни съобщения и напътствия.

# 1 873
Сигурно всеки момент ще приключи първи модул...Да видим дали сте познали типа на текстовата....

# 1 874
Моето и то е много пестеливо в писането, да не изпише молива сигурно .. И при него всичко се подразбира, то било ясно

Общи условия

Активация на акаунт