Отговори
# 1 965
  • София
Аз погледнах задачите, но нямам нерви да решавам.

Не мисля и отговорите да гледаме днес, че вчера малко се напрегнахме, като си откри 3 тъпи грешки ( при това първо е отбелязала верните и накрая имала доста време за проверка, та от много чудене отбелязала грешните). Този път мисля да си стоим в неведение до 2.07. Simple Smile

п.п. Вчера нищо не е преговаряла, но сутринта си погледна задачите от работа, явно е имала някакво предчувствие.
Дано се е справила, но и да не е, все ще си намери местенцето

# 1 966
  • Варна
Съжалявам, ако съм подвела някой за задачите за движение. Много ми се е искало, явно.
Задачи за работа и смеси въобще не сме гледали, трудни са и, а и ги зачеркнахме, нали миналата година беше за работа. Дано другите е решила. Математиката не и е сила. Предстоят изпити по рисуване. Те са ни по-важни.

# 1 967
22 А - 48 дни; Б - 3600 и 3780; В - 5%

и моите сметки са такива

# 1 968
При планиран добив от 3600 кубика точно 5% увеличение прави 3780 кубика (реално добити)
На 21. x по-голямо от 2,138, корени на уравнението 6 и 7  и да решения са и на неравенството,
Това от мен. Може и да бъркам Simple Smile с тежко недоспиване съм и обострени алергии, че и на работа Simple Smile

# 1 969
И на мен ми е доста притеснено. Нямам предположения как ще се справи
Само за 22 гледах, за да си запълвам времето.

Знаех, че ще има графики и проценти. Доста се набиваше от предишните давани, които съм гледала.

# 1 970
  • ВАРНА
21
А 2 4/29
Б 3 и -2
В 3 принадлежи на ДС; -2 не принадлежи на ДС

# 1 971
Няма да гледам задачи, но не искаше сплави, а казвате, че това се е паднало.
Ще чакам да излезе и да каже какво е направила

# 1 972
Не знам кой и как е сметнал абсолютно погрешно тези 5%, но пак казвам че няма как да е вярно даже без да го смятам, а съм забравила математиката …
На пръв поглед се вижда, че е към 10-11, а като го сметнах се оказа 12 Simple Smile

# 1 973
23 задача:  А) 45, 60 и 75 градуса;    Б) еднакви по 2-ри признак, В) SDLC=(m.n)/2,  SABCD= m.n

# 1 974
Излезна моето. Казах да седи до последно, но....🤷
Бил много съсредоточен и нищо не помнел какво е правил. Нямало да гледа отговори.
Успоредникът нещо каза, че го препънал. Дървосекачите уж били лесни.🙄😁
Не очаквам максимум. И тез тъпи сплави  пфуууу..
Някой каза, че ще повърне. Аз съм втората. Гастритът ми яко се обади. 😢 Даже вода не ми се пие.

# 1 975
И аз искам вече само да го чуя , че е спокоен и каквото сабя покаже Laughing
Излезе, чух го, спокоен звучеше въпреки че, очаквано, каза, че му е било трудно . С успоредника не се е справил.
Но каза, че се чувства " освободен " Laughing

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:57 от Plami80

# 1 976
Не знам кой и как е сметнал абсолютно погрешно тези 5%, но пак казвам че няма как да е вярно даже без да го смятам, а съм забравила математиката …
На пръв поглед се вижда, че е към 10-11, а като го сметнах се оказа 12 Simple Smile

Зависи какво смяташ - добив на ден е 12% или общо добития материал- 5%

# 1 977
  • София
Слушам децата, които излизат и масово мнението е, че втори модул е бил труден.

# 1 978
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Никакви задачи няма да гледам и да решавам, аз и не мога, за съжаление и децата са се метнали на мен.
Синковеца тази сутрин беше по-сддухан от предния път и дори отказа да закусва, има няколко малки вафлички в нещата и това е, дано не му прималее, че той е и с удължено време, ама каквото-такова. Тук очаквам да водим по най-нисък резултат, защото на пробните имаше по 15-16т, а едно съвсем малко разсейване или нещо странично го вадят тотално от релси и е до там. Дано консултантът да успява да го върне в пътя.

# 1 979
  • Варна
Аз тръпнейки в очакване да звънне поглеждам в Инстаграм, тя онлайн.
Звъня веднага.
-Какво стана?
-Оф, мамо, бързо, че отваряме шампанско!
-ОК, звънни ми после.
По-голямо перде от дъщеря си не познавам, но това е добре за нервната и система.

Общи условия

Активация на акаунт