Търся електронна книга - 48

• 97 482
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте, търся поредицата на Рейвън Кенеди "Позлатена пленница"
-Позлата
-Пламък
-Проблясък
-Просветление
victtoriag@abv.bg
Благодаря предварително!

Приятно четене!

Моля да ми ги пратите и на мен: akashy_87@abv.bg

# 421
Здравейте, търся поредицата на Рейвън Кенеди "Позлатена пленница"
-Позлата
-Пламък
-Проблясък
-Просветление
victtoriag@abv.bg
Благодаря предварително!

Приятно четене!
Ще се радвам да споделите и с мен. k_s_nikolova@abv.bg
много благодаря!

# 422
Здравейте!
Търся "Херцогиня по неволя" от Маделин Хънтър.
jeronimo1003@gmail.com

# 423
Здравейте, търся електронен вариант на Сайбиевата невеста на Боян Боев; Войната на буквите на Людмила Филипова и Стопанката на Господ. minnie8@abv.bg Благодаря предварително 🥺😇🙏

# 424
  • София
Здравейте, търся електронен вариант на Сайбиевата невеста на Боян Боев; Войната на буквите на Людмила Филипова и Стопанката на Господ. minnie8@abv.bg Благодаря предварително 🥺😇🙏
И трите ги има в cheti.me. Да бяхте прочели първата страница на темата.

# 425
Здравейте,
 Търся “Дейзи Джоунс & The Six” на Тейлър Дженкинс Рийд.
Благодаря!
Isecret@abv.bg

# 426
Хора проверявайте ги тия групи и сайтове .
ЧЕТИ.МЕ
ЧИТАНКА
РУЛИТ
И разберете , че нови книги , които все още са пресни няма как да ги има в ел. вариант .

Пишите в търсачката във Фейсбук ,, Електронни книги '' и ви излизат групите - влизате в някоя група и има лента от която избирате файлове - и ви излизат всички качени книги - давате на долу и обръщате екрана за да разгледате файловете . На последък рядко качат и там . Гледайте кога са качени файловете има няколко групи , които качат често , а други са стари . Има всички книги на Любмила Филипова . Просто положете малко усилия и вие .

Друг вариант е като напишете името на автора в търсачката или заглавието на книгата и ако я има качена някъде ви излиза в ел. вариант , ако членувате в групите . Ако не излиза значи я няма .
Не е невъзможно ..

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 09:46 от ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍

# 427
Ами не е точно така, на Фрида Макфадън много бързо качиха трите нови книги, надявах се да качат скоро и последната от трилогията, затова и през ден проверявам ахахах Grinning

# 428
Някой ги  е платил и пуснал за всички, или на някого и става верижно навсякъде. Ей така не пуска никой. Явно сега няма кой да плати.

# 429
Ами не е точно така, на Фрида Макфадън много бързо качиха трите нови книги, надявах се да качат скоро и последната от трилогията, затова и през ден проверявам ахахах Grinning

Относително е . Понякога бързо качат електронните, друг път се чака месеци . Но не е зле да се проверява и аз проверявам всеки ден какво ново има .

# 430
Здравейте! В Рулит има качена книгата на Луиз Пени “Свят на куриози” (последната за момента), дано скоро се появи и предпоследната “Лудостта на тълпите”.
Ако някой я има, бих се радвала да я сподели.

# 431
Здравейте!
Търся “Сърце” на Виктория Бешлийска

xalime_86@abv.bg

# 432
Здравейте!
Търся в електронен вариант книги на Абрахам Вергезе.
Скрит текст:
Хубав ден!

# 433
Здравейте!
Търся в електронен вариант - "Преди да станем твои" от Лиса Уингейт.
Благодаря!

# 434
Здравейте! В Рулит има качена книгата на Луиз Пени “Свят на куриози” (последната за момента), дано скоро се появи и предпоследната “Лудостта на тълпите”.
Ако някой я има, бих се радвала да я сподели.
Случайно попаднах на това в нета:
https://books.myddns.me/?dir=%D0%9B/%D0%9B%D1%83%D0%B8%D0%B7%20% … D0%B5%D0%BD%D0%B8
Линка сигурно е споделян, но още един път не пречи. Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 22:37 от Valentin_VG

Общи условия

Активация на акаунт