iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 133

• 44 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
А това 13.30 какво е  под Спиди?

# 676
Това ти е колко ДДС ти е начислено. Да им имам и превода... знам си аз що си карам със сайт на английски.
Ето, нацъках напосоки нещо си, да видя кое какво и как беше

Ама като го прочетеш така става по-ясно, отколкото преведеното на български.

# 677
  • Пловдив
А това 13.30 какво е  под Спиди?
Колко е ДДС-то като част от общата сума за плащане. Няма общо с доставката. Тя си Ви е безплатна.

Код за отстъпка VIM502

# 678
Ясно, мерси Нати.
Действам нататък, че вит. С липозомния е с намалено количество и ще вземе и той да свърши.
На Суонсън който ти ми намери още го няма никакъв и не ми се чака.
Нататък ако има, ще взема. Ама след много време.

# 679
Ясно, мерси Нати.
Действам нататък, че вит. С липозомния е с намалено количество и ще вземе и той да свърши.
На Суонсън който ти ми намери още го няма никакъв и не ми се чака.
Нататък ако има, ще взема. Ама след много време.

Каква е разликата на липозомен витамин ц и витамин ц с удължено освобождаване? Има ли липозомен с удължено освобождаване?

# 680

Каква е разликата на липозомен витамин ц и витамин ц с удължено освобождаване? Има ли липозомен с удължено освобождаване?

Липозомния е много по-нежен към стомаха.
Особено пък за хора с проблеми. И по-хубаво се усвоява. Също и е с удължено действие и той.
Мисля си, че и С с удължено е една идея по-щадящ. Но заради по-бавното освобождаване, но това си е моя логика.
Но преминавам от 1000 на по-ниски дози и този вече ме устройва.
Буферирания също е по-нежен към стомаха, но за него не знам да е с удължено действие.

Поръчах си. Платих си, чакам си.
Доволна съм. Доста от нещата тука са с над 50% по-скъпи.
Къде съм бляла не знам Grinning
Сега предполагам като дойде в Бг,ще получа смс и трябва да пренасоча пратката. Дано е лесно това.
Не съм го правила.

# 681
Денис здравей , може ли един въпрос: какъв е правилният прием на вит. K2 ( MK-7 ). Благодаря!

# 682
Здравейте! Какъв куркумин пиете? Мъжът ми беше чел накаква статия за ползите от куркумата и заръча да му поръчам, но в статията се цитираха някакви огромни дози, от порядъка на 2-3-4000. А гледам, ще в таблетките е доста малко. Предполагам, че е по-концентрирано съдържание, а в статията става въпрос за количествтото в подправката, нали?

Може ли да споделите вие какво сте си поръчали, че над месец ме чака човекът да поръчам, а аз отлагам ли, отлагам

# 683
  • София
Денис здравей , може ли един въпрос: какъв е правилният прием на вит. K2 ( MK-7 ). Благодаря!
Здравей!
Вит. К2  (МК-7) за да се усвои максимално, е желателно да се приема с по-мазно  хранене. Няма значение в коя част на деня. Може на един прием с вит. Д, но ако имаш проблем с усвояването на вит.Д, може да опиташ и на отделен прием...т.е. не е задължително да се приемат на един прием с вит. Д.
Има различни състояния/заболявания, при които се налага само прием на К2 ( това като пример), без вит. Д.

Здравейте! Какъв куркумин пиете? Мъжът ми беше чел накаква статия за ползите от куркумата и заръча да му
Скрит текст:
поръчам, но в статията се цитираха някакви огромни дози, от порядъка на 2-3-4000. А гледам, ще в таблетките е доста малко. Предполагам, че е по-концентрирано съдържание, а в статията става въпрос за количествтото в подправката, нали?

Може ли да споделите вие какво сте си поръчали, че над месец ме чака човекът да поръчам, а аз отлагам ли, отлагам
Здравей!
Куркумата е суровината, а Куркумин е активното вещество ( като портокал и вит.С, тютюн и никотин...). Куркуминът се усвоява много трудно и в много малки кол-ва при консумацията на Куркума (подправката) и поради тази причина, е желателно да се избира добавка от няколкото създадени патента ( различни технологии), с различна ефективност, които съдържат само активното вещ-во.
В добавката Куркумин, кол-вото е малко, защото е посочено само активното вещество.
Ето няколко предложения, разгледай ги:
https://bg.iherb.com/pr/terry-naturally-curamed-superior-absorpt … 60-softgels/23136
https://bg.iherb.com/pr/jarrow-formulas-vegan-curcumin-phytosome … ie-capsules/49382
https://bg.iherb.com/pr/natural-factors-curcuminrich-double-stre … an-capsules/59626
https://bg.iherb.com/pr/life-extension-super-bio-curcumin-turmer … an-capsules/15211
- приема се след по-мазно хранене... добра комбинация (на един прием) с  Омега 3, Aстаксантин, CoQ10 ... ако се приема

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 08:27 от denis©

# 684
Денис, аз к2 не го приемам с мазнина. Не знаех.
Може би по на гладно обикновено или като съм яла плод.
Може ли к2 и д тогава да се приемат заедно, няма да е проблем, нали?

# 685
K2+вит.д+омега 3, така ги приемам аз, на обяд след по-мазно хранене.
Спрях обаче омега-та, защото забелязах, че дали от нея, но МЦ ми се скъси. Ще направя още месец два почивка за да видя дали ще се нормализира. Може да е съвпадение с куп други фактори, но ще опитам.

# 686
  • Europe
Здравейте.
Къде се намира полето за търсене (от компютър), чрез което мога да търся само в тази тема тук? Най-отгоре от лупата ме праща в 10-та глуха, когато напиша Колаген нпр. Благодаря предварително.

# 687
Няма такава опция да търсиш само в една тема.
Горе където пише меню до него има лупа и пише търсене. Но ще търси навсякъде.

# 688
Къдрокоси красавици моля да споделите кои шампоани и балсами от iHerb ползвате и сте доволни . Досега ползвах на SYOSS , но не съм доволна и искам да ги сменя .
Denis ако имаш инфо по въпроса моля да споделиш .

Код за отстъпка HZW6006

# 689
Аз се чудя на този шампоан
https://bg.iherb.com/pr/mild-by-nature-nature-s-gate-awapuhi-gin … -oz-473-ml/116509
Денис, дали е хубав. Някой друг да е ползвал.
Джинджифила е принципно за косопад.

А нещо друго за косопад + леко оредяваща коса?

Общи условия

Активация на акаунт