АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 113
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/469487372197604

Нали си гледам хубавите раменца на Пако в "Тя беше хубава" и хоп...излезе ми това клипче заедно с КимЮ. Защо нямам спомен да са играли заедно?

# 286
Отпуските чукат на вратата.......част от тях съм гледала, но ще запълня пропуските с някои от останалите. Все пак трябва да се разпуска

https://www.youtube.com/watch?v=AQJ8DxAza6U

# 287
Уин, не са играли заедно, но са участвали в тв шоуто Young Actors' Retreat (2022).
А клипчето е от събитие на Шанел.

Дани, слагай слушалките Headphones

# 288
Уин,  доколкото схванах от коментарите, двамата са участвали в Young Actors' Retreat - някакво риалити от 2022г. с участието на актьорите от Love in the Moonlight, Itaewon Class, The Sound of Magic.
2в1 е писала, но няма да трия...

...
Стана ми любопитно и погледнах инстаграма на Mun Ka Young, имала е рожден ден тези дни, 96 набор е.
Ама е пълно с коментари за нея и Ча, даже има такива, че феновете прекаляват, а то реално от заснемането на сериала са минали 2-3 години.
Минало е доста време, но и да имат връзка (независимо кои са знаменитостите) са изключително дискретни по отношение на личния си живот. Предпочитани от феновете са тези, които са без половинки. Понеже голяма част от т.нар. фенове не са с всичкия си и мислят, че могат да решават съдбата на любимеца си. Колкото и абсурдно да звучи...

# 289
Уин, не са играли заедно, но са участвали в тв шоуто Young Actors' Retreat (2022).
А клипчето е от събитие на Шанел.

Дани, слагай слушалките Headphones

Вече са сложени и успях да изслушам каквото са качили за сега
Sunrise Yellow най - много ми допадна за сега
BURN IT и тази  също след неделята още съм на динамична рок вълна.

И днес тук не вали ,но като не може да ми излезе от главата ритъма

луда работа

# 290
  • Варненска клюкарка
ИК е сниман 2020.
Забравих да кажа че миналата година обсъждахме една снимка от Чачовата агенция Фантажио, където Мун Га Йонг е с момче приличащо на него на един диван във фоайето.... Да почти година е  по-голяма от него,  той на 30.03. стана на 27.

Така е, в ЮК фен си е почти диагноза и доста трябва да внимават селебритата, някои откарват до 35-36 години без да са се появявали официално с половинка. Носят се слухове, почти никога не се потвърждават официално, но и и често в тях има доста истина Joy

Марги, забрави да кажеш че и песента я изпълнява главния, мен това беше първото което ме хвана като разцъках линковете от Профа. Не знам и дали ще се сетиш, но направих аналогия с Ча на пианото.
Тези бретончета много ги подладяват и мъжге и жените. Сол с бретонче е като дете, като е без става фина малка корейка на 20+. Вчера гледам Сокчето с обърната назад коса на една от фен срещите, изглеждаше си мъж на годините си, ето защо край басейна в началото с мократа обърната назад коса ми се виждаше по-голям от възрастта която трябваше да играе, отделно че май е и с 2-3 кг отгоре, а после с бретончето стана момченце. Ето   само за няколко минути видях и друга аналогична сцена във видеото - там на пода скрита в завивката му, в ИК ГГ я скри под завивката на болничното легло.  Тази сцена в Бегача си има история, като я дръпна да я крие, главата и доста силно издрънча в пода и показват как я разви да я види как е. Сетих се и за сцената със излетелия от простора сутиен, който падна в краката на ГГ- рускините в едната озвучка го превжедат първоначално  смущение с "не е мой, аз не нося" опули се какво каза и после допълни че е набаба и Joy
Марги на мен Хе Юн ми беше малко трудно смилаема първите 2 серии та все се сещах за другата, но после се върнах и си ги изгледах и много ми харесаха. Но аз малко трудно преодолявам първите 1-2 серии и понеже се знам, не го преживявах много, очаквах да видя развитито нататък....

# 291
  • Русе
Данифин, 2в1, макар да не съм запозната с К-рока , си позволявам да се присъединя към рок-групата! Винаги съм била рокаджийка! А Рейн...той е друга вселена. Да не забравя тази вечер "Червен лебед"...какви ли ги е свършил палавникът?! Wink

# 292
Я, кой да си избера? Цели 76 бройки

Какви работи ми излизат тази вечер във фейса Blush

# 293
Бел, реших да не навлизам в подробности😂. На нас малко ни трябва, не знам как ще се откъснем от тези 😂 Но ти добре си ме допълнила - Бьон У Сок (ГГерой в Lovely Runner) има страхотен тембър и една част от песните в Бегача ги изпълнява той, включително и онази в предишния ми пост.

Сещам се за съпоставката с Ча на пианото, имаше и такова шортче даже, не помня обаче него беше ли го донесла. Ако не си, да знаеш, че и други са забелязали същото 😉

И в Бегача братът на главната ги завари в неподходящ момент, но за разлика от този в ИК не ги подкани да продължат. 😆
А конфуза с презервативите не знам защо ми напомни сцената от ИК в дома на Су Хо докато гледат някаква призрачна история, тъкмо решават да се награбят и той се почувства сякаш героите от филма са оживели.🤣 Баща ѝ осуети плановете им😂И в Бегача предишната вечер гледаха филм, до целувка не стигнаха макар на нея желание да не ѝ липсваше, но продължението на следващата сутрин беше един път 🤣

# 294
Уин, FT ISLAND са от второто поколение айдъли наред с TVXQ, BIGBANG, Super Junior, CNBLUE, BEAST, MBLAQ, 2PM, 2AM, SHINee, SS501, ZE:A, INFINITE, B1A4, 2NE1, Girls’ Generation, Wonder Girls, Kara, T-ara, Sistar, A-pink, Brown Eyed Girls, miss A...

Трябва да изгледаш Рок Рок Рок. Мини-сериал от 4 епизода, който е за за живота на Ким Те Уон, водещ китарист на легендарната рок група Boohwal, което в превод означава "Възкресение".
Boohwal - Rain and your story

Всичките са си к-поп, но някои залитат и към малко по-хард звученето...
ONEWE - Montage
Kim Jaejoong - Just Another Girl
Kim Jaejoong - Mine
Kim Hyun Joong - BREAK DOWN
Kim Hyun Joong - Unbreakable
CNBLUE - I'm Sorry

# 295
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Алоо, забраванките! Младежкия лагер го дъвкахме тук преди месеци. Рори ни го беше донесла. Някъде из страниците на предишните ни теми има линкове към сериите му с превод на руски, а май и в ютюб със субтитри с автоматичен превод го бяхме намерили. Аз така и не успях да изгледам всичките епизоди, а стигнах само до трети.

Анабел, Кучешкият го имаше преведен не от някой от трите баш преводачи, а от мисля две ентусиастки. Наистина е свален от сайта, в който го бяха качили. Ама аз съм предвидлив човек  bowuu   и си го подсигурих още навремето. Метнах го одеве, там където съм качила и Процента. Шернала съм линка за достъп, като и на него му намерих място в подписа си - зеленото Форевър.

# 296
  • Варненска клюкарка
Ехх, дано на тези превели Кучешкия не им хрумне да превеждат и други сериали, че да вземат да премахват и тях!

Марги,  не е за разправяне, а уж гледам Потомците, ама само да цъкна Шортс, то там бегач до бегач, не ме оставят на мира😂  Картиета, Пради, фотосесии...🤪
Гледам Потомците, но Сонг Джонг Ки май не е моя актьор, някак много дребен и слаб ми се вижда до Сонг Хьо Кьо. Като цивилен в първа серия, а тя като лекарка в нормална болница много ми харесаха. Но съм още в началото на 6-та серия, а сериалът е по дълъг. Дано скоро да се преместят в Корея, че ми омръзнаха прахоляците на Гърция.

Тц, шортче не съм носила, чак се ядосах че баш когато ми трябваха, кадрите с Ча на пианото не ми попадаха, а знаех че го има облечен по същия начин - черен панталон и широка бяла риза, същата чупеща се блестяща стойка на микрофона, сякаш в Бегача него бяха копирали, пък знам ли... За гласа, по фен срещите Сокчето пее в по ниска тоналност от тази в ОСТ, и от тембъра му направо бие ток🤪

Преди малко ми излезе страхотна реклама с Мун Га Йонг, нали Шортс ме подслушва, и ми вади имена за които пишем тук... Не знам балерина ли е била, но на такава ми приличаше, ефирна, много ефектна. Рекламираше нещо за коса, фиксатор за къдрици или, нещо такова.  

Той брата на главната в Бегача  ако я беше хванал след гушкането под одеалото, щеше да види тя, а на онзи келеш в ИК главната му дърпаше ушите, нали му беше кака, спазваха йерархията дори само с година разлика😂

# 297
  • Русе
2в1, трябват ми 3 живота за този материал...Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=XhxbShjpwEU
С едно старо парче, харесано отдавна, желая спокойна лека нощ на групата!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 23:02 от winona

# 298
Още малко барабани, но свързани със сериали.

Танцът на петте барабана в Книгата на семейство Гу

И едно специално изпълнение на главните от Кралят на пекарите Ким Так Гу

# 299
2в1, трябват ми 3 живота за този материал...Joy Joy Joy
Уйни то няма как да наваксаш за една нощ 25  години музика. 2в1  те е съжалила и ти говори да погледнеш  втората генерация някъде 15 години назад Laughing

2в1  ако искаш вярвай, но се събудих с припева от BURN IT  в главата.Notes

Общи условия

Активация на акаунт