На море в Турция - тема 84

• 61 212
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Kotkata, Granada Luxury бих го задраскала директно. Наскоро нашумя покрай тежко болни деца (хоспитализирани; най-вероятно от детския басейн) и също масово болни възрастни. В английски групи може да намерите повече информация въпреки че със сигурност са се опитали да не разпространява информацията. А и другите два хотела според мен са по-високо ниво.

# 16
  • Sofia
Роже, точно такъв отзив очаквах! Simple Smile Трябва да се кандидатирам за обучение при теб, проблемът е, че имам мнооого да уча! 😂

# 17
Дали някои е посещавал HANE SUN ELITE до Сиде и може да сподели мнение за хотела? Благодаря предварително на всеки отделил от времето си за да сподели личните си преживявания.

# 18
Роже,може ли въпрос?  Миналата година октомври бяхме в Granada Luxury beach,до другия Rubi Platinum.Тогава бях впечатлен от него,макар че сигурно е на по-ниско ниво.До Нова година постоянно влизах на сайта на хотелите Rubi,но никога не ми позволи да направя резервация.Ако не е тайна,как го правите?Пишете директно на хотела или.....Благодаря.

# 19
  • Beyond the Frontiers
Роже, точно такъв отзив очаквах! Simple Smile Трябва да се кандидатирам за обучение при теб, проблемът е, че имам мнооого да уча! 😂
Според мен доста добре се справяте.

Радват ме такива отзиви за непопулярни хотели. Те са много полезни.

# 20
  • София
Дали някои е посещавал HANE SUN ELITE до Сиде и може да сподели мнение за хотела? Благодаря предварително на всеки отделил от времето си за да сподели личните си преживявания.

В трипа няма от тая година отзиви, тука не е много популярен. Това по-долу са 3 отзива от 2023-та от преводача....има разбира се и доволни, но тия са ми достатъчни за да го подмина.

Отседнахме тук за 10 дни семейна ваканция с ол инклузив, много елементарно, без персонал, говорещ английски, така че освен ако не говорите немски, не оставайте тук, храната беше ужасна, отседнахме в много хотели с ол инклузив, но това беше най-лошото, нямаше възможности за деца , паста с доматен сос всеки ден с чипс , накрая ядох навън 7 от 10 вечери , ресторантът не е много голям, така че трябва да чакате 20 минути на опашка, за да стигнете до бюфета , басейнът също е малък и няма достатъчно слънце легла, много хора оставят хавлиите си рано сутрин и дори не си правят труда да ги използват, нещата дори не си правят труда да говорят английски, не бих препоръчал, може също да платите допълнително и да се насладите на почивката си в друг хотел

УЖАСНА хотелска анимация
Отсядал съм в много хотели, това е най-лошият и мръсен хотел, хотелът пълзи от скакалци навсякъде, тоалетната с паяжина мирише много лошо, няма голямо разнообразие в храната и вкусната храна не се освежава, когато храната е приключиха, собственикът на хотела имаше годежна церемония, имаха анимация 2 дни и затвориха част от хотела.

Не бъдете позор с парите си
Когато за първи път влязохме в хотела, всичко изглеждаше нормално, след това започнаха глупостите. В зоната за хранене ще видите една и съща храна сутрин, вечер и на следващия ден, няма разнообразие или промяна, винаги едни и същи менюта. Стаята ни беше на долния етаж и чистотата беше невероятна. Отношението на част от сервитьорите към турците е ужасно. Когато попитахме за нещо липсващо, получихме отговор, че тук има само такива. Бъдете готови за щурци, хванахме двама в стаята и 3 на балкона. Анимационните представления бяха хубави, но последните ни две вечери бяха скучни. Част от хотела беше затворена за клиенти. Тъй като беше ангажимент на собственика на хотела, зоната за анимация беше напълно затворена първия ден за подготовка и на втория ден за ангажимента. И за да ни забавляват, пуснаха музика на живо в малка зона, а на следващата вечер имаше танцово шоу в залата за срещи. никога не избирай никога

# 21
  • София
Роже,може ли въпрос?  Миналата година октомври бяхме в Granada Luxury beach,до другия Rubi Platinum.Тогава бях впечатлен от него,макар че сигурно е на по-ниско ниво.До Нова година постоянно влизах на сайта на хотелите Rubi,но никога не ми позволи да направя резервация.Ако не е тайна,как го правите?Пишете директно на хотела или.....Благодаря.
petarne , да Руби Платинум Спа е на по-ниско ниво от новия Руби Платинум, но той е позициониран в средния семеен клас хотели. Макар че има и някои предимства пред новия- изключителна вечерна анимация с много концерти на турски и световни поп звезди, невероятно красива територия, светъл пясък, в центъра на Авсалар / но това ти го знаеш, защото си била в Гранада/, много видове стаи- ние сме в swim up room- невероятна е, голяма с двойна тераса и т.н.

Скрит текст:

Всъщност той е втория хотел, в който ние сме на почивка след Rubi Platinum Saign. И в момента сме там. За него също ще пусна отзив, надявам се да е скоро.
Резервацията за Руби спа я направих още през август миналата година, директно през сайта на хотела. За Руби Сайн резервацията я направих през януари или февруари тази година пак през сайта на хотела. В сайта на хотела се влиза съвсем спокойно. Влизах в него, за да проверя цените десетина дни преди да тръгнем за Турция. Тоест към 10 юни и нямаше проблеми. Сега специално за теб влязох отново. няма проблеми, не зная защо не ти се получава.
Ето и скриншотове от тазсутрешното ми влизане в сайта. Те са два, защото за най-обикновената стая няма свободни дати за периода, който търсих- от днес до 10 юли. И съм качил и втори със свободните дати.

Скрит текст:

Ако обаче не можеш да влезеш в сайта им, можеш спокойно да пишеш до хотела за резервация.
Ако догодина отново отидем в някой от двата хотела аз ще трябва да звънна до хотела, за да ми начислят допълнителна 5% отстъпка за лоялен клиент.

# 22
Роже,благодаря за отговора.
Моите опити бяха октомври миналата година.Тази ще пробвам пак.
Плажът на Гранада беше чудесен и тъй като са съседни,преполагам и че на Руби ще е такъв.

# 23

Днес свършва и нашата почивка в Мегасарай!
Засега минавам само да отбележа, че можете да си търсите обезщетение за закъснял полет.
Надявам се, че нашия днес ще е навреме, че го закъсахме Здравословно с едното дете и ми се ще да се приберем възможно най-скоро!

# 24
Аз съм в очакване на почиващи в Утопия от тази година😀 прочела съм всичко от миналата година и се надявам на също толкова добри отзиви. Знам,че на тийнейджъра-нечовек ще му са бебешки пързалките ама се надявам компанията на две по-големи момчета да компенсират.
Отивам да търся подробно инфо ,как да стигнем до Алания (от тази страна на Алания не сме били)

# 25
  • София
Аз съм в очакване на почиващи в Утопия от тази година😀 прочела съм всичко от миналата година и се надявам на също толкова добри отзиви. Знам,че на тийнейджъра-нечовек ще му са бебешки пързалките ама се надявам компанията на две по-големи момчета да компенсират.
Отивам да търся подробно инфо ,как да стигнем до Алания (от тази страна на Алания не сме били)
Не е необходимо да ходиш и да търсиш инфо другаде. Ето ти нужното инфо. Слизаш пеша за десетина минутки от хотела до главния път и се озоваваш на началната спирка на автобус номер 1, който те откарва директно към центъра на Алания

# 26
Не е необходимо да ходиш и да търсиш инфо другаде. Ето ти нужното инфо. Слизаш пеша за десетина минутки от хотела до главния път и се озоваваш на началната спирка на автобус номер 1, който те откарва директно към центъра на Алания
Супер Роже,както винаги насреща🤩 Трябва някоя година да се организираме за Форумска-Анталийска среща😆
Ние ще бъдем с приятелско семейство за които е първо отиване в Анталия и изобщо почивка и искам да ги заведа на разходка с лифта и да пообиколим малко из града.

# 27
  • Берлин
Чудя се защо не получавам нищо, а сега виждам, че постът ми е бил изтрит. Модерацията е все по-трагична във форума.

Тюркоаз, благодарих за труда, сега пак.

Изпробвано и препоръчано от приятели за частен трансфер от - до Газипаша:

# 28
Тюркоаз, наистина адмирации за положения труд за оформяне на темата!
И за Роже, винаги дава впечатляващи разкази за почивките си, респект!

# 29

Наскоро имаше много обстоен отзив за Utopia world. Даже е качен на първа страничка.

Общи условия

Активация на акаунт