🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 16

• 16 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Още от РД на Уур

# 526
Интересни колажчета със Серенай и Чаатай

Искам да ги гледам пак заедно!

# 527
И аз много ги искам заедно в проект.

Деврим Йозкан се сбогува с Деха
Има промяна в историята в сериала на Ay Yapım "Deha" от Show TV,
който ще бъде на снимачната площадка утре.

Телевизионният сериал Deha ще бъде на снимачната площадка утре. В сериала , режисиран от Umut Aral и написан от Damla Serim , историята беше променена и беше разкрито, че друг много силен водещ женски герой на име İmre ще се присъедини към сериала.
Поради тази промяна, на водещата женска звезда от сериала, Деврим Йозкан , беше предложена ролята на Имре, което ще направи много ефектно влизане в сериала в следващите епизоди и ще промени всички баланси. Красивата актриса, която привлече вниманието с успешните си изяви досега, обаче предпочете да се сбогува с проекта.

# 528
Ченк Кангьоз ще играе по-големия брат на Танер Румели в "Deha"

Сериалът на Show TV "Deha", продуциран от Ay Yapım, е един от най-очакваните нови сериали за новия сезон.
Сериалът "Deha" е планиран да бъде излъчен в понеделник, който е и денят на излъчване на феноменалния сериал на Aras Bulut İynemli "Çukur" . Според информацията, която циркулира зад кулисите, Deha ще бъде излъчен по Show TV с първия си епизод в понеделник, 9 септември. Репетицията за четене на поредицата , режисирана от Умут Арал и написана от Дамла Серим, се проведе днес.
Cenk Kangöz също се присъедини към силния актьорски състав на сериала, който върна на екран Aras Bulut İynemli . Кангьоз ще играе ролята на "Хаким" в сериала и ще се появи пред публиката като по-големия брат на "Карга", изигран от Танер Румели .[/i]
от Бирсен Алтунташ

# 529
Добро утро, момичета! Coffee
19 ти ден без вест от Чачо! Confused
Да се върнем 10 години назад. Wink
28.11.2014 -отново снимка с мама и татко
(взел е най-хубавите черти от двамата)

1.12.2014

5.12.2014- Наградите на Elle style

27.12.2014( тази снимка ми е любима!)

Желая ви прекрасна неделя! Hug

# 530
Здравейте момичета,
Спокойна неделя ви желая Simple Smile
От Т.

Терапията Меджезира не само за нас Simple Smile
Гери, аз също мисля есента  да го гледам за 5 ти път 🫣🤭
Искам ги заедно на екран, ама за Нетфликс 😉Дано  Керем Чаатай реши да ги събере пак Simple Smile

# 531
Добро утро!
(то станало обед, ама за мен е утро)

Чачо, определено прилича на баща си, имат еднакво излъчване.

Всяка сутрин ще поставям линка за гласуване за "Наградите на КИНЕО"
https://www.kineo.info/vota-i-film-preferiti/

Вече имаме дата на „Deha“
От Бирсенка:
„Deha“ започва със сцени с Taner Ölmez и Çağan Efe Ak

Deha с Aras Bulut İynemli несъмнено е един от най-очакваните сериали на Ay Yapım през новия сезон. Сериалът, който е планиран да замени Çukur, е планиран да бъде излъчен по Show TV в понеделник, 9 септември.
Телевизионният сериал Deha беше отложен за септемврийския сезон миналата зима. Първите сцени от поредицата, която ще бъде заснета от успешния режисьор Умут Арал, който режисира и документалния филм "Arda Turan Confrontation" , който ще бъде излъчен по Prime Video на 16 август , и който също участва в международни проекти, бяха застрелян днес с Çağan Efe Ak.и Boran,Taner ÖlmezCesur, Според информацията, изтекла от бекстейджа за сериала, чийто оператор е Бурак Канбир, той играе доведения брат на Девран, изигран от Арас Булут Ийнемли, главният актьор в Cesur Deha, който е отговорен за всички мрачни дела на баща му Искендер.
В сериала, където Угур Полат се споменава за ролята на бащата на Девран Искендер, Ахсен Ероглу играе детската любов на Девран Есме , Зухал Генджер играе майка му Гюлче, Огулкан Арман Услу играе по-големия му брат Ферман , а Умуткан Утебай играе по-малкия му брат Яман . Çağan Efe Ak играе Боран, един от братята близнаци на Девран , Ейлюл Ерсьоз играе Джейлан , а Емел Гьоксу играе неговата баба Кавидан . Една от най-специалните роли в сериала ще изиграят Онур Сайлак , чието истинско име е Али Хайдар, и наставникът Софи, който вижда Девран като свой син .

# 532
Здравейте!

Няма Чачо, има Арас, Танер...
Дори и първа клапа на Гений дойде

Днес започнаха снимките на новия сериал на телевизионната компания Ay Yapim за Show TV Channel "Genius" (Deha) с Арас Булут Ийнемли, Ахсен Ероглу и Танер Олмез в главните роли

# 533
От сторито на Танер, за началото на снимките

Hayatla Barış се класира на 2-ро място в Нетфликс Турция

# 534
Вчера гледах "Hayatla Barış".
Филма е трогателен, но аз, като че ли имах по-големи очаквания към Танер. Или поне към неговата роля.
Детето актьор, което играеше малкия Barış много ми хареса.
Майката на Barış, беше актрисата, която играеше майката на Гьокхан в  "Kubra". Тя също много ми хареса!

# 535
Еее, жалко, очаквах повече от този филм.
Явно комшиите не се справят добре с биографичните филми.
Аз гледах за Наим и също не беше нещо особено.

От Lucia Silvestri (Изпълнителен творчески директор на Jewellery Bvlgari):
„Любимото ми парче от последната колекция… Смел, смел, принадлежи на истинска богиня.
Като огледало на вашата личност ♥️🚀 “ от @serenayss
Благодаря ви много 🫶🏻😘

# 536
Не казвам, че филма е лош, но понеже бях слушала интервю с Танер, в което той споменаваше, колко трудно му е било чисто физически да се справи с ролята, очаквах повече от процеса и пътя  му към футбола, след ампутацията.
За мен малкото дете се справи много по-добре. Hands V

# 537
Ох, такава " суша " не помня...
И не, Чачо и друг път се е губил ....😉 ама беше станал по социален.....време е за нещо ново...
Като го няма него, залез от приятелите

ЕТО ГООООО, докато пиша и се появи  Simple Smile))

Много е готин

И девойката

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 21:02 от nanni_123

# 538
От Бирсенка:
Аслъхан Малбора се раздели с 10-годишния си приятел

Важно развитие се случи в личния живот на Аслъхан Малбора, която се готви да изиграе ролята на партньорката на главния актьор Ердем Кайнарджа във филма Lefter.

Аслъхан Малбора  се раздели с 10-годишния си приятел  Метин Темел . Малбора, един от любимите актьори на младото поколение, живее с инженер Темел от 18-годишна възраст и от време на време публикува моменти на щастие с любимия си на страницата си в социалните мрежи. Разбра се, че връзката на красивата актриса, която се е изтъркала от дълги 10 години, е приключила преди 4 месеца. Докато Аслъхан Малбора премахна всичките си снимки с Метин Темел, трябва да се отбележи, че Темел не изтри нито една от снимките си.

Aslıhan Malbora, която е запомнена с впечатляващото си представяне в телевизионния сериал Üç Kuruş, партнира си с Çağatay Ulusoy в телевизионния сериал Kübra и с Akın Akınözü в Wild Flowers, сега ще играе Мери, главната женска звезда във филма Lefter .

# 539
Слагам го пак,  

ЧИЧО Чаатай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт