Фенове на тениса - тема 10

• 18 299
  • 578
  •   1
Отговори
# 570
Гришо пак се е отказал! Astonished

Вероятно вече е разбил всички рекорди по отказвания, последователни отказвания на турнири от Големия шлем, мастърс, ръгби, хокей, бридж, народна топка и т.н. Disappointed Relieved

Преди беше в сянката на тримата големи, сега не знам в каква сянка е...
Вероятно в сянката на дамите, които сменя като носни кърпи.
И за разлика от него, тримата големи имат семейства и половинки от как се помнят, а той си има рекорди по отказвания....
Много нелеп коментар....При това от фен на тениса...Повече подхожда за фейсбук или спортал. Sorry not sorry.

# 571
  • София
Голяма драма, че Гришо се е отказал. Joy Циципас от поне година се отказва от мачове и никой нищо не казва. Това е професионален спорт, хората трябва да се чувстват добре и да не рискуват травми, за да постигат оптимални резултати.

И затова се включи на двойки, а после се отказа на сингъл.

За последователните отказвания, изключвайки мача със Синер - Wimbledon 2024, US Open 2024, Australian Open 2025, Roland Garros 2025 – започна ги и се отказа от всичките поради различни контузии. И не ме интересува Циципас.  Интересува ме Григор. Много харесвам как играе и много ме е яд за него.
И си го мисля, да. Всичките жени, с зад които тичаше през годините, му повлияха на кариерата!
От друга страна и тримата големи са с половинките си от десетилетия, буквално.
Гришо с кой е? Тази седмица? А другата? С ламбото в Монако...
Да го сравним с Алкарас? Карлос не е ли млад? Не му ли се живее? Да не печели по-малко от Гришо?
Да се изпраскал да манекeнства с някое Pagani Zonda пред Hotel de Paris? Не!
Кара разни BMW-та, повечето електрички, които му дават като BMW Ambassador и така.

# 572
  • София
Яник направо попиля топ мрънкача Зверев в Париж с 6:0 6:1 Satisfied

Сигурно, щото настилката, въздуха, топките, мрежата, седалките за публиката и дори осветлението е проектирано специално за Синер, друго обяснение нямам Satisfied

# 573
Получил е контузия още в мача срещу Медведев.

# 574
  • София
Яник Синер отново е номер 1 в света!
Синер спечели Мастърса в Париж!
26 поредна победа в зала!
Синер - Оже-Алиасим 6-4 7-6 (7-5)

Много качествен финал, браво на Ожето за нивото и борбата му, но Синер в зала е на практика непобедим.
Отличне ретур на Яник, ранно вземане на топката, учудващо и доста често използваше и то успешно къси топки. Атакуваше и мрежата по-чести от обикновеното.

Алкарас има една главна цел, за да финишира като номер 1, ако гледа само своята си игра.
Да запише 3 победи в Торино. Това е. Простичко е.
Ако запише само 2 победи в групата, класира се на полуфинал и го загуби, то Синер при 5 от 5 победи ще финишира като номер 1.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 18:29 от Diavolo

# 575
  • София
Гришо пак се е отказал! Astonished

Вероятно вече е разбил всички рекорди по отказвания, последователни отказвания на турнири от Големия шлем, мастърс, ръгби, хокей, бридж, народна топка и т.н. Disappointed Relieved

Преди беше в сянката на тримата големи, сега не знам в каква сянка е...
Вероятно в сянката на дамите, които сменя като носни кърпи.
И за разлика от него, тримата големи имат семейства и половинки от как се помнят, а той си има рекорди по отказвания....

Хем е така, хем не съвсем Simple Smile малко офтопик от тениса.
Все пак намирането на половинка е донякъде и късмет. Няма как да знаем дали и Гришо не иска( и винаги не е искал) постоянна жена до себе си и просто не успява да я намери, като това че е известен и богат по някакъв начин би могло да му пречи дори. И затова и периодично е с различни мадами. Освен това, ако говорим съвсем обективно, никой от тримата големи не е така хубав и харизматичен като Григор, особено на младини. Ако погледнем сегашните биг 2-ма - Синер също сменя девойките постоянно, Карлос пък все още не е показал официално нито една, от друга страна Музети е красив, на същата възраст, обвързан и чака второ дете вече. И докато първите двама си делят шлемовете, Лоренцо има две титли. Оже и Рууд също са от мнооого години с половинките си, талантливи са, трудолюбиви, но и те нямат големи титли. Явно рецептата на биг 3 (плюс Мъри) не важи за новото поколение.
Иначе малко завиждам на всички, които така се вълнувате кой ще завърши като номер 1 и гледате с интерес битката и мачовете м/у двамата. Мен още не могат да ме спечелят и гледам доста малко тенис, откакто и Джоко взе да пада от знайни и незнайни в малкото турнири, които играе. Мисля, че скоро ще окачи ракетата, най вероятно на Уимби догодина.

# 576
  • Berlin
Аз не мисля, че Григор е бил в някаква сянка. Все едно винаги някой от тях го е спирал, ми не е така. За да печелиш и да си най-добрият, трябва да можеш да биеш всички. Това е валидно за всички спортове, де. Според мен той толкова си може и не го пиша с отрицателен помисъл, а вече и му минаха най-добрите години. Това за приятелките и аз мисля, че няма значение.

# 577
Здравейте, имам билети за ATP finals в Торино, но за съжаление няма да мога да отида. Нямам опит с препродаването на билети, а бяха доста скъпи (на доста хубави места са(, така че не ми се иска да се изгубят ей така. Евентуално някой би ли имал интерес към тях или да може да ме насочи как бих могла да ги препродам? Гледах в ticketswap, но там ми дава доста по-ниски цени, от тези, на които аз бях закупила билетите.. Благодаря предварително!

# 578
Здравейте, имам билети за ATP finals в Торино, но за съжаление няма да мога да отида. Нямам опит с препродаването на билети, а бяха доста скъпи (на доста хубави места са(, така че не ми се иска да се изгубят ей така. Евентуално някой би ли имал интерес към тях или да може да ме насочи как бих могла да ги препродам? Гледах в ticketswap, но там ми дава доста по-ниски цени, от тези, на които аз бях закупила билетите.. Благодаря предварително!
Билетите ви са онлайн закупени с код за сканиране, така ли?
Този код се активира еднократно, за да не се злоупотребява.
Аз не бих купил такъв билет(ако не е директно от близък човек), тъй като до момента на чекиране няма да знам дали вече някой не се е чекирал. Т.е.продавачът може да продаде билета няколко пъти и само първия чекирал се ще влезе с него.
Затова мисля, че така няма да намерите купувач, дори на символична цена. По-скоро някой близък почитател ако прояви интерес.

Общи условия

Активация на акаунт