Преди година -две чертички, вече с НОЕМВРИйчета в ръчички!

• 11 977
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
А, Клюки, аз черно - бели снимки не видях... ти и на другите си много секси и реших, че говориш за тях, ама...

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 21:09 от Цветина

# 226
..малееееее мами, много от вас са Скорпиони!! Ето защо сте толкова секси, без комплекси!
Цвети, айде на среща Mr. Green

# 227
..малееееее мами, много от вас са Скорпиони!! Ето защо сте толкова секси, без комплекси!
Аааааа, и лъвиците май не сме малко!

# 228
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, аз пък скромна везничка  Flutter

# 229
  КОЛКО МАМИ щЕ ИДВАТ В чЕТВЪРТЪК?

# 230
клюки, и аз не разбрах колко мами ще сме - живот и здраве..
МАМИ, току що от БИЛА взех Памперс - миди, 3 newsm78 дали ще ни обрине, а взех от най-големия пакет от 88 броя CryАма от Либеро минах пак на Памперс, щото са по-добри отзивите за тройката от двойката, която ни пропускаше..

# 231
клюки, и аз не разбрах колко мами ще сме - живот и здраве..
МАМИ, току що от БИЛА взех Памперс - миди, 3 newsm78 дали ще ни обрине, а взех от най-големия пакет от 88 броя CryАма от Либеро минах пак на Памперс, щото са по-добри отзивите за тройката от двойката, която ни пропускаше..
Марийче ако имаш проблем с памперса-аз ще ти ги купя-нямаш грижа-на нас си ни харесват тези Peace-аз ще бъда на срещата
понеже не се знае колко бебчовци ще има на срещата-пък е 1 март(подозирам че затова се интересувате)-предлагам да направим като с подаръците за коледа Wink
а за ябълката-май само с vanish Sad

# 232
аз ще бъда на срещата- мисля да взема мартенички- тип гривничка. конец- на мен най- ми харесват, защото са почти незабележими, но за да не стават децата като коледни елхи можге да се направи нещо като с коледните подаръци- но с мартенички или с подаръци- вие кажете...

На нас памперс 3 са ни огромни.. обух й един, защото ни ги подариха с мотива, че "малко цигали за бебета не са излишни" - но май сме далече от този номер- според мен памперса пропуска ако е голям или сложен неправилно, ще си караме на двойката - до сега нямаме аварии- само в началото 1-2, докато й станат

# 233
eми аз предлагам да си разменим мартенички като за Коледа...
Цвети,  на нас 3 Памперс са ни добре Winkнали сме надарени Winkи сме момче WinkКото тати

# 234
  • София
Аааааа, и лъвиците май не сме малко!
Peace Peace Peace Мина, брой и мен
 bowuuПак ли се събирате бе мафиотки такива?! Аз пък ще си гния в Лозенец докато не изкарам книжка- мойта маймуна явно мрази жълти коли и...изобщо мрази майка и да се забавлява и да излиза от квартала Joy
гадамер, видях че си питала за карта от играта на Памперс- дано някой ти даде такава, ноооо...това е ценна стока, която се търгува Twisted Evil ако отидеш в Продавалника и заявиш че заменяш мечета срещу карата- може някоя спекулантска мама да откликне на молбата ти. Не го разбирам много тва ама...вариант е.

# 235
Здравейте и от мен!  Simple Smile

Бройте ни и нас за срещата  Peace
Мацки, страхотни снимчици от преди забременяването  Heart Eyes И трите изглеждате супер, но смятам, че и сега сте си хубави.
Аз съм зодия овен, но друго нищо не знам  newsm78
Аз също смятам, че няма смисъл да ги кичим децата като коледни дръвчета с мартенички.
Карил, имаш и моят глас  Peace
Маша, не си била единствената луда майка за разходките, аз също се вписвам в това определение  Mr. Green
Григ, ако това ти е проблема за срещичката, мога да ти предложа да ви взема с моята кола.Нали и аз съм в Лозенец.Така че ако си навита пиши ми на лични да се разберем.
За захранването - аз също се колебая между пасиран картоф и оризова каша.В книгата, която имам "Какво те чака през първата година на детето" пише, че оризовата каша най-лесно се приемала от  детето и давала най-малко алергични реакции.В петък сме на консултация и ще питам педито с кое е по-добре да започна.
Мами, да знаете, че морковите които се продават на пазара в момента били много нитратни, така че ако смятате да захранвате с моркови, по-добре помислете за друг зеленчук.Каза ми го една продавачка, защото се бях засилила да купувам моркови, а бях с Теа и жената помисли, че ги купувам за детето.

Сега отивам да лягам, а утре дано ми остане време да се включвам по-редовно, че тези дни нещо ми бяха много натоварени.

Лека нощ!   bouquet

# 236
Добро Утро момичета!

Мария днес става на 4 месеца и по тоя повод  party023 beer3 Misc Baby Bottle

Днес ще ходим на консулт та да видим най накрая колко тежим и колко сме пораснали.

Клюки и Мария е така със сополите само дето на нас не са ни излезли още резултатите от секрета. Едната лекарка каза че е май някакъв заден ринит,ама знам ли днес пак ще питам пък да видим тая какво ще каже.

Клюки Мерилин Гадамер много сте готини СТРАХОТНИ НАПРАВО!

А за захранването аз също четох доста / и продължавам/ и мисля че може с оризова каша да се започне, дори в кърмаческия има рецепти за приготвянето и в дом. условия. Аз мисля с малко карофено пюре смесено с кърма ама след 5ти месец най рано. Е със сигурност плодовото ще и хареса повече че е сладичко като кърмата ама се притеснявам после да не би да откаже заленчуковото.

Иначе съм зодия Рак / май няма други раци,или греша  newsm78/Все си мисля че рака и скорпиона са една комбинация...... Rolling Eyes ама то на мен има да ми се връща много...
А по китайския съм Дракон.

Усмихнат ден на всички!

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 08:54 от Angeliha

# 237
  Еййййййй, добре че заваля сняг та да се спра малко в къщи! Вчера и ние бяхме навън! Иизлязохме по обед, разходихме се, направихме едно гости на Мариянка и Ема и в 18 часа си тръгнахме от тях пеш и към 19ч. си бяхме благополучно в къщи  Mr. Green! Боил спа през цялото време докато бяхме навън! Преди си спинкаше детето по доста време като си бяхме в къщи, а сега мах. 30-40 мин., обаче по разходки спи като пън по няколко часа  Peace!
  Много ми се иска и ние да дойдем на срещата, но ще видим как ще го направим! Може с Марияна да си вземем едно такси  Peace! Проблемът е, че на Бу много му тежи дупето и с кенгуруто ще се изгърбя  ooooh!!
  Клюки, и ние сме на вашите килца и сме само на цица, без никакви сокчета, води или други екстри! Иначе както казва Цвети - по показателя гледане в устата сме готови  Mr. Green! А за снимките ти - ако са били прекалено Хард, модераторите на сайта са ги махнали! Такава им е политиката! То си го пише в Общите им условия  Peace!
  За протокола - Лъв с асцедент Скорпион  Twisted Evil! Който не си знае асцедента, да ми каже дата и час на раждане и ще му кажа асцедента, ама на ЛС  Peace!
  Честито на месечковците днес! Да растат хубави, умни и добри   bouquet!
  Цунки от нас за сега, че Бу се събуди! По-късно и аз ще кача някоя друга снимка от времето след като родих Вили, че от преди това не са ми сканирани  Mr. Green! Момичета, изглеждате си супер и преди и след бебетата, така че не се косете за нищо  Peace!

# 238
Здравейте красавици,
Честита четвърта месечинка на Мария!   bouquet
За зодиите - пишете ме в отбора на везните, а асцендента ми е скорпион, а според китайския хороскоп съм плъх - чудна комбинация   Mr. Green
За петната  - от няколко години използвам http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2278398 Купувам го от Метро. Успешно се справя с петна от всякакъв произход. Тествах го вчера върху петно от прясно изцеден сок от ябълка и морков - действа перфектно.
За захранването - ще изчакам още, въпреки, че Георги дава всички признаци на готовност за поемане на храна. Ще започна с тиква на пара, а после плодови пюрета, зеленчукови и т.н. пресните сокове ще включа през лятото, когато има наистина пресни плодове
Супер сте момичета и преди и сега - много ви се радвам и ви желая безпроблемно и неусетно възвръщане на желаната форма.
Дени, със закъснение -  Да ти е живо и здраво красивото момченце и името му да се слави! Може ли от сега да си заплюя за снаха сестричката на Теди - ще е невероятна красавица при такива батко и родители  Wink
Успешен и усмихнат ден! Hug

# 239
Лелееее................. едвааам ви изчетох, бе жени!!!  ooooh!
Аз за четвъртък ще се пробвам, ама ... божа работа. Миналия път в деня преди срещата ми изпадна едното колело на количката НАСРЕД ШОСЕТОООО! Направо ми трепереше сърчицето като на зайче - много се изплаших. Добре, че бях с комшийката та ми догони колелото и го сложихме. Незнам как стана - сега няма сила която да извади колелото, ама... И след това няколко дни само се въртя в квартала, че сама ме беше страх да отпраша надалеко.
За зодиите - лъвица Wink
За захранването ето докъде стигнах аз - сутрин между две хранения давам плодово пюренце, следобяд давам оризова кашичка /много е вкусна/. А от два дни в плодовото добавям малко тиква - така мисля от края на седмицата да давам на обяд тиква с картофче на ХИП. От кашата и пюрето Вики грам не драйфа, ама от млякото  ooooh!
Хайде по-късно и аз ще кача снимчица от преди бременелските ми дни.
Вчера в бързината купих една кутия бисквити Плазмон /в метална кутийка/. Пише че са за след 4-ти месец. Идеята ми беше да му слагам по една лъжичка във вечерното, че луда ме прави юнака - на всеки три часа търси да яде. Не подлежи на лъгане с водички и тем подобни. Обаче нещо ме хвана шубето и ги зарязах бисквитките /безглутенови!/ за след около месец, да станем поне на 6. Вчера сложих една мерителна лъжичка оризова каша във вечерното. Мисля че имаше резултат - потърси манджа чааак на 5-тия час  Shocked
Аз после мисля да сложа дъждобрана и да поскиторим малко, че във вкъщи Вики само мрънка, недоволства... иска да седи, да ходи ....
Хубав ден от мен!
п.п. Рени, страхотна си! Мъжо ти реВнува  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт