На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 51 606
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Не е ол инклузив, но е нов и хубав хотел - Casa de fiore в Кранево, пак с уговорка и малки породи.

# 271
  • Beyond the stars
Офф топик -
Скрит текст:
това с малките породи винаги ми е било неясно изискване, освен откъм визуален комфорт на останалите гости Bowtie Дандания, поразии и косми може да направи всяко четириного, независимо от размера.
Често пътуваме с приятели с голдън ритрийвър и се сблъсквам с изискването- до 10кг. А тя не лае, кротка, спокойна, прекрасна.. и си представям за сравнение 5 кг аларма пинчера на едни съседи .

Обикновено в тази конфигурация избираме къщи за гости и частни апартаменти. All in за голяма порода е в сферата на мечтите за сега. Гърция ми прави впечатление като по-приятелско отношение към косматковци - и от хора, и от персонал и откъм изисквания за престой на плажа и т.н.

# 272
https://www.bta.bg/bg/news/balkans/737301-turtsiya-mozhe-postepe … K_BEjfwLsSEcxCupg

Ако е вярно, от това ще последват според мен следните процеси, засягащи бг туризма:
1. Повече чужди туристи в България, включително много румънци и руснаци. Руснаците вече са измислили схемата да пристигат в Истанбул, а после с два трансфера до съответния хотел в БГ. Румънците им е по-близко и пестят от транспорт.
2. По-високи цени на българския АИ, граничещи със спекула.

То и без да се отказват от системата на АИ като гледам офертите на Акватур за 2025г. при турците цените се вдигат, та това ще рефлектира и тук.  Моята прогноза е, че тук като тръгнат ранните, поради по-засилен интерес от чужденци някъде към края на януари, началото на февруари част от хотелите ни ще си преразгледат ценовата политика и ще вдигнат също цените.
Има достатъчно турски източници с анализи на опита от въвеждането на ОИ в Турция. Констатациите са, че прекалено масово е въведен, без стандартизация на услугата с което губят туристите с висок бюджет и съответни изисквания. Инфлационният ръст на цените пък възпира нискобюджетните клиенти и затова трябват промени, което не значи, че сегашния ОИ ще изчезне.
Ето нещо за Алания:

# 273
Супер за споделеното инфо за хотели, които настанавят с кучета! Ако има и други давайте ги, като отворя новата тема ще ги кача.
Всичко от УОИ се ползва и сега, т.е. вносен алкохол и снек бара от 10 до 21 часа. Водата в морето е чиста и топла, но има вълни. За децата е голям кеф да скачат.
Снимки от плажа.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 15:31 от Fatalina

# 274
Никога не бих резервирала  Обзор за септември, колкото и изгодно да е. От утре  рязко се разваля времето.

# 275
Никога не бих резервирала  Обзор за септември, колкото и изгодно да е. От утре  рязко се разваля времето.
Така е всеки има право на избор. Аз пък от 2012 всяка година съм на почивка по това време, дори и от по-късни дати от 20.09 и в повечето случаи точно на Обзор. Може там където сте вие времето рязко да се е развалило(от децата ми разбрах, че в София е есен вече), но аз тук съм на ярко слънце и нямам пропуснат плаж. През ноща прегърмя, преваля и това беше. Тук на морето бързо се разваля и още по-бързо се оправя. Хотелът е поне на 80 % пълен, т. е. има и доста други будали като мен, дето се минават с почивка на море по това време. Такава идилия е в момента. Спокойствие, прекрасно време и разкошно море.
Скрит текст:

# 276
Здравейте, искам да изкажа пълното си разочарование от хотел Reina del Mar. Меко казано съм потресена! Нивото е много ниско за хотел 5 звезди. По голяма част от персонала бяха откровени, за да ни кажат, че тук не си заслужава и, че 80-90 % са румънци. Няма да коментирам, че не е редно да се изказва каквото и да е негативно мнение и отношение по време на работното място към работодател. По същество,базата не е лоша, но има какво да се желае от външен (включително и плаж) до вътрешен интериор. Сладките неща са пълна подигравка, само две, три неща стават. Основните също не са това, което би трябвало да бъдат. За съжаление, като се замисла какво видях всичко е една подигравка с времето и парите на хората. Да басейна е приятен, затоплят се. Като цяло спа центъра е хубав. Релакс зоната лично за мен не е релакс зона, както и така нареченият витамин бар не е такъв! Бяха и пуснали при спа рецепцията високо от телевизора музикален канал, ей така за "добро настроение" преди влизане.
Това е моето мнение и реших да го напиша. Приятни почивни дни, здраве и добро настроение!

# 277
Добре, хотел някъде на морето, ако се съди по заглавието на темата и името на хотела 😁

# 278
Добре, хотел някъде на морето, ако се съди по заглавието на темата и името на хотела 😁
Нещо не разбрах какво точно питате?!

# 279
И аз не разбрах къде е този хотел.

# 280
И аз не разбрах къде е този хотел.
Тета, ако питаш във връзка с отзива за хотел Рейна Дел Мар, това е най-новият и скъпарски хотел в Обзор. https://visit.bg/hoteli/reina-del-mar-3086/
И в Гугъл отзивите са ужасни. При тази цена е просто престъпление да предлагат такава услуга.

# 281
О, не, не питам.
Отбелязах че не е посочен курорта.
Никой не е длъжен да знае наизуст всички хотели все пак...прескачам просто...

# 282
Привет, не съм следила темата, но идвам с въпрос дали някой има сравнително пресен отзив от тази или миналата година за Хелена парк на Слънчев бряг? Интересува ме има ли сносна вечерна анимация най-вече. Чудя се с какво мога да заменя Дюни, че там детето вече плаша 50% и ни идва скъпо. Моля нека не превръщаме въпроса ми за или против Дюни Simple Smile Просто търся мнение за Хелена Парк.

# 283
Чела съм мнения тук в темата, да.

# 284
  • София
Привет, не съм следила темата, но идвам с въпрос дали някой има сравнително пресен отзив от тази или миналата година за Хелена парк на Слънчев бряг? Интересува ме има ли сносна вечерна анимация най-вече. Чудя се с какво мога да заменя Дюни, че там детето вече плаша 50% и ни идва скъпо. Моля нека не превръщаме въпроса ми за или против Дюни Simple Smile Просто търся мнение за Хелена Парк.

Приятели бяха миналата година там и останаха много доволни, но бяха в сезон. За анимация не сме говорили, но ако в сезон е ОК, сега може да не е. Детето им беше на 5 тогава.

Общи условия

Активация на акаунт