На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 2

• 52 442
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Аз бях преди Коледа тази година. Много чисто и поддържано. Спа-то е супер, точно на брега на морето. Страхотна гледка, блок масата е топ -храната не се вдига. Не знам как ще е в сезон.

# 691
Мнението ми се препокрива.
Като минус мога да спомена липсата на Бен мари. Много неприятно е това със студената храна. Малък проблем със асансьорите също.Единия вечно е повреден. Когато не е сезон,с малко късмет се намира място на паркинга,но лятото и там е борба  😁 . Също трудна комуникация с персонала,особенно в ресторанта(чужденци).
Трябва да им се напомня за зареждане на минибара в стаята.
Но съотношение цена / качество,особенно извън летен сезон мен ме устройва.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 22:42 от Agila

# 692
За нас е топ хотел, но извън сезона. Цената е перфектна за предлаганите услуги. Гледката горе от апартаментите е страхотна.

# 693
  • София
Здравейте.
Търся хотел ол инклузив с добра анимация и за 18 годишен младеж - групови игри тип волейбол, водна топка, и за човече на 6 години - клубче с детска анимация. Миналата година почиваме в Сол Луна Бей Обзор и за мен този хотел предлага перфектна завършена услуга. Но сега дилемата е дали да повтаряме. Взех оферта и от Мирамар, но е доста солена. От порядъка 5 хил. за двойна стая - двама възрастни и дете на 6г., което е безплатно. Та си ми се струват просто много. Ако хванем част от юни, цените са по-преглъщаеми, но пък за Обзор е много рисково. Почивали сме на Дюни, Била Виста Синеморец, Сунео преди докта години на Царево, когато още не беше Сунео, а Саут Бийч (ако не му бъркам името), няколко години в Приморско в Белведере преди да го построят наново. И все са били добри хотели, но ми се иска да пробваме нови места.
За Марина Сандс се чудя, но пък четох, че там анимацията не е това, което си представям и което ни трябва, за да може и малкото дете и батко му да си прекарат добре, съответно и аз.
Благодаря!

# 694
  • В.Търново
За Царево нещо се бъркате.
Да не би да имате предвид Серенити Бей.
Саут Бийч е друг хотел в Царево, който беше много зле от към отзиви.

# 695
  • София
Серенити бей ли беше предното име. Все го кръщавам този хотел Blush

# 696
  • В.Търново
За Еврика бийч в Сл.Бряг пуснахте ли запитване?
Този също е много добър.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-voya-beach-resort-sveti-vlas-25551/

# 697
Здравейте.
Търся хотел ол инклузив с добра анимация и за 18 годишен младеж - групови игри тип волейбол, водна топка, и за човече на 6 години - клубче с детска анимация. Миналата година почиваме в Сол Луна Бей Обзор и за мен този хотел предлага перфектна завършена услуга. Но сега дилемата е дали да повтаряме. Взех оферта и от Мирамар, но е доста солена. От порядъка 5 хил. за двойна стая - двама възрастни и дете на 6г., което е безплатно. Та си ми се струват просто много. Ако хванем част от юни, цените са по-преглъщаеми, но пък за Обзор е много рисково. Почивали сме на Дюни, Била Виста Синеморец, Сунео преди докта години на Царево, когато още не беше Сунео, а Саут Бийч (ако не му бъркам името), няколко години в Приморско в Белведере преди да го построят наново. И все са били добри хотели, но ми се иска да пробваме нови места.
За Марина Сандс се чудя, но пък четох, че там анимацията не е това, което си представям и което ни трябва, за да може и малкото дете и батко му да си прекарат добре, съответно и аз.
Благодаря!
Не знам какво сте чела за анимацията на Марина и какво точно очаквате?! През целият ден има всякакви игри за малки и големи: волейбол на плажа, водна топка в басейна, боча, разни игри с награди. Мисля, че от лято 2024 г. вече имаше и тенис маса. За малките има водни игри в детският и бебешки басейн. Има и детски кът с игри и анимация. Вечер има детска дикотека. Има пиратско парти с търсене на съкровища. Идват фокусници и аниматори с разна животинки.  За възрастните всяка вечер има различна програма, като народни танци, модерен балет, певци и музиканти на живо, викторини, бинго и други. Който желае се включва в танците след програмата, но всичко приключва към 22.30 часа. Дискотека и нощен бар няма.

# 698
  • Сф
Е, щом Мирамар идва солено , Воя и Уейв примерно съвсем са нагоре цените. Бих се насочила към Слънчев бряг щом има и младеж на 18.
Хелена парк, Астрея фемили, HVD Бор, Тиара бийч също  го хвалиха миналата година  по спомен. И все пак, каквото и да търсите и четете , вашите предпочитания са лични и се съобразете най- вече с тях. Например, ние не обичаме дълбоко море и не бихме избрали Обзор като цяло. Така лека полека си стеснете кръга на търсене. Естествено и цените ,които ви устройват и така. Успех!

# 699
  • В.Търново
На Мирамар цената на ден е доста по-висока от на Воя.
На Тиара бийч няма никаква детска анимация. Иначе хотела е хубав, има и пързалки. Но, ако търсят анимация не става.

# 700
Ние преди 2 години бяхме в Мирамар. За анимацията през деня съм много доволна, децата попринцип без мен не искаха да остават в детски кът до тогава.Екипа от аниматори беше много готин и предразположи децата да ме пуснат. Ние с мъжа ми също се включихме в програмите за забавление имаше плажен волейбол, боча и други занимавки за възрастни. Като база е доста амортизирана, но пък удобна. Храната и напитките също бяха добри. На плаж не сме ходили понеже беше много бурно морето и на децата не им хареса. Миналата година бяхме във Воя в края на сезона и за анимацията нищо не мога да кажа понеже имаше 2-3 аниматора и не са правили някакви игри. Иначе всяка вечер имаше някакви представления. Едната вечер беше българска с кукери и народни танци и беше страхотно. Базата им е нова и също доста удобна. Частния плаж е малък, но пък до него има друг с платена и неплатена зона.

# 701
Здравейте , търся мнение за белвил Дюни.
Става ли за деца

# 702
Здравейте , търся мнение за белвил Дюни.
Става ли за деца
https://www.bg-mamma.com/?topic=1565630.270
Тук можеш да попиташ.

# 703
  • София
Здравейте! Дали някой може да даде информация в Сол Несебър топли ли да басейните?
Благодаря предварително!

# 704
Здравейте, ние сме ходили в края на юни и началото на юли в Сол Несебър. Последният път беше през 2023г., за мен басейните са студени, определено по-студени от морската вода, която в този период на лятото все още не е особено топла.

Общи условия

Активация на акаунт