Сполучливи имитации на маркови парфюми - 57

• 53 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Джаковете ми дойдоха. Този първия не съм го поръчвала, даже нямам представа какво имитира.(Ако някой помогне да го разгадая ще съм благодарна). Трябваше да е на Velvet orchyd имитацията.

Ще добавя впечатления малко по-късно
Иначе откъм шишета са топ
Първия-млечен и нежен цитрус. Изчезна за отрицателно време
Втория ме удари на камфор много силно. Пачулито го свързвам с друго, не и с това. На този етап се задържа.
В третия има нещо много специфично, като сакъз. Той си седи на кожата.
Леко съм разочарована
Даже много. С много фантазия ще кажа, че все още мирише на нещо, който и да е.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 21:12 от Вярра

# 61
Аз също съм категорично "за" силните парфюми в горещините. То и без друго си е чист късмет да се намери парфюм, който да е "силен и нахален", така че съм абсолютно смела и безцеремонна в това отношение. Пръскам на воля и не пестя. До сега не съм получила негативен коментар и честно казано и позитивните не са често срещано явление. Просто хората трудно регистрират парфюмите около себе си. Доста усилия (парфюми) влагам от себе си за да постигна ефекта "Какъв парфюм ползваш?". Затова, нищо нежно, свежо и незабележимо не ми е по вкуса.

# 62
  • обл. Шумен
.....За да не разводнявам темата ,разносвам Yellow Diamond ,купен от сайта за арабски парфюми......
mavina1380 , би ли споделила нещо за самият аромат? Нежен и цветен ли е или е тежък и по-нахален? Изглежда ми като първото описание, но само по пирамида не мога да се оправя 😊

# 63
Вярра, пачулито на Джак ли мирише на камфор? Ужас..
Аз последните години също налитам на тежките и силни аромати лятото, май наистина ми стават по-омекчени, сладки някак избиват други по-топли нотки, зимата по-често ми става лошо от който и да е парфюм... Сега имам нова любов в оригинал и ще чакам имитация или поне да го пуснат по сайтовете с по-ниска цена от Дъглас - Angel Fantasm. И той е доста силен и тежък, трепя, задушавам наоколо, но си пръскам от една отливка и ми е голям кеф 😄 А дано го направят misterscent.co.uk или Гиза, в краен случай Заг, Дивайн 😄 че цените на дизайнерските парфюми вече са като на ниш... аман.

# 64
Аз също съм категорично "за" силните парфюми в горещините. То и без друго си е чист късмет да се намери парфюм, който да е "силен и нахален", така че съм абсолютно смела и безцеремонна в това отношение. Пръскам на воля и не пестя. До сега не съм получила негативен коментар и честно казано и позитивните не са често срещано явление. Просто хората трудно регистрират парфюмите около себе си. Доста усилия (парфюми) влагам от себе си за да постигна ефекта "Какъв парфюм ползваш?". Затова, нищо нежно, свежо и незабележимо не ми е по вкуса.
и аз съм така , изкупила съм всички възможни оригинали за които хората са писали че получават комплименти и че носят шлейф,еми единствен комплимент получих преди години от колежка за извънземното парфюма

# 65
Те хората не правят комплименти и си мълчат,не защото парфюма не се усеща ,а от завист и простотия....От опит казвам....

# 66
  • Light of Zartha
Аз пък веднъж точно пръснах извънземното латото....е няма такова главоболие и гадене. Ужас! За мен лично е единствено за големите студове. Аз и тогава единствено съм получавала комплименти за него.

# 67
  • Варна
Те хората не правят комплименти и си мълчат,не защото парфюма не се усеща ,а от завист и простотия....От опит казвам....
Абе и аз не правя комплименти наляво и надясно за парфюми, дори и сред колеги, колкото и да ми е любопитно с какво са. Единствено на близки и роднини.
Веднъж на три пъти се завъртах около една дама в супермаркета, невероятно ухаеше, нещо свежо, цветно-сладникаво.......но така и ме досрамя. Никога не знаеш, как биха реагирали хората отсреща.
Затова пък редовно съм с комплименти към Любимата ми!
А днес си стоя на касата в Лидл на опашка и от струите на климатиците усещам един приятен и познат аромат и си мисля, че е от мъжът пред мен. После се се усетих, че си е моят парфюм хахаха! И си направих сам комплимент.

# 68
.....За да не разводнявам темата ,разносвам Yellow Diamond ,купен от сайта за арабски парфюми......
mavina1380 , би ли споделила нещо за самият аромат? Нежен и цветен ли е или е тежък и по-нахален? Изглежда ми като първото описание, но само по пирамида не мога да се оправя 😊

Относно комплиментите за парфюми ,винаги правя и винаги съм правила.
Всеки има правото да носи това ,което на него му харесва!
Но ,все пак на работното място трябва да се съобразява малко.
И преди да ме нападне някой ,ще кажа че работя в болница. Представете си пациент с ХОББ и аз напръскана с тежък парфюм. Ще му докарам пристъп. Веднъж се напръсках с Mazaaji този с ориенталските рози и колежката получи пристъп на кашлица ,а не беше толкова горещо и плюс това работя в климатизирана среда където температурата е между 23-25°. Повече не съм се пръскала с този парфюм докато съм на работа. Обожавам парфюми ,къпя се с тях ,но на работното си място се съобразявам с какво се пръскам ,не само заради мен ,но и заради всички останали около мен.

# 69
И аз си обичам през лятото, понякога да си слагам и тежък парфюм.. Все пак разнообразие да има иначе ми е скучно 😁😁..от скоро имам Ани на мisterscent , е няма такъв разкош пробвала съм дивайн и умах проба от APO, но този на misterscent e много, много добър. Такова развитие, такава сила не ща и да чуя за оригинала това е моя парфюм 😁😁😁 Двамата ми любимци Hacivat и Ani 😁😁😁..
И ако имате възможност да стигнете до мола в тези жеги 😁😁😁 пробвайте Valaya, истинско бижу.. Много нежен, кремав, чист аромат страхотен е и става за всеки ден и сезон

# 70
Някой да е поръчвал от маслата на Misterscent на Van Cleef, в частност Bois dore Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 16:24 от zory1190

# 71
https://makeup.bg/product/825172/
Alhambra Maitre De Blue
Ето този спрягат за клонинг на Bleu de Chanel, но не знам колко е добър. Някой беше питал за него в предишната тема.

Аз днес трябва да си взема Reyna Maison Alhambra. Не се стърпях и го поръчах и аз от Емаг. Да не остана по-назад! Stuck Out Tongue
Ще се радвам да кажеш мнение, аз останах много доволна, пък и за тези пари е перфектен.

# 72
Мерси за пояснението,не знаех.
Много мерсии 😊
Аз пък си взех и един Creed Virgin Island Water на Заг версията и определено мога да кажа, че е топ летен аромат. Свеж, лаймов цитросов, с малко кокос, бергамот и мускус. Унисекс е и според мен е точно такъв. И супер траен поне на моята кожа. https://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Virgin-Island-Water-899.html

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 16:58 от Sansola

# 73
[quote author=Emsi696
Refan 310 – Inspired by Goddess
Аз имам този-няма го в списъка на 1-ва страница.
#Emsi696, може ли да ми кажете кой вариант имате 310 номер на Рефан - капсулованото черно шише, или наливен?

# 74
  • Sofia
По повод комплиментите, оня ден получих няколко, съвсем неочаквано , за Nudiflorum by Nasomato. Нали коментирахте Ганимед, та се присетих за него. Има едно такова животинско, мръснишко, и същевременно свежо и луксозно излъчване. Жегите много добре му понасят.
И да дам отчет и за последната поръчка от Дивайн. 4 от 4. Този път съм ги уцелила всичките.
Erba Gold - който харесва Erba Pura, ще хареса и този, на който му е идвал прекалено силен и натрапчив, много е вероятно Голд версията да му допадне. Много цитрусов и плодов, но по-мек от предшественика си. Но се усеща същата леко нахална нотка. С него ще заменя Naxos-a , който е на привършване.
Cafe Rose TF- оригинала на блотер ме омагьосваше цели три дена. После правих паралелен тест на кожа, и Дивайнския се оказа значително по -траен. На кожа и при двата малко ми липсва кафето и се усещат повече розите. Не свежи рози, а някак приглушени. Красив парфюм, но имам и по-любими рози.
Acqua di Sale Profumum Roma - ето това е право в десятката. Търсех нещо да заменя привършващия Wood Sage and Sea Salt. WSSS е морски, дава усещане за свеж, морски бриз. Acqua di Sale е като вечерна разходка със засъхнала сол по кожата, примесена с останки от парфюм. Страхотен аромат с много класно и скъпарско излъчване и удивителна трайност около 8 часа при мен. Почти само него нося последните две седмици. Ще ми се да тествам някъде и оригинала. Много добър унисекс аромат.
Yum Pistachio Gelato/Kayali - очаквах някакво гурме, нещо като Devotion,  ама не, не е гурме. Много различен и специфичен аромат - свежи тревисти нотки, примесени с ядкови, малко ром и нещо сладко се прокрадва на заден план през цялото време. Изискан и ненатрапчив, красив унисекс. Стои много стилно.

Общи условия

Активация на акаунт