Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 184
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря че потърси, АА. Heart
Ще помисля Спектър или Сити Клиник и ще се обадя на едно от двете места за повторно разчитане на диска от ЯМР. От там ще започна, пък да видим какво ще излезе. А като се оплаквах на братовчедка ми преди малко, тя даже ми каза дали да не си помисля за ново ЯМР.

# 391
  • Замък сред облаците
И аз мислех да ти кажа да проучиш добър специалист и при него да повториш. ❤

# 392
  • На изток от Ада
И аз казвам ниво ЯМР!

# 393
Била съм и в двата центъра - в Сити Клиник за мозък, в Спектър за гръбначен стълб. Бях се филмирала, че имам множествена склероза, та пообиколих професорите в сферата, насочиха ме към Сити Клиник, заради лекаря който чете резултатите, защото нямали съмнение в преценката му. Това беше преди 10 години обаче, ще видя дали я пазя тази папка и кой е разчел.

# 394
Щом двама ендокринолога не се съмняват да имам ИР, не мисля да си самоназначавам обременяване.

Вие си преценявате, но съм забелязала, че при слаби жени доста неглижират обременяването и не го назначават. Имам една приятелка, много слаба, казваха й и на нея, че няма как да има ИР, но се оказа, че има. Обременяване си правят и бременни жени, не е нещо опасно и инвазивно, което да се избягва. В Надежда преди няколко месеца беше от задържителните изследвания преди първичен репродуктивен преглед (вече нямат задължителни).

# 395
  • На изток от Ада
Нала, в Надежда не съм пуснала обременяване. При Чапанова бях преди 2г до лятото на Мин година..

# 396
  • Замък сред облаците
Нала, бременните правят обременяване за да се прецени дали са развили гестационен диабет. Самата бременност задължително вкарва тялото в инсулинова резистентност така или иначе.

# 397
Аз се връщам обратно в тия редици за жалост. Нашето ембрионче вече няма пулс и съвсем се е смачкало, така че спирам всички терапии и ще се надявам да се изчистя естествено.
Не знам вече какво да мисля и какво да правя, този път всичко вървеше добре. Единствено се колебая дали да не изследваме абортивен материал, но май и този път ще избера по-щадящи варианти.
Колко време след аборт можем да направим кариотип с мъжа ми, ние ще починем няколко месеца със сигурност, ама поне да свършим нещо междувременно.

# 398
  • На изток от Ада
Ей Дудъл Disappointed Relieved Disappointed Relieved изследвай го.

# 399
Разбира се, че аз си решавам, Нала. Не разбрах къде видя да писах, че са го решили на база килограмите ми, след като казах, че е на база изследвания.

Дудъл, много съжалявам. Изпращам прегръдки.

# 400
Мини, на моя приятелка ѝ препоръчаха Дора Златарева в Александровска като голям специалист в разчитане на ЯМР точно за хипофизата. Относно ИР моя приятелка се беше самодиагностицирала и направила обременяване, въпреки че двама лекари са отрекли категорично по изследванията преди това, но мисля че можеш да си провериш симптоматиката и да прецениш, аз само споделям опит добросъвестно.
Дудъл, много съжалявам. Cry Кариотипа доколкото знам не е нещо, което се променя, така че би трябвало да няма значение, но ще се включат и по-запознати. Все пак помислете дали да не изследвате ембриона. Прегръдки и кураж!

# 401
Благодаря, Среднощно Слънце.
Нямам симптоми на ИР.
Дудъл, кариотип може да направите веднага. Ние пуснахме в деня на кюретажа, когато занесохме абортивния материал за изследване.
Абортивен материал можеш да събереш и сама за изследването. Върни се няколко страници назад, АА беше писала тя как го е събрала. Или се разтърси в нейните постове. Това, ако решиш да изследвате.

# 402
Съжалявам, Дудъл! Присъединявам се към съвета да изследвате ембриона. Стискам палци да се възстановиш бързо. Прегръдки.

# 403
Идеята ми за обременяването беше, че е безопасно, финансово ненатоварващо и понякога го пропускат, поради много причини сигурно (написах за най-прясната ми). Извинявам се, ако съм досадила, явно при Minnie.Mouse не е това проблема.

theDoodLe, много съжалявам. Бяхме в темата за Априлчетата. На нас лекар ни препоръча да не правим почивки. Тялото било готово за бременност и трябвало да се действа още след първата редовна менструация. Колко е готово, при положение, че съм с missed - не знам. Надявам се, ако забременея пак, да е по-готово.

# 404
  • На изток от Ада
Нала Абе док си осигуряват пациенти.
На мен пък ми казаха след 4 ти аборт три месеца да чакаме...
Аз имам Б след кюретаж 2 м след

Общи условия

Активация на акаунт