Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 58 942
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Купонът на Сънденс изтече в четвъртък. Чудих се и аз дали да го ползвам, но видях, че слънцезащитните им са с няколко лева надолу в сравнение с началото на лятото, та взех два броя. С отстъпката цената стана още по-хубава.

Сега чакам последния купон от календара и ще ходя да харча купоните за Денкмит, Алверде, Алтея, Балея, Доктор Какъв-беше-че-му-забравих-името и евентуално още някое масло на Икаров или Ривана.

# 226
днес ни казват как да живеем, няма купон
похарчих част от купоните, доволна съм най-вече от денкмит
не бях видяла, че голяма кутия с прах за пране
отнесох една, гел за бяло пране, дезинфектант за пране, дпш на балея и подсладих душата с нискокалориен сладолед, имам подарък б-м за устни

# 227
Нямах абсолютно никакъв проблем с ползването на предоставените ми купони от любезните съфорумки. В два магазина пазарувах с различни карти, всичко мина по мед и масло.

# 228
  • София
Ако на някой му трябват купони от live-a, да пише. Wink

Отзиви от таблетките за почистване на съдомиялна? Гледам, че се слага на пълна миялна, което ми е странно, досега препарата за почистване го слагаме на празна и пускаме програмата за почистване.

# 229
Кои са тези таблетки?

# 230
  • София
Тези
Скрит текст:

# 231
Ползвам тези таблетки от около година. Само веднъж (последния път)  сложих таблетка на пълна миялна. Досега все съм ги слагала на празна. Доволна съм. Но предпочитам да ги слагам на празна миялна.

# 232
  • София
Отзиви за частите за зъби Nordics?

# 233
И аз на празна бих ги сложила.

# 234
Взех от пастите за чувствителни и за избелване. Отворих за чувствителни и ми харесва много - почиства добре.
Отзиви за частите за зъби Nordics?

# 235
Бихте ли ми препоръчали душ гел за суха и чувствителна кожа ?

# 236
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-sensitive-s-aloe … 066447234619.html ето този купувам няколко пъти вече. Със суха кожа съм, ползвала съм и детската серия, както и душ олиото на балеа.

# 237
Голям майтап е днешният купон от календара - избор от три маски, едната не ми понася, другата я няма... вярно, че е за една стотинка само, ама можеше повече да се постараят.
Аз днес ходих да си опустошавам отстъпките и като за човек, на когото нищо не му трябва, направо се олях. В магазина се сетих, че след покупката ще получа талон за 3 лева и си разделих продуктите на две, така че да не се чудя какво още да купувам само и само да не ми изгори талона.
Взех малко препарати на Денкмит, един шампоан на Балеа, ролон на Алверде, серума и маската на Доктора от талона и крекери и десертчета на ДМ био от рафта с намаленията - сутринта получих талон за 15%, та отстъпката стана съвсем хубава. Втората покупка беше по-скромна, само три масла на Алтея.
Бях взела и едно етерично масло на Ривана, но на касата нямаше отстъпка. Оказа се, че е само за растителни масла. Явно са имали предвид базови, защото и етеричните са растителни извлеци. Останаха ми талоните на Икаров, Ривана, Лактацид, Тиера Верде и месечните за Персил, Лореал, пастите и боите. Ако на някого му трябват, да пише, ще му ги дам. А аз сериозно трябва да затворя кесията, че се затрупах. Другият месец ще има нови талони, вероятно и някоя добра промоция по случай рожденния ден на онлайн магазина, така че очаквам пак да стъпя накриво и да накупя сума ти неща.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 13:45 от Дидичка

# 238
Направо имам един шкаф с продукти Жалва. Не знам как е станало , но съм прекалила с пазарлъка.
Обичам да вземам нови неща от ДМ. А най- много обичам да пробвам такива за коса.

# 239
И аз съм доволна от този.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-sensitive-s-aloe … 066447234619.html ето този купувам няколко пъти вече. Със суха кожа съм, ползвала съм и детската серия, както и душ олиото на балеа.

Общи условия

Активация на акаунт