С камера и телефон на маса, или кулинарна фотография от света и у нас - 1

• 58 815
  • 688
  •   2
Отговори
# 675
И след прекрасните гурме творения, споделени от ЧеКа, идва ред на истински простите неща.
Нейде много, много на юг от Атина.

# 676
  • София
Свежа салата със сьомга, Барселона.

Телешко с боб.

Салата капрезе.

Прясна паста с босилек.

Телешки стекове, Фуенлабрада.

Салата Цезар, Мадрид.

Паея с пилешко, Толедо.

Зелена салата с пилешко месо и сладък дресинг.

# 677
И след прекрасните гурме творения, споделени от ЧеКа, идва ред на истински простите неща.
Нейде много, много малко на юг от централна Франция  в истинско френско село дето английски не говорят Simple Smile))

# 678
  • В заешката дупка
Простички неща и аз много обличам и ям, обаче гурметата са много фотогенични (и вкусни, де). Simple Smile

Сега като се прибера в България ще си отям на бяло овче сирене и розови домати от градината на мама. А и още го мисля качамака от снимката по-горе на Мая. Ще си търся и рачел (сладко от тиква) в България. Някой ако има идея откъде мога да си купя - да свирка.

# 679
Рачел има в Лидл, вероятно и в други супермаркети.

# 680

Ужасно вкусно гаспачо нейде по долината на Лоара!

# 681
В зоя.бг има

Простички неща и аз много обличам и ям, обаче гурметата са много фотогенични (и вкусни, де). Simple Smile

Сега като се прибера в България ще си отям на бяло овче сирене и розови домати от градината на мама. А и още го мисля качамака от снимката по-горе на Мая. Ще си търся и рачел (сладко от тиква) в България. Някой ако има идея откъде мога да си купя - да свирка.

# 682

Венеция, Карбонара , лазаня и бираа

# 683

Кайзершмарн

# 684
# 685
  • София
Лимони, гр. София:

# 686

Къде ги предлагат?

# 687
  • Glasgow
Много ми харесва🍋🍋🍋

# 688
  • София

Аз като цяло не съм супер голям фен на сладоледа, не че беше лош, де, но пък в лимонадата им се влюбих. 🤩

Общи условия

Активация на акаунт