Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 71 014
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Черна Черница - 23.09 - понеделник

# 241
Ех,че готино,Фемми!!!
Пак да идеш пожелавам!
Благодаря за превода,YoanaIv.Flowers Hibiscus

# 242
🌺💞🫶
Няма за какво, момичета😉

И малко снимки зад кадър от мен и спирам с Лейля, че ви запалих главите вече май😀

# 243
Има ли превод на Лейля на български? Чудя се къде да гледам епизодите

# 244
Минавам да кажа за "Пера палас"-2.
Трябваше да върна някои сцени от 1 сезон, че бях позабравила доста неща.
Но иначе- отново впечатляваща история- заплетена, интригуваща, държи те в напрежение и със сериозно послание.
В първи сезон спасяваха Ататюрк, за да се случи след това Войната за независимост и да я има държавата им, във втори сезон спасяваха реформите му. Няма да подсказвам повече, но това бе акцента. В едно изкривено време някои от промените в турската република бяха изчезнали и нашите хора с това се бореха.
За мен сериалът има много по-голям смисъл от една добре направена история за пътуване във времето плюс крими и любов. За турците- мислещите, още повече. Много силни послания, браво!

# 245
Добро утро и спорна седмица! ❤️
Честит първи учебен ден! ❤️

Нещо, което очаквам с любопитство и нетърпение, заради... знаете кого. 😉 😜

Дадох втори шанс на Лоша кръв и почти ми хареса, но защо Дамла, защоооо? 😟 😢 😢
И моя човек Ертан защо са го избръснали до кожа, че и са го боядисали. 😂
С тоз рейтинг няма дълго да ги бъде май, но ще ги следя още малко.
Засега съм си избрала Лейля (усещам вече химията 😉 😜) и Черно сърце (Хафсанурчето ми къса сърцето).

Лек ден от мене! ❤️ 💕

# 246
Привет🌺

В неделя вечерта, 22 септември, #Teşkilat и #Deha се изправят лице в лице... Двама добри приятели #ArasBulutİynemli и #TolgaSarıtaş станаха съперници... Кой мислите, че ще бъде победителят?

Birsen Altuntaş

Аз лично залагам на Deha и Арас, разбира се😊

# 247
https://x.com/BluTV/status/1836000040076153149

24-ти октомври по Блу ТВ

ilk ve son

# 248
Лейля. Фраг 3.

-Сега, не разбирам. Първо срещата в басейна...сега това.

-Казах ти, че нищо не е случайно.

-Как можа да причиниш това на Чино? А? Той е твой внук! Своят собствен внук!

-Забрави за Дживан! Той е напълно различен човек. И ти си различен човек.

-Ако е така, както казваш, това ще направи нещата дори по-лесни за мен. Само омраза остана в мен.

-Няма да те оставя. Никога няма да те оставя.

-Защо той остана тук? Кажи ми. И още...

-Ох, Мали, спри за момент, бе.

-Спри ли?

-Направих такъв план, че ще настане хаос тази вечер.

-Дживан...

Снимки епизод 2- част 2

Вълнуващото очакване продължава за сериала #Deha, подписан от Ay Yapım, който ще се срещне с публиката на Show TV в неделя, 22 септември, със сценарий, написан от Damla Serim и режисиран от Umut Aral. Майсторът Угур Полат, който играе главната роля в сериала, който буди любопитство със своите въведения, актьорски състав и история, отново ще привлече вниманието с образа на Искендер, който оживява в сериала.
Говорейки за сериала Деха и Искендер, който напуска жена си и децата си заради собствените си амбиции, за да продължи живота си, като мами хората с превъзходната си способност да улавя слабостите им и да лъже и използва Девран в детството си, актьорът изрази мислите си със следните думи: „Прочетох първите 4 епизода от сериала. Много вълнуващ, завладяващ, много усукан сценарий. Много изненади ще очакват публиката. Всички роли са написани внимателно и красиво.  Ролята на Искендер е една от ролите, които един актьор би искал да играе в телевизионната индустрия.
Също така съм много развълнуван и щастлив да играя Искендер“

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:19 от YoanaIv.

# 249
Рожбин Ерден и Бертан Аслани - Дивак

# 250
  • Кърджали
"Началото  не се забравя, краят стана неизбежен. "
"Първи и последен 2"
Тийзър към сезон 2.
С участието на Улаш Туна Астепе и Хазал Субашъ

Еха, сега вече съвсем нямам търпение...

# 251
Не мога да не го споделя и подминаааа ...
Не вярвах че ще снима след Гаддар отново за ТВ и ще си даде дълга почивка , но такава изкушаваща оферта отказва ли се ?
Заслужил ги е многократно с труд и талант и  със здраве да си ги харчи. Всички само затова говорят по сайтове и Туитър и еуфорията е голяма от предстоящият проект. Отново различен герой и продукция . Преговаря се с Канал Д  за излъчване , но още не е ясно може и друг канал да спечели . Говори се че проекта може да е исторически или военен, още няма официално и достоверно за жанра. Заглавието е любопитно . Името му на героя Ешреф идва от арабския Афшра.

Огромна Сделка от Çağatay Ulusoy

Огромно споразумение между TIMS&B Productions и  Чаатай Улусой !

Tims&B Productions, една от водещите продуцентски компании в индустрията, се съгласи с Çağatay Ulusoy за изненадващия нов проект. Положени са подписите за проекта, подробностите по които ще бъдат обявени по-късно. Новата история, в която ще участва успешният актьор Чаатай Улусой и новият герой, който ще пресъздаде, вече предизвикаха голямо любопитство.

Изненадващ проект с Çağatay Ulusoy от TIMS&B Productions!
За новия изненадващ проект с участието на Çağatay Ulusoy от Tims&B Productions, който записа името си в историята на телевизията като „Имало едно време в Чукурова“, „Söz“ и „Teşkilat“ и е на дневен ред с амбициозните проекти от новия период на излъчване, „Siyah Kalp“ и „Karadut“ вече се очаква с нетърпение.

Известният актьор Чаатай Улусой направи име не само с играта и красотата си, но и със споразуменията, които сключи.
Красивият актьор, който успя да бъде на дневен ред с всяко движение, счупи рекорда, като спечели 2,5 милиона TL на епизод в Gaddar миналия сезон.
Според новините на Birsen Altuntaş, Ulusoy се е договорил с Eşref Rüya за новия сезон и ще получава заплата от 3,5 милиона TL на епизод в този сериал!
Да видим дали ще има съобщение за кеша на Улусой, който счупи собствения си рекорд.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 20:34 от femmi2

# 252
Въх,искам го за зет
Никакви възражения,Фемми,че ще те викна на дуел

# 253
Още красоти с АсЛаз

# 254
Момичета, направих тема за сериала DEHA / ГЕНИЙ

Който желае да се присъедени, може да заповяда!
Сериала започва тази неделя на 22 септември

https://www.bg-mamma.com/?topic=1693308.msg48562960#msg48562960

Общи условия

Активация на акаунт