количка за близнаци

• 51 230
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
Нели, аз сутринта преди да пиша гледах в сайта на Чиполино, но точно на близнашките нямаше снимки. Явно вече са обновени.
Наистина са свежи и като цена ме устройват идеално. А предния модел бяха с чувалчета за краката, без дъждобран. Сега дали ще има чувалчета  newsm78

... в сайта описанието е същото, не са описани дъждобраните.
Ако утре я има в Пигис-а ще я огледам подробно и ще докладвам  Grinning

.....

Говорих със свекър ми, с чувалчета са и с дъждобран.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 17:32 от *vera

# 226
много ми хареса тази Grinning, копие е на нашата като конструкция, а аз съм супердоволна.
Много поскъпнали количките за 2 години ooooh!
Последното такова Бертони видях в Хиполенд и Пинокио за 250лв, който го интересува.

Бертонито още си е 250лв - даже може да се намери и за 220лв (в Щъркел), но това е Чиполино!

Верче, и аз сутринта гледах и даваше грешка - и даже се скарах в магазина Mr. Green
Видях, че си писала за чувалчетата - те са по-скоро покривалце за краченцата. Аз видях тази смесената в магазина - много е бонбонена  Joy Joy Joy Чак започнах да завиждам  Joy Joy Joy

# 227
много ми хареса тази Grinning, копие е на нашата като конструкция, а аз съм супердоволна.
Много поскъпнали количките за 2 години ooooh!
Последното такова Бертони видях в Хиполенд и Пинокио за 250лв, който го интересува.

Бертонито още си е 250лв - даже може да се намери и за 220лв (в Щъркел), но това е Чиполино!

душА, да поспорим ли, че само надписът им е различен. Sunglasses
Made in China е ситуацията, логото се лепи по поръчка на клиента.

# 228
Аз да си кажа само, че съм супер възмутена от модата да се правят количките предимно с малките двойни колела. По-неудобно нещо за бутане няма. Тромава, оре, затъва...добре, че отдавна сме без количка. Навремето бутах един "трактор" на Хаук, беше малко по-тежка, 16кг., но пък минавах като луноход навсякъде Mr. Green

# 229
душА, да поспорим ли, че само надписът им е различен. Sunglasses
Made in China е ситуацията, логото се лепи по поръчка на клиента.

ОООООООО, няма смисъл да спорим - то е ясно - и на мен ми е ясно - просто исках да ти кажа - че точно това етикетче явно струва 100лв отгоре  Joy Joy Joy  В кръга на майтапа разбира се - истината е, че между точно този модел на Бертони и Чиполино има голяма разлика - например на Бертони е с общ сенник, с общо покривало за крачетата с 1 чанта и без дъждобран (това, което се предлага в момента). На Чиполино всичко е по 2. Предимството на Бертони е че е с по-голями гуми (тух съм много съгласна с Double with Cream за малките двойни гуми) - тя е по-удобна за по-високи хора (на мен ми е висока и за да я "натисна", за да се кача на бордюр - трябва леко да подскоча  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes), а и тази на Чиполино ми се струва по-лека - не съм сигурна, но така ми се стори като пробвах и двете в магазина...

# 230
освен да натискаш, трябва и да настъпваш Wink, като понатежат още ще го откриеш сама Laughing

Мойто Бертони е с два чувала, общ сенник и без чанта и дъждобран.
Купих два дъждобрана, така и не ги ползвах, а писах къде има двойни преди време.
Чанта си взех от 5 лв, така че 100те кинта разлика пак не ги натъкмявам Wink

# 231
Оле,тези нови модели цветове на чиполино са супер,2006-та нямашеее #Cussing outНямаше и дъждобран Twisted Evil
Иначе съм много доволна момичета,блъскам я,тръшкам я,здравичка е,не е тежка,не е мръднала вече година и половина не е мръднала. Peace(дано и още да държи Praynig)
За протокола моята е от зелените и тя не е лош цвят,но това комбинация розово и синьо ме изуми,добро хрумване Peace

# 232
моя позната също е бременна с близнаци и хареса тая количка като мен количката на чиполино ,но се притеснява че е висока 174 дали ще и е удобна или количката е ниска,МОЛЯ за ващето мнение Hug
Дръжката на количката подвижна ли е т.е мога ли да ги обръщам към мен newsm78

# 233
моя позната също е бременна с близнаци и хареса тая количка като мен количката на чиполино ,но се притеснява че е висока 174 дали ще и е удобна или количката е ниска,МОЛЯ за ващето мнение Hug
Дръжката на количката подвижна ли е т.е мога ли да ги обръщам към мен newsm78

Не, не е подвижна дръжката. Не се и настройва на височина. Твоята позната е най-добре да я види в магазина и сама да прецени дали ще й е удобна  Peace

# 234
ще се пробва на моята като си я поръчам:))Ние тук в разград нямаме колички нито една за близнаци:( само по католог или по нета си избираш много е гадно нито може да я видиш нито да я пипнеш на живо:(
Благодаря Нели за бързия отговор  bouquet

# 235
plampetq, не се превърта дръжката, както ти е писала Нели. Обаче на сенниците има прозрачни отвори с капачета и можеш да ги наблюдаваш така. Аз съм доста висока и ще пробвам дали ще ми е удобна. Гледахме една в Хиполенд, но там нямаше място за маневри и с две думи - нищо не й разгледахме. Нищо, че нашите близнаци ще са със шарени гащи, на мен много ми хареса тази тюркоазеносинята.
На живо може и да размисля Laughing Розовото си е розово Sunglasses

# 236
И аз съм висока. 174, Верче, като я разгледаш свиркай дали е удобна за високи мами. А иначе дамаската каква материя е? Има една лигава гадна материя. Или е от промазан плат?

# 237
Отчет от вчерашното ни разглеждане в Пиги'с Хаус:
Чиполино нямаше.

Имаше два вида високопроходими:

TFK - 899 лв, подобности за нея има тук

Много маневрена, висока, сравнително тежка, но не непосилно /15,5 кг/. Просто самата рама си тежи и явно няма как. Сега гледам в сайта им, че единичната тежи 12,9 кг.
За сгъването и други подробности просто нямаше кого да попитаме. Интересното е, че беше доста в страни от другите близнашки колички. Беше изложена в този оранжев цвят. После ни казаха, че ще получават и други.  Материята е хубава, промазка.
Phil & Teds - 1179 лв.

Цветът не беше този, а нещо средно между тъмно бежово и кафяво в комбинация с черно.
Тази сме я гледали преди и не й обърнахме много внимание.

Peg Perego ARIA TWIN - 495 лв. Наистина невероятно лека, лесна за управление, въпреки малките гуми. И иии тясна  Sad Изненада ме това, че беше показана с покривала за краката. Бях питала при вносителите им в Пловдив, но там казаха, че моделът не го предлага. Оказа се, че те не са предвидени за този модел и трябвало да се сложат копченца тик-так за да стане. Покривалата се продават отделно - 62 лв. едното.  Също няма чанта.
Мислихме с продавача варианти как да стане за новородено, но нещо не се впечатлих от идеите му.
GRACO DuoSport - 580 лв.
Много ми хареса. Лека, много маневрена, много лесно завива. Невероятно лесно се сгъва. За съжаление и тя е доста тясна, както и не става за новородени. Отзад позициите на гърба се регулират с колани. Обмисляхме вариант за отпускането им, но има една джаджа от долната седалка, която ограничава и мисля, че няма да стане пълно легнало положение дори с отпуснати колани.
В цената няма чувалчета за краката, както и чанта.

Общо взето много странно - количките, които са тесни нямат пълно легнало положение. За по-големи деца пък ми се струват неудобни, заради малките седалки  newsm78

Влакчета имаше на Peg Perego и Чиполино - бежово с щампа /259 лв/, но понеже не търсим влакче не ги огледахме.
Bertoni - двеста и няколко лева - наистина е широка, висока и удобна, но тежка и трудна за маневри. Беше изложена светлобежова с щампа, но материята е много лъскава и запарваща по мое мнение. С общ сенник е,  като ми направи впечатление, че капачетата на сенниците бяха зашити с черен конец на бежовия фон  #Crazy
Погледнах, че в магазина бяха получили от сгъваемите кошари на Бертони вече с нови дамаски и мисля, че скоро и при количките ще ги подновят с по-практични.

Имаше и на Чиполино летния модел в розово, но не го гледахме защото няма да ни е необходим на този етап.

За магазина на Чиполино в Красна поляна не ни остана време, защото излязохме следобяд и докато се усетим то стана седем часа. Него се надявам да видим през седмицата.

# 238
  • София
[GRACO DuoSport - 580 лв.
Много ми хареса. Лека, много маневрена, много лесно завива. Невероятно лесно се сгъва. За съжаление и тя е доста тясна, както и не става за новородени. Отзад позициите на гърба се регулират с колани. Обмисляхме вариант за отпускането им, но има една джаджа от долната седалка, която ограничава и мисля, че няма да стане пълно легнало положение дори с отпуснати колани.
В цената няма чувалчета за краката, както и чанта.

Vera, нещо бъркаш -тази става за новородени  Peace

# 239
Възможно е, обаче максималното отпуснато положение на гърба беше някъде към 150 градуса. Или продавачът не е бил наясно с всичко или бъркам наименованието на модела.

Общи условия

Активация на акаунт