При всеки проблем заплашва, че ще ме напусне

• 18 735
  • 367
  •   1
Отговори
# 75
Сбъркала си. Не е края на света! Поведението му е абсолютно недопустимо. Не ви е изобщо детето проблема. Детето си е екстра и съвсем добре е приело отначало новия мъж.

Човекът си има свои демони, които изкарва върху вас. И дори детето ти да не е с вас след някоя година (студентка примерно в друг град) - не се надявай на промяна. Прекалено е нетърпим. Спасявай се навреме. Според мен и по-лошо ще стане.
Извинявам се, че съм толкова категорична, ама шанс не виждам никакъв за нормален живот.

# 76
Пак не става ясно защо питаш, като не ти се чете.
Виждам, че други са отделили време, вложили са мисъл, та поне заради тях е имало смисъл на пускам линк.

# 77
  • София
Виждам, че други са отделили време, вложили са мисъл, та поне заради тях е имало смисъл на пускам линк.
Благодаря за което.
Никак не обичам да ме правят на луда.

# 78
  • в очите на дъщеря ми
Звучиш, сякаш обвиняваш детето си, заради проблемите с този мухльо. Ще скапеш отношенията си с нея. Това ли искаш? Да разрушиш връзката с детето си, заради този?
Абсолютно! Съжалявам да го кажа/напиша, но ми звучи като поредната жена, която е решила да пожертва детето си, заради една......хмхм, май няма благоприличен заместител на думата......

# 79
Аз пък мисля, че трудно ще го изгони, ако реши.
Залепил се е като магарешки трън.

# 80
  • София
Аз съм разведена с тийн. Ако някой мъж въобще му дойде на акъла да живее с мен, ще бъде подложен на 100 теста, а ако реши да си тръгне, аз лично ще му опаковам багажа. Много съм добра и бърза в опаковането!

# 81
За да си направя преценка за себе си, логично.
Защото имам право да питам, ти имаш право да отговориш или не.
Имам право да реша дали да изчета 17 страници или 2-3 поста. Аз разполгам с моето си време и аз решавам дали ми е по-изгодно да прочета 2-3 поста на авторката или 17 страници от-до.
Съжалявам, че се чувстваш обидена, че не съм изчела цялата друга тема.
Не виждам как изчитането не един тон други коментари ще ми промени мнението.
Смятам, че трябва да се четат мненията на авторите.
И след като прочетох, не смятам, че имат общо.
Това е личното ми мнение, моля да не се разстройваш. Смятам, че имам право на такова.
По-ясна от това не мога да бъда.

# 82
Жилището си е нейно. Дори при брак няма какво да делят. За нула време може да се отърве.

" всеки път, когато нещо лошо се случи, дори от битов характер виновни излизаме ние, или факта, че изобщо е дошъл при мен (от далечен град е) оставил е родителите си и се мъчи за нас на вятъра-тя не е негово дете"

След такива изказвания, само багажа и обратно. Това не е брак и не е хубава връзка.

Обичайно мъжете, които си визмат жени с деца, се грижат за тях и се държат нормално. При този мъж положението е драстично лошо. Че и натяква про всеки битовизъм.

# 83
Аз съм разведена с тийн. Ако някой мъж въобще му дойде на акъла да живее с мен, ще бъде подложен на 100 теста, а ако реши да си тръгне, аз лично ще му опаковам багажа. Много съм добра и бърза в опаковането!
Не е нужно опаковане. Изхвърляш пред вратата, опаковането е негова грижа.
Предвид поведението на този Муньо.

# 84
За теб ми е все тая, но много се ядосах, че дъщеря ти е принудена да живее с емоционален насилник. Детето да няма спокойствие и защита в собствения си дом!
Дано като порасне да не бъде като майка си и да бяга далеч от такива мъже.

# 85
Ужас.. чак се погнусих от теб, авторке. Що за майка си ти?!? Да причиняваш подобно нещо на детето си? Думи нямам... Имам , ама не е културно да напиша каквото мисля.
Значи, ако някой си позволи да се държи така с моето дете... пак няма да го напиша, че е нецивилизовано какво ще му се случи..
Страшно се ядосах от тази тема..
Само едно ще ти напиша, авторке, изхвърляй му багажа на тоз прекрасник.
Ааа и вземи малко помисли за детето си.
Ужас и безумие
Думи нямам, честно
Rage

# 86
Здравейте, дами и честит празник!

Нека Богородица закриля вас и семействата ви!

Вчера, когато се случи поредната драма, отидох при дъщеря ми и водихме дълъг разговор, но когато се върнах в спалнята ми каза"Марш, върви си оттатък да си шушкаш".

Съответно за поредна нощ не спах, една гадна буца е заседнала на гърлото ми и се чудя какво да правя. Техните отношения са извън моя контрол, не винаги мога да предвидя каква тема ще се отвори вкъщи, кой на кого ще прехвърли реплика и как ще бъде прието, отреагирано.. аз не съм конфликтна личност, напротив, много съм отстъчпива и винаги готова на компромис, но вече съм на ръба на нервите и силите си.

Ако някой ме изчете и посъветва, ще бъда наистина благодарна.

Дано Богородица закриля всички майки и деца!
 Искам само едно да уточня : мъж, дошъл да живее при теб и в твоя дом да ти казва : Марш!,
знаеш ли какво заслужава или ние да обясняваме тук?
Аз ако съм ще има "марш към родния дом и никога повече не се обаждай"
Не случайно този мъж е самотник без деца.
Бъди умна, не оставяй чувствата ти да превръщат един търтей в тиранина на дома ти.

# 87
В случая авторката се изживява като жертва, мъжът и той, детето обаче наистина е жертва.
И само един човек може да намести всичко, като изкара един случайно попаднал в този дом от играта.

# 88
  • София
Авторке, бащата на дъщеря ти ли се разведе с теб?
Че, като те чета си абсолютно неспособна да сложиш хикса.

Пращай го на мама и тате този, не може да го превърнеш в нещо, което не е. Адьо им казвай на всички.

# 89
Авторке, бащата на дъщеря ти ли се разведе с теб?
Че, като те чета си абсолютно неспособна да сложиш хикса.

Пращай го на мама и тате този, не може да го превърнеш в нещо, което не е. Адьо им казвай на всички.
Да, до този момент ме беше страх да предприема раздяла. Все се надявах, че нещо ще се промени.
Докато от снощи насам започнах да мисля, че тези неща започват да ме скапват, мен, детето също и може би  бихме били по-спокойни без него. Но както вече казах всеки път с разговори успява да ме убеди, че вината е изцяло моя, знам, че не е така, но в един момент така борави с думите, че успява да ме убеди в правотата си.

Общи условия

Активация на акаунт