При всеки проблем заплашва, че ще ме напусне

• 18 724
  • 367
  •   1
Отговори
# 330
Какъв респект трябва да има дъщерята?
Към безработния, със заемите, без собствено жилище, дошъл от някой градец, със самостоятелен етаж в къщата на баща си? Този си е жива приказка от всякъде.
Респект понеже за известно време умът на мама е бил приспан от

# 331
Начинът на представяне на силовите възпитателни методи не говори за единичен шамар, а за системно пребиване, защото някой се е ядосал на колата. Бившият хлапак с разкървавената уста днес е голям човек със своя кола, но без свои деца да ги бие, когато трошката не пали, което още повече го изнервя. Развитието е идеално резонно, стройно и кохерентно, кое точно не е ясно, та се мъчите да измисляте нещо като за вашите нестройни рошави хипотези?

# 332
Споделям. Извикай бившия си за подкрепа и му помогни с багажа. Може и други мъже да извикаш за да не реши, че трябва да остане. Малката нека не присъства, за да си спести драмите.
Обясни му със спокоен тон, че не искаш той да е нещастен с вас и т.к. неговия начин на живот прави нещастни и вас, така е най-добре и за трима ви.
Престани да му плащаш дълговете. Няма ненаказано добро, ти му се доказваш всеки ден, че той може да постъпва както му дойде, без да се съобразява с вашите интереси и чувства.
Разберете се след седмица примерно да се чуете и го изслушай или се вижте на публично място какво има да ти каже. Тогава ще решиш, че имате бъдеще или, че си направила чудесно решение.

# 333
  • 🌊
Споделям. Извикай бившия си за подкрепа и му помогни с багажа. Може и други мъже да извикаш за да не реши, че трябва да остане. Малката нека не присъства, за да си спести драмите.
Това абсолютно. И изобщо всеки възможен близък мъж, който можеш да намериш.
Докато четях авторката ме обзе страх да не е попаднала на моя за щастие бивш роднина. Едно към едно. Той обаче май не е женен за новата си жертва. Най-грозните и противни сцени на емоционално и физическо насилие ги изстрадахме от този човек. И той така заплашваше, че ще си тръгне, но накрая трябваше да бъде извеждан с полиция.
Авторке бягай, просто бягай далеч от този човек. Разведи се и не поглеждай назад. Живееш в прекрасно време, в което можеш да си сама без да имаш проблеми от това. Възползвай се.

# 334
Каква е тази статистика не знам, за по-голямата неуспеваемост на вторите бракове... Покрай мен 50% са с втори щастливи бракове и не познавам някой, който да се оплаква от втория си брак. (даже се чудят защо са изгубили толкова време в първия).
Тука доста потребителки са писали, които са отгледали/отглеждат свои деца със втори съпрузи. (и аз включително) Ми не ни се е случвало втория ни мъж да има визия за възпитание на детето ни с удар в зъбите (моят мъж също е бил шамарен от майка си, бил си е непослушен, но го разказва със смях). Въпреки това, не приема насилието като средство за възпитание и казва, че времената са били други, сега децата са различни.

Просто мъжът на авторката е развил някакви травми от семейната среда, те са се засилили от факта, че не може да има деца. За това нито авторката, нито дъщерята-тийнейджърка са отговорни.

Какво според вас толкова страшно може да направи един тийнейджър, за да има препоръки за пускане на кръв? И каква е тая свекърва, че е пълнила устата с кръв на детето си, то не е било шамар, круше ли, боксьорка ли е била, това жена, интересно?

# 335

Просто мъжът на авторката е развил някакви травми от семейната среда, те са се засилили от факта, че не може да има деца. За това нито авторката, нито дъщерята-тийнейджърка са отговорни.

Какво според вас толкова страшно може да направи един тийнейджър, за да има препоръки за пускане на кръв? И каква е тая свекърва, че е пълнила устата с кръв на детето си, то не е било шамар, круше ли, боксьорка ли е била, това жена, интересно?

Комплекси има. Прави се на баща уж, но не на когото трябва и не по правилния начин.
А иначе какво като е жена майка му.
Не е нужно да си боксьор за да разкървавиш едно дете.

# 336
Дано да си е заминал вече втория съпруг.
Преди жената да е извикала първия й мъж да изгони втория. После ще извика втория и първия, за да изгони третия... И така нататък и така нататък.
Дядо и ряпа.

# 337

Комплекси има. Прави се на баща уж, но не на когото трябва и не по правилния начин.
А иначе какво като е жена майка му.
Не е нужно да си боксьор за да разкървавиш едно дете.

Сигурно не е нужно, не знам, не съм си разкървавявала детето. Но ми е чудно. Една жена да реагира със силен удар, юмрук или бой до кръв. Най-много да плесне два шамара, да нанесе произволни удари... Психиката на жените е друга (все така си мисля, затова и женския бой е скубане и одиране главно), не мисля, че хладнокръвно биха нанасяли удар до кръв.

Затова си мисля, че това е просто израз "пълнила устата с кръв". А ако наистина го е правила, то това са много хард отношения. И мъжът и е много повреден, но тя няма какво да направи, за да го промени.

# 338
sorscha, ти може да не си. Ама по света много луди има, много.
Има такива откачени родители, че влизат в криминалните хроники и цял свят се ужасява.

# 339
Да, това с викането на бивш мъж да гони настоящият, който Ти си избрала пред него, е леко нагла и изнасилена история.

# 340
  • У дома... някъде
В тази ситуация е най-разумното нещо да не го спираш да си тръгва.
Детето е най-важното и след като вторият съпруг е преценил,че не може да живее така и детето ти му "пречи" и създава проблеми няма смисъл да се опитваш да го задържаш.
Мъже много,майката е една!
Бъди до детето си и не позволявай подобни заплахи и държание никога повече от мъж.
Успех!

# 341
Абе и в наши дни си ги шамарят.
https://youtu.be/MrTSHmJefVc?t=107

# 342
Преди жената да е извикала първия й мъж да изгони втория. После ще извика втория и първия, за да изгони третия... И така нататък и така нататък.
Дядо и ряпа.
Погледни го от добрата страна -с всеки следващ ще става по лесно като се увеличава агитката. Само да не ги докара до взвод

# 343
Дядо и ряпа.
Погледни го от добрата страна -с всеки следващ ще става по лесно като се увеличава агитката. Само да не ги докара до взвод
Идеята да викам бащата на дъщеря ми не е моя, нито пък имам намерение да я реализирам.
Но благодаря отново на всички, които се включиха със съвети!

# 344
  • SF
Събираме ли палатките?
Ще ни кажеш ли кой свет ще последваш?

Общи условия

Активация на акаунт