Отговори
# 210
13.00 ч. в часта при мис Каприз, нали. Там има едно "дървено" заведение. Можем там да се съберем  Peace

Аз пътувах с количка в метрото 2 пъти и ги питах дали трябва билет за количката. Казаха: Не!

# 211
  • София
13.00 ч. в часта при мис Каприз, нали. Там има едно "дървено" заведение. Можем там да се съберем  Peace

Аз съм ОК с това  Simple Smile

# 212
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!   bouquet
Живи и здрави, весели, засмени!
Целувки за всички мами и техните бебчовци!!!

# 213
Виждам че вече има мами които са се возили в метрото с количка. Кажете как се справяте с качването и по стълбите......и някои знае ли дали има инвалиден асансиор на Сердика, че аз се замислям дали да не свалям с него количката

# 214
  • София
На Сердика още не. Аз свалям с ескалатора там, а качването - стълба по стълба, ако никой не ти помогне, както става обикновено.

# 215
е добре де като има само на люлин такъв асансиор инвалидите като слязат от каде излизат после
Люлински мами аиде навън.......слънцето изгря и аз мисля към 12.30 да изляза....телефона ми е 0889524323 ако искате да се видиме някъде

# 216
в метрото ползвам релсите (при нас на Константин Величков) и ескалатора на Сердика

# 217
  • София
И на Вардар има асансьор за инвалиди, май сложиха и на още 1 станция, но не знам коя е третата, уж до лятото ще сложат и на Сердика, това бях чула.

# 218
е много са ги улеснили инвалидите няма що.....2 станции ще пропътуват

# 219
  • София
 Joy То не е смешно ама...той асансьора е колкото за тях, толкова и за нас . За ваше успокоение в Рим също няма асансьори в метрото.

# 220
  Да сте живи и здрави и мноого щастливи със съкровищата вкъщи.(имам предвид децата,а не тъщите) Mr. Green

Ние след малко ще драснем на някъде,ама чакам една жена да идва на гости,но мноо се забави и не ми се виси вътре в това хубаво време.Да се похваля,че снощи мъника спа  цяла нощ и се събуди чак към 7ч.

Честито детенце и на  Мария.   bouquet  bouquet  bouquet
И честити два месеца на снааата ми Евангелина 

# 221
  • Willebroek, Belgium
4естита баба марта мили мам4ета и беб4овци.да сте живи и здрави ,румени и засмяни през цялата година  love001(пък секс винаги ще има Laughing Embarassed)
аз в оня списъм влязох преди седмица и маимръсното ми подсъззнание пак заработо и то в пълни обороти Joy hahaha

да ви се похваля мойта бебка снощи като яде в 18.30 и заспа в 21.00 се сабуди 4ак в 4 4аса сутринта да яде. Partyмайка и така хубаво се наспинка както никога досега Mr. Green newsm51

# 222
  • София
Браво на снахата! Laughing

# 223
  • Willebroek, Belgium

зета как е newsm78да не ме държи по цели нощи будна Joy Laughing

# 224
  • София
Честита Баба Марта!!!
Днес имам повод да почерпя
 newsm44 newsm59 newsm67 nbirthday newsm38  bigdance2
Бобчо стана на 1 месец(щото нямяше 29 този месец, Crossing Arms празнуваме днес)

Да се запиша и аз в списъка.

1. Ифонска
2. Цвета
3. Нинище
4. СтилИяна
5. Ним
6. dessichka
7. KayRenn
8. lila
9. vicks

Чудя се  newsm78 дали не е време да се запиша и аз в ония другия списък  luvbed

Общи условия