На море в България 2025 г.

• 57 526
  • 654
  •   1
Отговори
# 60
Е, не само Созопол е на морето. Има толкова хубави места по нашето Черноморие – и скъпи, и евтини, за всеки вкус.
По-добре уточни какво точно търсиш – оживено място с нощен живот или тихо и спокойно място за почивка.

# 61
Е, не само Созопол е на морето. Има толкова хубави места по нашето Черноморие – и скъпи, и евтини, за всеки вкус.
По-добре уточни какво точно търсиш – оживено място с нощен живот или тихо и спокойно място за почивка.
Определено тихо и спокойно, достатъчно ме напряга ежедневието ми. Нощен живот не ме влече, но избрах Созопол, защото може да се правят приятни вечерни разходки.

# 62
  • Sofia
С басейн вариантите ви за апартамент са в Света Марина или Грийн Лайф. И двете са извън центъра и даже леко извън града и пешеходно не е удачно. Има много приятен автобус, който върви от Дюни до Света Марина на всеки час, за вечеря, ако ще ходите в града, може да ползвате такси или кола.
Мога да съм доста подробна, тъй като имам апартамент там (НЕ давам под наем), ако искате на лични мога да ви ориентирам по конкретни въпроси.
Общ съвет - потърсете си апартамент от частен собственик, осигуряващ паркомясто, има немалко такива. За мен плажът пред Грийн Лайф (Каваци, Смокиня) е най-добрият в района, но и този пред Света Марина ((Златна рибка) е харесван, понеже е много закътан и без вълнение, което го прави подходящ за много малки деца.

# 63
С басейн вариантите ви за апартамент са в Света Марина или Грийн Лайф. И двете са извън центъра и даже леко извън града и пешеходно не е удачно. Има много приятен автобус, който върви от Дюни до Света Марина на всеки час, за вечеря, ако ще ходите в града, може да ползвате такси или кола.
Мога да съм доста подробна, тъй като имам апартамент там (НЕ давам под наем), ако искате на лични мога да ви ориентирам по конкретни въпроси.
Общ съвет - потърсете си апартамент от частен собственик, осигуряващ паркомясто, има немалко такива. За мен плажът пред Грийн Лайф (Каваци, Смокиня) е най-добрият в района, но и този пред Света Марина ((Златна рибка) е харесван, понеже е много закътан и без вълнение, което го прави подходящ за много малки деца.
Благодаря Ви много за подробната информация. Познавам района, включително съм почивала в Санта Марина и наистина е прекрасно там. Пеша до Созопол Стария град от там се стига безпроблемно, даже не ми трябва превоз. Големият минус за мен е, че има драма с паркиране в пиков сезон , даже отменях резервация по тази причина. Другото което ме спира са скъпите ресторанти в комплекса и липсата на разумна алтернатива наблизо, но по спомен този централният имаше обедно меню. Ще разгледам офертите за там от Букинг. Още веднъж благодаря.

# 64
  • Sofia
Благодаря Ви много за подробната информация. Познавам района, включително съм почивала в Санта Марина и наистина е прекрасно там. Пеша до Созопол Стария град от там се стига безпроблемно, даже не ми трябва превоз. Големият минус за мен е, че има драма с паркиране в пиков сезон , даже отменях резервация по тази причина. Другото което ме спира са скъпите ресторанти в комплекса и липсата на разумна алтернатива наблизо, но по спомен този централният имаше обедно меню. Ще разгледам офертите за там от Букинг. Още веднъж благодаря.

В Грийн лайф е по-лесно с паркирането. В самия комплекс могат да паркират само собственици и гостите на хотела, но пред комплекса има множество частни паркинги, които отдаващите под наем наемат, за да осигурят за наемателите си. Винаги сме имали паркомясто, като наемахме там ( комплексът и плажа толкова ни харесват, че преди година си купихме жилище, но преди това няколко години бяхме наематели). В самия комплекс също има два ресторанта, според мен с прилични цени, като за нормален софийски ресторант. Единият е барбекю ресторант, който ни беше любим миналото лято. На плажа също има няколко ресторанта и евтино бистро. Самият комплекс е чудесно озеленен, според мен основният недостатък е, че срещу него къмпинга е доста мръсно (според мен) място, но гледаме да не минаваме натам.

# 65
Определено тихо и спокойно, достатъчно ме напряга ежедневието ми. Нощен живот не ме влече, но избрах Созопол, защото може да се правят приятни вечерни разходки.
Може да погледнеш този комплекс, имат паркоместа и басейн. https://mob.pochivka.bg/kompleks-lazur-o30521
До южната част на плаж Хармани е и не особено далече пеша до началото на плаж Каваци. Мисля, че над комплекса минава автобуса от Санта Марина до Каваци/Смокиня и обратно. Както и този https://paradisebay.eu/galeria/ Намира се в началото на Буджака. Осигуряват паркомясто и има басейн. И двата са далече от новата и още по-далече от старата част на града, но който обича разходки става.

# 66
Може да погледнеш този комплекс, имат паркоместа и басейн. https://mob.pochivka.bg/kompleks-lazur-o30521
До южната част на плаж Хармани е и не особено далече пеша до началото на плаж Каваци. Мисля, че над комплекса минава автобуса от Санта Марина до Каваци/Смокиня и обратно. Както и този https://paradisebay.eu/galeria/ Намира се в началото на Буджака. Осигуряват паркомясто и има басейн. И двата са далече от новата и още по-далече от старата част на града, но който обича разходки става.
Благодаря много, ще разгледам

# 67
  • Пловдив
Търся препоръки за добро настаняване в апартамент с осигурен паркинг до плажа в Созопол, може и да няма изхранване. Хиляди оферти, но все нещо липсва като се разровиш. И във визит бг гледам че много от местата, които традиционно предлагат, тази година стоят само като информация, не може да се резервира чрез агенцията и или препращат към букинг или към самия собственик. Писах на един такъв, трети ден вече ни вест ни кост. Може да им е рано, но аз изпускам така другите оферти за ранно записване, някои от които приключват до 31.01.
Разгледайте и това https://www.facebook.com/horizont.apartments.sozopol
Бях си ги набелязала преди време. Имат много апартаменти. В комплекса има басейн и към всеки апартамент има парко място.

# 68
  • Велико Търново
Момичета, някой с отзиви за Гранд хотел Свети Влас? Искам да запазя спа почивка там края на февруари, тоест извън сезона.

# 69
Аз съм била извън сезона, но през пролетта.
Доволна съм от хотела, няколко пъти сме го посещавали. Хубаво и топло спа, хубав фитнес, хубава храна. Последният път беше на УОИ, нямам забележки.
Басейнът обаче е акватоничен, не става за плуване.
Но отзивите ми не са много актуални, дано някой, който е бил по-наскоро, да каже как е в момента.

# 70
  • моята мила родна страна
Ние бяхме там преди две седмици. Потвърждавам, всичко си е точно така, чудесно местенце! Търсим повод кога да повторим. Simple Smile

# 71
  • Русе
И ние бяхме в края на Декември. Хотела, храната и СПА зоната са страхотни и си заслужават всеки лев.

# 72
Здравейте, оглеждам се за приятни бунгала сравнително близо до плажа, предпочитам южното Черноморие, естествено ако може да е спокойно би било прекрасно. Ще бъда благодарна някой да се отзове с информация.

# 73
Здравейте, оглеждам се за приятни бунгала сравнително близо до плажа, предпочитам южното Черноморие, естествено ако може да е спокойно би било прекрасно. Ще бъда благодарна някой да се отзове с информация.
Мои близки преди години почиваха тук https://www.zora-ob.com/

Нямам лични впечатления, т.к. бунгалата не са моят вид почивка. В темата за Ахтопол имаше доста предложения.
Има и безброй теми за бунгала от предходни години. Може там да потърсиш.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 18:35 от Fatalina

# 74
Като летя с България Еър прави впечатление че тяхното списание често публикува реклами на къмпинг "Градина". С бунгала. Най-старият къмпинг е. Още от времето на "турското робство"...

Общи условия

Активация на акаунт