На море в България 2025 г.

• 57 195
  • 654
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Благодаря ти за труда, Русалка_1!🌹Аз гледах списък в тема 1 за 2024 г, направен от Fatalina.  Явно не съм гледала актуалния, който посочваш сега.

# 301
Списъкът е към ноември 2024 г. и бе изготвен от мен с цел ползването му при стартиране на ранните резервации. Съвсем естествено е към настоящият момент да не е актуален на 100 %. Още повече, че хотелът от 2024 г. е с нови собственици и е напълно нормално за този сезон да са променили политиката за безплатно настаняване на деца. Който е решил да резервира даден хотел може да си провери актуалните условия и цени за настаняване. Благодаря за актуалната информация! Моето първо море приключи и ще оставя подробен отзив в другата тема. Тази година обаче времето беше ненормално горещо за края на юни, а последните два дни направо мор. Морската вода е доста топла. На АМ Тракия в Бургаска област днес имаше проливен дъжд и респективно затрудни пътуването.
Хубаво лято!

# 302
Mimi0585,направих си труда да разгледам снимкиъе на хотела и мога да твърдя,че изглежда превъзходно.Пише,че към хотела е наличен и частен плаж.Също така има отделен детски басейн с пързалки с гущерски форми.
Виждам също,че в booking.com имат оценка 9.2, но бих желала да чуя Вашето мнение-както позитивни страни,така и негативни.

# 303
Mimi0585,направих си труда да разгледам снимкиъе на хотела и мога да твърдя,че изглежда превъзходно.Пише,че към хотела е наличен и частен плаж.Също така има отделен детски басейн с пързалки с гущерски форми.
Виждам също,че в booking.com имат оценка 9.2, но бих желала да чуя Вашето мнение-както позитивни страни,така и негативни.
Бяхме края на октомври и отзивите ми са само положителни.Другата седмица мога да споделя актуално и за летния Превърженичка съм на турските хотели но с удоволствие ги замених с този хотел.Бях очарована.

# 304
  • В.Търново
Благодаря ти за труда, Русалка_1!🌹Аз гледах списък в тема 1 за 2024 г, направен от Fatalina.  Явно не съм гледала актуалния, който посочваш сега.
Истината е,че списъка го публикувах още в първата тема за 2023г. , но мисля, че все още е актуален с леко разминаване за някои хотели за 2-3 години.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1496523.msg45524808#msg45524808

theladyinblack, хотелите от веригата Грифид са едни от най-добрите в България. Там всичко е на много добро ниво.
https://grifidhotels.com/?lang=bg

# 305
  • There I was on a July morning
Не съм Мими, но да кажа....
Хотел Енканто е разположен на много хубаво място - на крайбрежната алея в края на Зл. пясъци и е тихо. Има си и частен плаж пред него. До него е долепен друг хотел на Григор Фиданов - Мареа. Двата хотела ползват някои общи неща, като детския басейн с пързалките, който e пред Мареа. Анимацията също беше обща за двата хотела, ако нещо не се е променило, защото съм ходила преди 5 години.
Хотелите са хубави и с добро обслужване. Като минус отбелязвам, че морето е дълбоко, затова не ми се ходи повторно там, и др. кооето не ми хареса е, че нямаше почти никаква анимация, но беше по време на Ковид, може сега да има повече активности и забавления.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 11:56 от Скубиду

# 306
На фона на червените флагове и високите вълни днес, двуметрови и повече тази сутрин в Шабла, Крапец и Малкото море все пак има едно място, което винаги е спокойно - снимка от преди малко - Болата. Наше любимо плажче.

# 307
И аз приключих с първото море преди седмица, но чак сега имам време да пиша. Бяхме в Ахтопол - любимо мое място, но за първи път бяхме там през юни. Времето беше топло, често доста ветровито, но морската вода беше студена. Голям минус за мен защото аз ходя на море за да се къпя и плувам в него. Много малко заведения бяха отворени. Повечето започваха да се подготвят. Плажът все още не беше готов. В северната част нямаше чадъри и шезлонги. Започнаха да ги слагат в деня преди да си тръгнем. Спасители също нямаше, дори постовете започнаха да приготвят преди да отпътуваме. Бяха само железни скелети. Градът беше полупразен и тих - едно малко плюсче. Равносметката - ако искаш да си починеш и да се наспиш юни е перфектното време. За море обаче, както го разбирам аз, не става. С всичко бих могла да се примирят,  но със студената морска вода не. В очакване съм на август.

# 308
Кои са хубавите плажове в България? Споделете любимите си места

# 309
  • Някъде по Дунава
Зависи кой как разбира думата "хубави". Аз предпочитам плитки, без вълни, топла вода, с хубав пясък и ненаселени. Всички мои критерии трудно се припокриват, най - малкото, наличието на вълни зависи от много фактори. А когато водата е топла, е в пик сезона и има хора.
На север - Шабла и Болата.
На юг - Бутамята, Градина, Златна рибка, Ахтопол, но в сезона са населени, особено уикенда.

# 310
Водата (на Сънито) е студена само през първите няколко секунди,когато се потапяте. После става нормална.

# 311
  • Пловдив
Кои са хубавите плажове в България? Споделете любимите си места
Смокиня.
За първи път тази година бяхме на Слънчев бряг. Толкова много водорасли през юни не бях виждала. Като изключа тях,  плажът е хубав, но Смокиня ми е фаворит.

# 312
Харесвам диви плажове - Карадере, Езерец, Крапец и Шабла извън урбанизираните части, Болата. От по-цивилизованите Бутамята и Силистар. Топ плажна ивица има Албена. Кранево спокойно може да й съперничи, но е мръсно, неподдържано и цялото село ми носи неприятно усещане за занемареност.

# 313
  • В.Търново
Община Приморско: Морската вода в Приморско – най-чистата в България и втора в Европа
https://bgtourism.bg/news-morskata-voda-v-primorsko-nai-chista2025/

# 314
Силистар, Нестинарка и Поморие на буните до калните бани са ми любими.

Общи условия

Активация на акаунт