Отговори
# 315
С толкова драма току виж имаме хубав рейтинг, защото това е по вкуса на комшиите.

# 316
И тази  Animal Fish много щастлива от ухажването на Ферит.
А, какво беше това тръшкане и милване върху нея.
Струва ми се, че и тя има данни на метреса.

# 317
Да не са казали на Сейран, че не може да има деца, та се държи така. Мъчно ми е за Ферит, всичко направи, а накрая се отказа мислейки, че не влияе добре на Сейран. Писна ми да не си говорят нормално. Трудно ще ме трогнат с игрите си.Време беше да се държат по- зряло.

# 318
В крайна сметка спойлерите са за сега, началото, не са за финала на историята.

# 319
- Той няма да дойде.
- Но ти ще продължиш да чакаш.
- Не знам какво друго да правя. Сякаш времето спря, след като Ферит си отиде...

Но ти ще продължиш да чакаш - не го ли казва този новия? Въртят я някаква, тя му казва, че си иска Ферит?

# 320
Щом имаме болката в ляво значи няма страшно, я не се ядосвайте .

Това май е най-хубавото от фрага:

За другото ще почакаме малко... свикнали сме. Гледането на Чапкънчето си е игра на нерви знаем си.

# 321
Милена- щяхме да гледаме как Ферит е до болната си жена и я подкрепя…
Не ни е нужно да гледаме 3 сезона трети и четвръти и пети човек.. метреси, докторки и т.н

Според мен Сейран иска да забрави Ферит

Ферит до болната си жена,20 епизода....После малко бижута и хепи енд.Еми хубаво,но повечето хора искат интрига.

# 322
Жалко, с това наистина убиха и закопаха любовта между СейФер Cry. Дори и да се съберат след време, няма да е същото, ще е имало хора между тях. Как чистата и невинна Сейран, която се кълнеше, че Ферит ще е единствения мъж в живота й предлага женитба на някакъв си, а пък онзи Феро е отвел тази Animal Fish в стаята си Head Band не ми го побира главата. Жалко, много жалко!
Има вариант бракът да остане неконсумиран, както бракът между Сейран и Ферит в първи сезон. Иначе се губи логиката на всичко, градено досега. Аз вече се уморих да повтарям, че Сейран е изключително логичен и последователен образ. Този образ трябва да бъде опазен чист. Идеята за един мъж ( първи и последен) е отпечатана върху нея. Образът на Ферит, макар и не добре развит, също не позволява да има намесени трети човек от страна на жената. Спомняте си сцените на ревност, които проявяваше към Пелин. Той беше като обсебен. Правеше й изненадващи проверки, дебнеше я дори по телефона (за необичайни звуци около нея).Той търсеше нова квартира не само от страх Сертер да не я навести отново и да потроши инвентара, но и защото той е сядал на дивана й, ползвал я тоалетната и т.н. Ферит маркира и препикава територията си и това е невъзможно да бъде променено. Той беше толкова ревнив спрямо Пелин, какво остава до Сейран.Ферит, когото познаваме всички, никога няма да приеме жена, която е била с друг мъж. Това е закодирано в този образ. Той е изключително несигурен, с много дълбоки комплекси на нежелан и необичан човек. Точно оттам идва страхът му, който при него е патологичен, от изоставяне. Ето защо той иска от всяка жена, с която е във връзка, да го обича повече от всичко и всеки. Трябва да знае, че е единственият. Само така придобива някаква самоувереност и може да функционира като партньор. При Пелин този партньор беше доста нестабилен, но в отношенията му със Сейран полагаше далеч повече усилия и макар да не беше идеалният партньор, поне имаше стремеж да се доближи до такъв.
Има нещо, което ни убягва, момичета.
P.S. Имам една теория, но ще я развия по-късно.

# 323
Следва катарзиса на Ферит- трябваше да е Пелин, не стана, вкараха Невра, не стана, сега вкараха Дияр.

# 324
- Той няма да дойде.
- Но ти ще продължиш да чакаш.
- Не знам какво друго да правя. Сякаш времето спря, след като Ферит си отиде...

Но ти ще продължиш да чакаш - не го ли казва този новия? Въртят я някаква, тя му казва, че си иска Ферит?
Да, Синан го казва

# 325
Милена- можеше да започнат с ударно начало.. а не раздяла
Може да има интрига и без трети лица..
Абе яли сме я тази попара.. знаем какво искат и какво целят..

# 326
Fi79, Сейран може да не консумира брака с новия или връзката си, но както видяхме Ферит метна Animal Fish на дивана (нямам повръщащо човече)  Съмнявам се да се въздържа Scream

# 327
За всичко си има обяснение, накратко- карма, повтарящи се цикли.

# 328
Следва катарзиса на Ферит- трябваше да е Пелин, не стана, вкараха Невра, не стана, сега вкараха Дияр.
Какво имате предвид под катарзиса на Ферит? Може ли да доразвиете мисълта си, че ми стана интересно, моля! Той се пречиства, възстановява и обновява след като изконсумира (нямам предвид само физически, разбира се) някоя жена ли?

# 329
То новата Animal Fish за каква невъзможна любов говори и тя?

Общи условия

Активация на акаунт