Отговори
# 690
Нещо, с което щяха да ме изненадат сценаристите, е един път Сейран да се бори и жертва за любовта на Ферит. Това явно и в този сезон няма да видим. Мисля, че ако следваха поне малко тази нишка, тяхната любов поне един път щеше да изглежда желана и от двете страни.

# 691
Много е красива Афра(тук Сейран)

# 692
Аз, докато гледам Ферит, скрил Сейран навсякъде около себе си Cry Heart

СейФер Heart

Фрага ми хареса Smirk

Не мога да навържа тези 2 изображения

За птицата вече е ясно

Къщата с Ферит и майка му е нова , а таз мома какво е загледала

Ферит в хана е със  синя риза , после се наранява като излиза пък е с черна тениска

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 21:47 от KrasiAnna

# 693
  • София
И сега какво излиза. АфРам се прибират супер щастливи от Испания и след 3 седмици, докато Афра е на планувано посещение в Америка се отследват. Прибира се тя, всичко мистериозно и бам Берил и Ерсин ще се женят. Идва сватбата, до последно всички се чудят Мерт ще отиде ли и о изненада, той отива последен. Афра е там от обяд, поканена от страна на булката.
Паралели и меридиани. Аз ще гледам откъси от тук нататък, ако си харесам нещо. Докато не ме убедят да гледам сериите на директното излъчване ще е така. И може да съм капка в океана, ама не съм сама.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 00:20 от MysteryG

# 694
  • Яко в Матрицата...
Джули, да, приемлив е Joy

Преводът е по-скоро виртуална почерпка. Днес приключи един етап от живота ми. Приключи успешно, въпреки че резултатът можеше да е по-добър Joy НО... всяко нещо, което ни се случва, не е случайно и е за да ни научи на нещо.

Мистери, не си сама. Делулута колкото искаш Sunglasses

# 695
# 696
И сега какво излиза. АфРам се прибират супер щастливи от Испания и след 3 седмици, докато Афра е на планувано посещение в Америка се отследват. Прибира се тя, всичко мистериозно и бам Берил и Ерсин ще се женят. Идва сватбата, до последно всички се чудят Мерт ще отиде ли и о изненада, той отива последен. Афра е там от обяд, поканена от страна на булката.
Паралели и меридианите. Аз ще гледам откъси от тук нататък, ако си харесам нещо. Докато не ме убедят да гледам сериите на директното излъчване ще е така. И може да съм капка в океана, ама не съм сама.

Мистери , да не се тревожим излишно
Я виж на тази сватба ( дето Мерт прехвърча от Бали и се спусна директно на сета ) Ферит и мухата са  с едни и същи костюми Муцки направо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 697
От този фраг само във Ферид виждам желание за борба да се съберат.. както винаги. Сейран пак с нищо не изненадва. А, може би с това, че вече хич няма да е толкова невинна, както я изкарваха досега.
Как стигнахте до този извод? Аз въобще не виждам каквото и да е желание за събиране, а още повече пък някаква борба. По-скоро виждам едно страхливо хлапе, което още е влюбно в жена си, но не смее да го заяви на света, разбирайте на обитателите на имението. Портретът на Сейран е скрит под друга картина, колието, ако въобще има връзка със Сейран, че нещо този момент ми убягва, е скрито в кутия и посмя да го погледне, когато новата жена в стаята му, изприпка на терасата. Страх го беше да отиде дори на сватбата. Самият той каза, че не знае дали е готов да я види. Тази нерешителност за мен отново е синоним на страхливост. Единствената проява на някаква мъжка реакция е изтласкването на Сейран в опит за усамотение. Но пък не знаем какво ще й каже, така че нека не избързваме. Тя може да е сприхава и в яда си да бълва думи, които раняват, но и той не си поплюва и не остава по-назад. Никога няма да забравя сцената, в която я гонеше от имението, показвайки й вратата, дрехите и шофьора. Ето, тогава той хапеше по-лошо и от жена. Дори омаловажи първата им истинска целувка, която се случи на летището (и първа в живота на Сейран; не броя онази, която беше насила).
Относно невинността й... не мисля, че я е изгубила по какъвто и да е начин. Сейран няма да се остави толкова лесно да бъде изконсумирана от когото и да било. Скучно или не, Синан не е и няма да бъде интимен партньор на Сейран. Продължавам да твърдя, че връзката им се основава на всичко друго (приятелство, привързаност, съпричастност, дори и обич), но не и на любов. Как точно е изгубила невиността си? Връщайки се от среща със смъртта?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 23:58 от Fi79

# 698
Сватбите на Суна Joy винаги са били съдбоносни за СейФер Smirk
На първият й опит да се омъжи, СейФер се запознаха.
Когато се омъжи за Сафет, СейФер консумираха брака си
Smirk

Когато каза Да на Кая, СейФер се разделиха, заради бременността на Пелин.
Сега Суна отново се омъжва, и колкото и СейФер да не са готови да се срещнат е предопределено да се случи Heart

# 699
❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍🪬

# 700
От този фраг само във Ферид виждам желание за борба да се съберат.. както винаги. Сейран пак с нищо не изненадва. А, може би с това, че вече хич няма да е толкова невинна, както я изкарваха досега.
Как стигнахте до този извод? Аз въобще не виждам каквото и да е желание за събиране, а още повече пък някаква борба. По-скоро виждам едно страхливо хлапе, което още е влюбно в жена си, но не смее да го заяви на света, разбирайте на обитателите на имението. Портретът на Сейран е скрит под друга картина, колието, ако въобще има връзка със Сейран, че нещо този момент ми убягва, е скрито в кутия и посмя да го погледне, когато новата жена в стаята му, изприпка на терасата. Страх го беше да отиде дори на сватбата. Самият той каза, че не знае дали е готов да я види. Тази нерешителност за мен отново е синоним на страхливост. Единствената проява на някаква мъжка реакция е изтласкването на Сейран в опит за усамотение. Но пък не знаем какво ще й каже, така че нека не избързваме. Тя може да е спирхава и в яда си да бълва думи, които раняват, но и той не си поплюва и не остава по-назад. Никога няма да забравя сцената, в която я гонеше от имението, показвайки и вратата, дрехите и шофьора. Ето, тогава той хапеше по-лошо и от жена. Дори омаловажи първата им истинска целувка, която се случи на летището (и първа в живота на Сейран; не броя онази, която беше насила).
Относно невинността й... не мисля, че я е изгубила по какъвто и да е начин. Сейран няма да се остави толкова лесно да бъде изконсумирана от когото и да било. Скучно или не, Синан не е и няма да бъде интимен партньор на Сейран. Продължавам да твърдя, че връзката им се основава на всичко друго (приятелство, привързаност, съпричастност, дори и обич), но не и на любов. Как точно е изгубила невиността си? Връщайки се от среща със смъртта?
Всичко е въпрос на догадки в момента, ние имаме лимитирана информация от фраговете. Не Ферит е този,  който предлага брак на друга, а Сейран. Брак не се предлага толкова лесно, би трябвало да е добре обмислено действие. Аз във фраговете не видях Ферит да предлага брак. Освен това във фрага той е единственият с носталгична нотка към любовта им. Или се лъжа? И пак казвам,  това е в сферата на догадките. Епизодите могат да оборят и мен, и вас.

# 701
# 702
Fi79, винаги ми е било странно, колко добре разбираш Сейрн, и колко зле Ферит.
От теб прочетох преди време, че не е мръднал, за толкова епизоди, а сега че е страхлив хлапак Joy
Честно казано не вярвам да го мислиш...

# 703
Всички са бременни, освен Сейран. Няма да се изненадам Хатуш да забременее в тази серия.LaughingStuck Out Tongue

# 704
  • София
Sunglasses

Ще сложа анкетата, дето си мислех за тази тема, но се бях отказала Joy

Общи условия

Активация на акаунт