На море в Турция - тема 85

• 68 906
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата.
И нашата септемврийска ваканция предстои, нямаме търпение 🙂
Нашият полет с Пегасус си е същия, но ако сменят връщането да не е в 9 сутринта няма да им се разсърдя. Най-мразя да ставам в 6 като съм на почивка, за да си тръгна 😭

Да не го сменят със 7 ч YumYumYum

# 16
Club Tuana ми хвана окото, страхотна инфраструктура, много зеленина и хубави басейни... цената е яка, 2К в лева за стая през октомври.
Малко негативни коментари в гугъл... но за тази цена в този район не може да се очаква друго.
Да, и плаж няма, но ако си със собствен транспорт, наблизо има легендарни плажове Simple Smile

# 17
  • Beyond the Frontiers
Моят полет е сменен. От 8:00 на 08:40, и връщането от 10 на 11:40.
Лично на мен щеше да ми е по-добре и двата да са вечер или извън работно време.

# 18
  • Пловдив
Записвам се в новата тема да ви следя.Макар ,че започнах да бия отбой от Турция.

Защо? И накъде?
След толкова години ходене в Турция омръзна ми малко.Вече знам какво да очаквам и като храна и като анимация и къде са хубавите плажове знам.Искам да видя нови места.Намерих агенция която предлага това което търся.Хубави плажове,качествена храна,хотелите не са супер лукс но са до морето,  подбрани и спокойни.Иначе Турция си остава най -доброто като предлагане и цена за семейства с деца.

# 19
  • Някъде в Европа...
Тюркоаз, блсгодаря! Чудесна, както винаги! 🌹
Като записче - вчера внесох цялата сума . Ред е и на октомврийската ми почивка...чакам с нетърпение...Лонисера ми хареса през юни, да я видим как ще е през октомври, ще си запазя ли впечатлението 😀

# 20
Тюркоаз,
Благодаря и аз за труда, който влагаш, за да е темата така подредена и полезна!🌹🌹🌹
Чакам и аз оферти за 2025 г. Май само Акватур имат до сега самолетни оферти за Анталия. 🤔

# 21
  • София
Записвам се в новата тема да ви следя.Макар ,че започнах да бия отбой от Турция.

Защо? И накъде?
След толкова години ходене в Турция омръзна ми малко.Вече знам какво да очаквам и като храна и като анимация и къде са хубавите плажове знам.Искам да видя нови места.Намерих агенция която предлага това което търся.Хубави плажове,качествена храна,хотелите не са супер лукс но са до морето,  подбрани и спокойни.Иначе Турция си остава най -доброто като предлагане и цена за семейства с деца.
Славейче, да не сме в една и съща дестинация с теб?
След предстоящата ни зимно-пролетна едноседмична почивка през февруари в новия претендент за един от трите най-луксозни хотелски комплекси Етно хотел Белек за първи път от 13-14 години лятната ни почивка няма да е в Турция, а в малко по-далечна дестинация. Хотелът, който сме резервирали за две седмици е още по-мързелив и с още по-добър ол инклузив от повечето хотели по Анталийското крайбрежие, а цената му е като на бюджетна петорка в района на Алания.
Ако трябваше да наема същия вид стая в същия вид хотел в Турция щях да платя тройно по-висока цена.
Писах на резервационния отдел на хотела и те ми дадоха изключително добра оферта. С 15% по-ниска от цените им в сайта. Плащане на депозит само от 250 долара, останалата сума в хотела, право на анулиране до 3 дни преди настаняването в хотела. Безплатен двупосочен трансфер от и до летището, до което летим. Пуснаха ми на имейла линк за плащане и платих депозита от 250 долара.
Е такива превилегии в Турция въпреки многобройните резервации не сме получавали.
А като стана въпрос за Етно хотел, че е с претенциите да е един от най-луксозните комплекси в Белек той е построен на мястото на най-невзрачния хотел, в който сме били не само в Белек, а и в цяла Анталия- BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL. В него се наложи да прекараме цели 4 дни в една от най-мракобесните години на Ковид пандемията- 2021 год., когато заради редуцирането на полетите на Пегасус от Анталия до София се наложи да го резервирам на пожар в последния ден от престоя ни в Спайс клуб Белек.

# 22
И аз да се отбележа. На 28 септември ще се отправим към Турунч (Мармарис). Ще сме с кола. Нямам търпение вече.

# 23
И аз да се отбележа. На 28 септември ще се отправим към Турунч (Мармарис). Ще сме с кола. Нямам търпение вече.

И вие ще сте с кола също Simple Smile
Ние сме 4-ма, с кола, тръгваме от Варна на 4-ти, на 5-ти сме в Ефес, на 6-ти за 3-4 дена във Фетие и после за поне 5-6 дена ще сме в Алания Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Изцяло на малки хотелчета /отказахме половината AI във Фетие/ и А-Ла-Карт всяка вечер на различно място и $портмонееее$ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 24

Защо? И накъде?
Славейче, да не сме в една и съща дестинация с теб?
След предстоящата ни зимно-пролетна едноседмична почивка през февруари в новия претендент за един от трите най-луксозни хотелски комплекси Етно хотел Белек за първи път от 13-14 години лятната ни почивка няма да е в Турция, а в малко по-далечна дестинация. Хотелът, който сме резервирали за две седмици е още по-мързелив и с още по-добър ол инклузив от повечето хотели по Анталийското крайбрежие, а цената му е като на бюджетна петорка в района на Алания.
Ако трябваше да наема същия вид стая в същия вид хотел в Турция щях да платя тройно по-висока цена.
Писах на резервационния отдел на хотела и те ми дадоха изключително добра оферта. С 15% по-ниска от цените им в сайта. Плащане на депозит само от 250 долара, останалата сума в хотела, право на анулиране до 3 дни преди настаняването в хотела. Безплатен двупосочен трансфер от и до летището, до което летим. Пуснаха ми на имейла линк за плащане и платих депозита от 250 долара.
Е такива превилегии в Турция въпреки многобройните резервации не сме получавали.
А като стана въпрос за Етно хотел, че е с претенциите да е един от най-луксозните комплекси в Белек той е построен на мястото на най-невзрачния хотел, в който сме били не само в Белек, а и в цяла Анталия- BELEK SOHO BEACH CLUB HOTEL. В него се наложи да прекараме цели 4 дни в една от най-мракобесните години на Ковид пандемията- 2021 год., когато заради редуцирането на полетите на Пегасус от Анталия до София се наложи да го резервирам на пожар в последния ден от престоя ни в Спайс клуб Беле

Моля да напишете и името на хотела:)))

# 25
  • Варна
Благодаря за новата тема!
Преди часове се върнахме от Сиде и вече мисля за резервация за 2025.
Galactic, кои са пуснали чартърните програми? Откривам вече доста оферти, но само за хотелско.

Имаше въпрос за Легендите.
Да, има шатъл от Риксос.
Да, има хавлии за гостите на Риксос и Кингдъм.
За внасяне на храна и вода... шише вода в ръка да, но преглеждат чантите и едва ли някой може да внесе големи колечества.
Цените-вода 40 лири, бургер 700лири(миналата година са били по 350)... сравнение, защото има мнооого заведения и не мога да изброя всичко.
Препоръчвам в 10ч, ако сте в парка да се отправите към най-желаните пързалки като костенурката, защото по обяд без фаст трак може и час да чакате.
В увеселителният парк опашките за всичко са по-малки отколкото в аквапарка.

# 26
  • София
Роже, Славейче, споделете за новата дестинация!

Иначе, аз съм в Gural, Белек. Хотелът е прелестно красив. Сравнявам го с миналогодишния Vogue, Бодрум. Нещата са на кантар. В различни отношения сравнението е ту в полза на единия, ту в полза на другия. Ще пиша подробно като се прибера.

Между другото, на идване имахме 2 междинни нощувки в Ескишехир и  Памуккале. Обилна вечеря за 4-ма с бира и безалкохолни ни излезе 2500-2800 лири. Ще видим на връщане по крайбрежието как е, че имаме няколко  нощувки.

# 27
Къде са тези цени за бургер 700 лири? Много странно високо ми изглежда... Последно гледах на летни клипове по уличките на Олюдениз да са по 400 средно...

# 28
  • Някъде в Европа...
Къде са тези цени за бургер 700 лири? Много странно високо ми изглежда... Последно гледах на летни клипове по уличките на Олюдениз да са по 400 средно...
Доколкото разбрах от поста - по заведенията в Легендите...

# 29
  • Варна
Точно така. Писала съм изцяло за тематичния парк на Легендите. (Платеният с аквапарк и увеселителен парк).
Иначе в търговската част, безплатната за посещение, където са и вечерните програми, имаше по-ниски цени от тези в моловете в Сиде и Манавгат.

Общи условия

Активация на акаунт