4естито зъб4е на Спаси, дано така неусетно и другите пробият
Ирини, ти си мисле6е 4е е поредната криза, пък то зъб4е пробивало, ду6ицата ... Добре до6ли на новодо6лите ...

Ние от в4ера имаме стол4е за кола , група 1 2 3 , от 9 до 36 кг. За сега няма да го ползваме, докато Филип не се нау4и да седи стабилно. Ето такова е стол4ето:
За захранването, до сега съм въвела моркови, тиква, броколи, картофи, тикви4ки, карфиол, спанак. От плодовете: ябълка и кру6а. Другата седмица 6те пробвам домати с ориз. Хубавото е, 4е покрай Филип и ние хапваме дома6но приготвени пуренца, като гарнитура разбира се
Аз се върнах на у4или6те и се 4увствам супер. 2 пъти в седмицата, ве4ерно у4а нидерладски за 4ужденци. Там е голяма веселия, в клас сме аз-българка, полякина, едно семейство от Иран, един симпатяга от Нова Зеландия, англи4анка и 2 мацки от Тайланд. Много се забавляваме, това 4-то ниво е най-ве4е за говорене и обсъждаме всевъзможни простотии. Как например казват животните в разли4ните държави - пуфпуф, баубау, уафуаф и тн

И ние предпочитахме всеки да си има празник!
шантава работа. Ето това е доказателство, че за да завършиш висше образование спокойно може да си ниско интелигентен и неаналитичен! Какво е това Максим? Аз знам ресторант с това име???

Привет 
!!!
!

,а навън сме просто цирк-почва да реве още щом влезем в парка и иска да я нося ,не ще да седи в количката изобщо!Направо ми иде да се гръмна!!!