Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 857
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 840
Сутринта им писах,че искам да ми върнат парите,след две минути бяха по сметката ми

# 841
Много често като говорим за нещо и то се появява като реклама. Точно с тази цел има софтуер за това. В това вярвам. Че някой си ще седне да подслушва телефона на Сийка и Кайсийка - не 😃

Точно за такива "подслушване" имам предвид, за да ми пускат после реклами, далече съм от мисълта, че някой боб дърпа за мен да ми подслушва телефона.

# 842
Много интересно - днес ми изтекоха купоните (използвах 2) и веднага ми предлага още от същия тип. За сега не реагирам, ще се опитам да реактивирам старите, когато ми дотрябват и когато свършат, ще приема новата оферта - тя си стои.

# 843
Не е по темата с Тему,но ще ви споделя какво ми се случи преди година.Стоя си в колата на паркинга на Метро,телефона ми е на таблото.До мен се паркира една кола,и слиза един огромен мъж,с татос на прасеца.Загледах го ,голям мъж-голям прасец.На другия ден ставам сутринта и докато си пия кафето си отварям Фейса.Тръгва ми някакво клипче,един върви по прашки в някакъв коридор.Изведнъж му виждам прасеца,същия татос.Този мъж бил някакъв известен култорист,хич не запомних кой.От къде фейса ми знаеше ,че съм го видяла този на живо,че да ми го покаже?
Иначе не вярвам ,че баш моя телефон някой ще шпионира.

# 844
  • София
Сутринта им писах,че искам да ми върнат парите,след две минути бяха по сметката ми
А няма ли рааздвижване по твоята пратка?

# 845
Не е по темата с Тему,но ще ви споделя какво ми се случи преди година.Стоя си в колата на паркинга на Метро,телефона ми е на таблото.До мен се паркира една кола,и слиза един огромен мъж,с татос на прасеца.Загледах го ,голям мъж-голям прасец.На другия ден ставам сутринта и докато си пия кафето си отварям Фейса.Тръгва ми някакво клипче,един върви по прашки в някакъв коридор.Изведнъж му виждам прасеца,същия татос.Този мъж бил някакъв известен култорист,хич не запомних кой.От къде фейса ми знаеше ,че съм го видяла този на живо,че да ми го покаже?
Иначе не вярвам ,че баш моя телефон някой ще шпионира.
Ако ти е включен джипиесът, не е толкова странно. За всяко приложение се дават разрешения какво може да ползва - камера, микрофон, снимки, контакти, локация...

# 846
А няма ли рааздвижване по твоята пратка?
Никакво,за това си поисках парите обратно

# 847
Пак ми се изгубиха 2 лв. от върнат кредит. Мислех, че аз пропускам, но днес съм сигурна, както и вчера, че заявих наличните за деня суми. Обаче са две поръчки и явно ми се показва само за едната, а другата не я виждам. Има надпис да се ограничи по една на ден, но не е активен.

# 848
Има две табчета за всяка поръчка. Поне преди така беше. Отдавна не ми се е падал 30% връщане на кредит, та не знам дали не са го променили.

# 849
  • Враца
Нищо нямаше да поръчвам, но с тия кодове, и вие Simple Smile и те сте подстрекатели.
Свалих приложението на моя мъж и ими излезе оферта 90% +5 на 50%. Поръчахме лед лампа за кухнята и разни дребошляци за 19 лв.
На моя акаунт дадоха 20% купонче, бях си харесала портмоне от уж естествена кожа (да видим) на друга оферта, но я изтървах. Сложих го на друга цена, пратиха ми мейл, че ми я намалят с 5 лв и после още 20% и ме изкушиха. Моят мъж иска да пробва тези стенни панели, добавих тях, иначе им искат от 90 до 140 лв за пакет от 30. Хубавото е, че ги разпределиха със Спиди, дано не са деформирани.

Или от непоръчване чакам 4 пратки вече. отивам да се отписвам от темата и да се запиша в темухолички Simple Smile

# 850
  • София
Има две табчета за всяка поръчка. Поне преди така беше. Отдавна не ми се е падал 30% връщане на кредит, та не знам дали не са го променили.
Не е променено.

# 851
  • Асеновград
Не е променено.
Влезте отново и вижте къде не сте заявили. Освен това в кредит, по дни ги има описани, можете да си ги проследите. Не става за две поръчки да се маркира наведнъж кредита.
И кой беше кода с който се вика тази оферта, че на втория профил, не ми излиза в съобщения, активирах през мейла , и сега не за да поискам кредита влизам пак с QR кода, иначе не се отваря.
На мен ми дадоха тази оферта и на втори профил и там затънах Simple Smile
Някой беше поръчал таблет и пусна линк, ако е дошъл таблета моля за отзив.

# 852
Не се взима кредита за двете поръчки наведнъж. Трябва за всяка поръчка отделно. Има табчета, както казах. Ако някой даде скрийншот, ще покажа къде са. Аз нямам такава оферта. Вика се с claimcredit.

# 853
Ами ето как е

Тези 1,20, на които пише днес, са снощи, преди 0 ч.
За днес не ми излиза, утре ще пише, че е пропуснат.

# 854
  • Асеновград
Не се взима кредита за двете поръчки наведнъж. Трябва за всяка поръчка отделно. Има табчета, както казах. Ако някой даде скрийншот, ще покажа къде са. Аз нямам такава оферта. Вика се с claimcredit.
Ето скрийншот с две заявени поръчки за връщане на кредит.

Общи условия

Активация на акаунт