Войната в Украйна 3

• 871 724
  • 19 425
  •   3
Отговори
# 5 340
  • София
За мен не е виновен Зеленски. Или поне не е той главния виновник.
Виновни са тези, който го подстрекаваха с ясното съзнание, че го използват.
Не е нито първия, нито последния хлъзнат от САЩ.

И моля ви, стига с тия руски опорки.
Има поредица от събития, които доведоха до това дето стана.
На никой не му е приятно и това, че критикуваме политиката на САЩ и ЕС не е защото обичаме Русия или искаме руски ботуши.
путин разбра, че Запад е слаб. Окно возможностей, как то му викат. Единственно уплашен съм го видяла през 2014 година, когато неговите военни са свалили Малайзийски Боинг. През ноща, когато се събудиха в САЩ той излезе с обращение, уж към росияне. Но беше ясно, че към щатите. Тогава можеше да го спрат. Безнаказанност му развърза ръце, а "полезните идиоти" продължават да му помагат.
https://www.youtube.com/watch?v=NUPpiMRanz0

# 5 341
  • софия
Хайде сега! Имаме нов повей

# 5 342
  • София
Абсолютно, пълен фарс.
Чудя се дали Путин държи с нещо Тръмп?

# 5 343
Много по вероятно е да оцениш ситуацията ако видиш как сам си неспособен да се защитаваш дори и от дронове, които само до преди няколко месеца са били детска играчка.
Като започнат 90% от изстреляните от врага ракети и дронове да поразяват цели, може и да ти дойде на акъла, че наистина Тръмп е бил прав , че без тяхната помощ си никой.

Ситуацията си е ситуация. Но нима това, че Украйна не може да се противопоставя на агресора толкова добре без помощта от САЩ, прави Русия правата страна и оправдава войната? Сто пъти съм писала - това не футболен мач и не се дърлим кой е по-добър. Това е агресивна и завоевателна война срещу независима държава. И да, Русия има повече възможности, но това по никакъв начин не легитимира действията и.

# 5 344
Абсолютно, пълен фарс.
Чудя се дали Путин държи с нещо Тръмп?

И още един фарс. Гони украинците и други мигранти, които законно са влезли в САЩ по програми за помощ на бежанци. А в същото време кани нови емигранти.
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114121529754059509
Цитат
Южна Африка се държи ужасно, освен това, за дългогодишните фермери в страната. Конфискуват им ЗЕМЯТА и ФЕРМИТЕ И МНОГО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА. Лошо място в момента и ние спираме цялото федерално финансиране. За да отидете още по-далеч, всеки фермер (със семейство!) от Южна Африка, който иска да избяга от тази страна от съображения за безопасност, ще бъде поканен в Съединените американски щати с бърз път към гражданство. Този процес ще започне незабавно!

Спрете нелегитимните действия на Русия, въздайте справедливост и осъдете агресора за безчинствата му, по възможност реално, а не само на думи.

Много хубав призив. На всички ни се иска да стане, но КАК?
Всички сме наясно колко е тежко положението и, че мирните времена свършиха.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 18:19 от Diorela

# 5 345
  • София
Как български шпиони, наети от ФСБ, са планирали отвличането на Христо Грозев и Роман Доброхотов
https://theins.ru/inv/279015?fbclid=IwY2xjawI4GKFleHRuA2FlbQIxMQ … 4lFQZq63cwVpyv2Vw

Аз вярвам на Путин, при нас с Русия всичко е много добре. Но сега те бомбардират Украйна. На мен, честно казано, ми е по-трудно с Украйна, и те нямат козове, — Тръмп

Путин прави това, което всеки би направил вместо него. Той иска да сложи край и да го уреди. Той ги бомбардира по-силно от преди. Вероятно всеки на негово място би направил същото в момента. Той иска това да свърши.

Връзката с реалността е напълно изгубена.

# 5 346
Още от освободителите, с душа на поет...

Скрит текст:
Руски парашутист осъден на 18 години затвор за убийството на момиче в „ЛНР“
Осъденият е командир на десантен взвод и поет Айдън Жамидулов, чиито стихове за „СВО“ бяха публикувани в социалните мрежи от руското министерство на отбраната. Според майката на убитата жена Валентина Давронова мотивът за убийството е, че тя е отхвърлила ухажванията на Жамидулов, съобщава Би Би Си.
Съучастникът в убийството на Алексей Дорожкин беше осъден на 12 години затвор. Третият обвиняем по делото Роман Плещеев получи условна присъда .
Руските парашутисти убиха жителка на самопровъзгласилата се ЛНР Валентина Давронова през януари 2023 г. Момиче беше отвлечено от кафене в Луганск и отведено във войнишка баня, където беше брутално убито. Тялото й беше взривено с гранати в опит да се прикрият следите от престъплението.

От телеканал Дождь
https://www.facebook.com/photo?fbid=1208975813920747&set=a.487075876110748

# 5 347
  • Paris, France
Мир на праха на Валентина Давронова и дано майка и и близките и намерят начин да продължат да живеят! 💐 На тяхно място не знам дали бих могла.

Вижте каква реклама ми излезе в ТАСС:

# 5 348
Мирът на Путин и Тръмп не е спиране на войната.

# 5 349
Как български шпиони, наети от ФСБ, са планирали отвличането на Христо Грозев и Роман Доброхотов
https://theins.ru/inv/279015?fbclid=IwY2xjawI4GKFleHRuA2FlbQIxMQ … 4lFQZq63cwVpyv2Vw

Аз вярвам на Путин, при нас с Русия всичко е много добре. Но сега те бомбардират Украйна. На мен, честно казано, ми е по-трудно с Украйна, и те нямат козове, — Тръмп

Путин прави това, което всеки би направил вместо него. Той иска да сложи край и да го уреди. Той ги бомбардира по-силно от преди. Вероятно всеки на негово място би направил същото в момента. Той иска това да свърши.

Връзката с реалността е напълно изгубена.

Да, кремълският убиец иска от все сърце бандата от Кремъл да го признае за победител. Иначе......Сетете се......Той дори няма властта на Сталин и Хитлер.......Уличен хулиган и наркопласьор, издигнат от нищото........

# 5 350
Борбата за мир (вес мир) продължава.
Доброполе -11 загинали  30  ранени.
Повторен удар по спасителната операция.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 07:50 от Solomon

# 5 351
  • Deutschland/HE
Само Путин иска мир, но не приема дори временно примирие, за да започнат преговори. Той не иска мир, а капитулация.

# 5 352
Марко Рубео за ангажиментите към Украйна.
https://youtu.be/FyJY_dq8_SM?si=moSKKAlLLx7ZgHzx

Това в преди да  се тръмпира.

# 5 353
Само Путин иска мир, но не приема дори временно примирие, за да започнат преговори. Той не иска мир, а капитулация.
Путин искаше да бъде чут, но зад океана решиха да се направят на глухи, сега се правят на луди. Забъркаха кашата /взаимно/ и не знаят какво да правят.
Лошото от това неразбирателство и немощ е, че Украйна го отнася и то прекалено много.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 12:45 от Mama_Nana

# 5 354
Путин забърка кашата.

Общи условия

Активация на акаунт