Войната в Украйна 3

• 876 617
  • 19 494
  •   3
Отговори
# 19 485
"Орбан: Брюксел ще потопи цяла Европа в дългове, за да финансира Украйна

27.01.2026 | 16:30 ч.
Според него, лидерите на ЕС предоставят помощ на Киев чрез заеми от страните от ЕС. Орбан е уверен, че Украйна никога няма да може да изплати този заем.

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/708552-orban-bryuksel-shte-potopi- … finansira-ukrayna
Така е и аз ако бях на твое място щях да избягам в процъфтяващата матушка.

# 19 486
  • София
Герасимов и Путин "превземат" украинска територия за пореден път.

Герасимов заяви, че Купянск-Узловой е превзет, но OSINT картите показват, че руските войски дори не са се приближили до града. Недостоверността беше призната и от провоенните z-канали.

Някои блогъри направо се и подиграват Laughing

# 19 487
Днес орките са гръмнали влак с хора в Харковска област.

# 19 488
  • София
Четирима убити, има видео, как изнасят бебенце :/
Това е тероризъм, целенасочен. Не случаен дрон, а три!

14 европейски държави предупредиха Русия за бъдещите последици от нейните танкери от „сенчестия флот“, плаващи в Балтийско море

Изявлението беше подписано от Белгия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Исландия, Латвия, Литва, Нидерландия, Норвегия, Полша, Швеция и Обединеното кралство.

Предупреждението информира Русия, че танкери, които сменят флага, изключват транспондерите или нямат необходимите документи, ще бъдат считани за плавателни съдове, които не принадлежат на никоя държава. Такива плавателни съдове, съгласно европейското законодателство и Конвенцията на ООН по морско право, могат да бъдат задържани и арестувани без никакви негативни правни последици.

# 19 489
  • София
Вече пет убити. 291 човека имаше във влака. И идва циничка да объяснява за Зеленски.
https://x.com/angelys667/status/2016232959510974680

# 19 490
  • София
Ужасно, части от хора… с ДНК ще ги разпознават Confounded

# 19 491
  • София
Вече убиват без притеснения и маскировка. Безнаказани и светът свикнал.

# 19 492
Някой ще ми обясни ли Зеленски защо така започна да желае среща с Путин. Какво толкова имат да обсъждат, което не е обсъдено от преговорните екипи?
Някакви устни гаранции от Путин ли ще иска?
На мен цялото това сукане ми прилича като мятането на рибата, когато е на сухо.

# 19 493
  • София
Някой ще ми обясни ли Зеленски защо така започна да желае среща с Путин. Какво толкова имат да обсъждат, което не е обсъдено от преговорните екипи?
Някакви устни гаранции от Путин ли ще иска?
На мен цялото това сукане ми прилича като мятането на рибата, когато е на сухо.
От момента в който Тръмп влезе в Белият дом започна това. И Зеленски  и орк путин гледат да не ядосат Тръмп, путин не иска Украйна да получи сериозно оръжие и да не им наложат санкции, а Украйна има нужда от оръжие и разведдани. Това е , уж анализатор голям, а това не го разбираш. Не иска Зеленски да се среща с путин, освен ако той не подпише мирен договор.

# 19 494
Напротив, Зеленски не иска подписване на мирен договор и затова непрекъснато саботира каквито и да е мирни предложения. Той си е въобразил, че едно временно примирие ще му позволи да събере сили и постигне надмощие над руснаците на фронта. Нещо като Минск1 и Минск2, с които залъгваха Русия с години.
Но тази работа няма как да стане. Путин си го каза в прав текст - най-голямата му грешка по отношение на Запада е била, че прекалено много са му се доверявали. А грешката от негова (на Зпада) страна била тази, че приели това доверие за слабост и са злоупотребили с него.

Общи условия

Активация на акаунт