Отговори
# 210
Докато се разпиша вие сте изписали 11 страници Grinning

Кажете ми за хубав модел кенгуру с плътен гръб и да подпира главичката.

# 211
  • ville de Quebec
Саша, Честит Рожден Ден! Да си много, много щастлива и да си изкараш незабравимо днес!

Приятно изкарване на всички днес! аз май съм позакъсняла с поздравленията, ама това е заради часовата разлика Wink

Анджелина, има един модел на Чико със специално калъпче за главата - на мен лично страшно много ми харесва и мисля, че е много добро.

# 212
  • София
Анджелина, моето прословуто кенгуро, дето опищях форума за него, е на Бертони и не е никак скъпо - купих го за 21 лева и ми казаха в последствие, че съм го купила скъпо. С твърд гръб, като твърдата подложка на гърба се сваля, с твърда платка, която придържа главата и която също се сваля. Трипозиционно е - бебето с лице към теб, с лице навън и легнало. Перфектно ми е.
Сега ще се опитам да намеря снимка и да ти го покажа. Аз лично го купих от Пинокио.

ПП - ето тук: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=18961&cat=all и тук http://www.zabebeto.com/shop/product_info.php?cPath=50&produ … 5d315d645b2bf6b7b можеш да видиш кенгурото, за което ти говоря, макар че на първата снимка липсва подложката, която държи главата.

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 16:51 от _Ним_

# 213
Трябва да си купя кенгуру, днес излизах за малко и смъквах количката, после обратно #Crazy за половин час е по-добре да има кенгуру.

# 214
Светле как сте? По-добре ли е Дари?

# 215
  • София; Дружбето
Разходката беше супер. Отново едно голямо мерси на Ивонска  bouquet Отивам да храня мишока, че от както влязохме пропя, тя само пред вас варди поведение Crazy

# 216
Светле как сте? По-добре ли е Дари?

Ами надявам се... Докторката каза, че е добре и хремата отминава - ако при възрастните минава за 7дни, при бебетата трябвало три пъти повече време... Нещо се опитва да си променя и хранителния режим, ама да видим какво ще стане.

# 217
Саша, честит рожден ден и от мен - много да те радват дъщеричките, мъжо много да те слуша, а и тримата много да те обичат! newsm51 newsm51 newsm51

Ним, много полезна информация за кенгуруто - тъкмо и аз ще си търся, а това е и на страхотна цена. Знаете ли от кой месец могат да се слагат бебоците в кенгуру, щото нашето педи каза 2 навършени месеца?
Надявам се с Биопарокса да се чувстваш по-добре, аз лично го ползвах няколко пъти по време на бременността, така че споко. Междудругото, вече на два пъти преживявам твоя ужас със беба (тя пищи, аз я нося с едната ръка, а с другата тикам количката),така че и аз разбрах какво е. Определено повече сама с беба и с количката не излизам. Моята пищеше от колики, не от друго. Абе момичета, на всички ви ли децата спят като къпани в количките или само моето не е наред?

Цвета, май ти беше писала за пъпчиците при претопляне - как ги различаваш, че и мойта се е опъпчила и май са такива - червени, грапави, без бял връх, по лицето, шията и вратлето.

# 218
Абе момичета, на всички ви ли децата спят като къпани в количките или само моето не е наред?

Не на всички!Моя сладур ако спи,издържа не повече от 1 час.След това.......трябва да съм близо до нас!

# 219
  • София
Шош се беше наакал толкова здраво и даже беше позалепнал, горкия!  Shocked Да му се ненадява човек как стоически спа и даже не яде 5 часа!

На мама той!   love001

# 220
  • София; Дружбето
Мимоза не, че ги различавам ,просто всеки път се появяват след разходка, когато съм я навлякла Grinning
Ех тая крива нива - добре, че вчера севтосах, че взе, че ми дойде #Cussing out #2gunfire Как може ве

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 18:27 от tsveta

# 221
Мамета,
една моя много добра дружка е родила днес момиченце! Вероятно ще ги изпишат в четвъртък, точно на 8-ми март, така че може да пропусна срещичката тогава.... щото искам да присъствам на изписването...

# 222
Мимоза не, че ги различавам ,просто всеки път се появяват след разходка, когато съм я навлякла Grinning
Ех тая крива нива - добре, че вчера севтосах, че взе, че ми дойде #Cussing out #2gunfire Как може ве

Абе май и на мен ми дойде newsm78 Странното е , че нямам никаква болка , а принципно си ме боли

# 223
  • София
Да ви се не знае значи... ooooh!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт